Koss Porta Pro - boze co to je za smejd?

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Koss Porta Pro - boze co to je za smejd?

Příspěvek od TJK »

Prospero: Otec mi nedávno dal KPP (kupované cca před 3 lety) s největší pravděpodobností s vadou v kablíku s tím že je mám poslat do Eurostaru. Podle té stránky padělek (kupován jako ofi výrobek v Alfacomp) :mrgreen: :o . C'est la vie.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Zapomel jsem v mem prvnim prispevku upozornit na to, ze ty ctyri obrazky nejsou vse. *taktone*

V levem dolnim rohu je moznost (weiter) prohlednout si jeste dalsi rozdily mezi origo a fake. *sunglases*

(Minimalne po premereni odporu uz si tim padelkem zase az tak jisty nejsem... :roll: ) :D

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Kpp z alfy jsou jednoznacne original. Mam 15 let stara rozbita i nova a vsechno se u obou naprosto shoduje s fotografiemi. Zvukove mi taky prijdou stara i nova stejna, ale tezko se to srovnava, na starych mi nejde jedno sluchatko.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Mam original *jupi* (a Vy ste mi neverili ze to dobre hraje.... :mrgreen: )

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Musím přiznat že mě moje KSC-čka zvukově docela vyhovují ba dokonce i baví. Díky klipsnám tolik nebasují (otec prej "oni vůbec nebasují" - hluchoň), a podle mého jsou i zvukově a prostorově otevřenější. Já proti nim nic váraznejšího nemám. Používám je k notesu spolu s Creative X-Fi Extreme audio Notebook a na poslech nějakých těch flaců (ať už vinyl nebo CD ripů) mě stačí.

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i »

V Lidlu jsem si ted koupil ze zvedavosti sluchatka Silvercrest (takze v podstate noname) za 249kc, abych je porovnal s Koss.
Ty z Lidlu jsou citelnejsi, maji celkove vyrovnanejsi projev.

*thumbs up*

D.

lobic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lobic »

Když to čtu, tak začínám mít pocit, že všechno co hraje méně basů než porty je automaticky lepší. :) Já jsem měl možnost porty z roku 2009 porovnat s PX100II, V-Jays, KSC 75 T. Porty mně přišli jako nejlepší.

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i »

Ale kdepak! Ty z Lidlu basujou stejne masivne, ale umi zahrat i jine pasmo, a hlavne o dost prehledneji!
A tom to je, o cistote a pruhlednosti prednesu.
D.

Martinski
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinski »

Zajímavá diskuze. Za sebe se přikláním na stranu názoru, že Porty jsou spíš odpad. Měl jsem a mám k počítači jeden lepší model od Kossu. Před časem se mi na plastovém krytu něco ulomilo a tak jsem nelenil a využil doživotní záruky. Protože se ten model už nevyrábí, dali mi místo nich v Eurostaru Porty. Než jsem dojel domů, těšil jsem se jak malej kluk. Ale ten šok doma... Vietnamci hadr. Hned jsem začal po inzerátech shánět ten můj původní model. Tím to nikomu neberu, možná jim to hraje líp, možná psychoakustika... :mrgreen: Myslím, že to asi bude ale dost o tom, že Porty z před 25 lety byly úplně jiná sluchátka a výrobce prostě prachsprostě podvádí zákazníky. Proč by jinak vydávali tu edici ke 25 letům - vyrobenou "jako tenkrát..." Ale všechno se to jmenuje stejně. Co se ceny týče, je třeba si uvědomit, jak se od té doby hnul dolar. Pamatuju si, kdy stál i skoro 40 Kč. Čili současnou cenu je pro porovnání třeba vynásobit dvěma.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Pravděpodobný scénář:

Čínský výrobce se nedohodne s firmou KOSS o ceně, za kterou je ochoten vyrábět. Firma KOSS najde jinou továrnu, která je ochotna vyrábět za navrhovanou cenu. Výrobce však nemá zvládnuty výrobní a kontrolní procesy, nezbytné pro to, aby byla garantována stálá kvalita finálních výrobků. Po nějaké době si KOSS najde jiného výrobce, který sice je schopen vyrábět kvalitně, ale zjistí, že za peníze od KOSS nedosahuje potřebného zisku a proto začne hledat, kde ušetřit. To se potom zakonitě odrazí na snížené kvalitě výrobku.

A tak to jde pořád dokola. To je prostě globální kapitalismus, pánové.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

davidm535i píše:V Lidlu jsem si ted koupil ze zvedavosti sluchatka Silvercrest (takze v podstate noname) za 249kc, abych je porovnal s Koss.
Ty z Lidlu jsou citelnejsi, maji celkove vyrovnanejsi projev.

*thumbs up*

D.
Pane, tohle je předpokládám vtip. Já teda nemám momentálně možnost porovnat s funkčními KPP (mám pouze KSC35) a ty jsou NESROVNATELNĚ lepši (to nesrovnatelně je zdůrazněno právem) protože mi stačilo v obchodě asi 20 vteřin abych je sundával z hlavy. :o

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Neni to vtip.Ty Lidlovský sluchátka jsem si pořídil taky a ač jsem normálně zastáncem KPP, tak ty Silvercresty jsou opravdu vyrovnanější.A basů teda rozhodně málo nemaj.Porty jsou, vzhledem ke konstrukci, o dost pohodlnější.

Zvuk Silvercrestů je zábavnej, jsem, ale zvědavej, jestli se po pár hodinách ještě někam posune.U Port to tak fungovalo dost výrazně.
Je zajímavý, že se v dnešní době daj pořídit slušně hrající sluchátka za opravdu nízkou cenu.
...

A ještě jedna věc.Po nedávnym porovnávání většího množství sluchátek vyšší cenový hladiny, můžu bez obalu napsat, že již zmiňovaný laciný sluchátkaz Lidlu hrajou líp, než velice drahý a designový sluchátka Monster Beats za deset tisíc korun.
kabelguru.cz

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

S těmi Monstery (slyšel jsem jak HD tak Studia) souhlasím. Ty Lidlovské mají na první poslech suchý zvuk, ne nepodobný sluchátkám které se kdysi dávaly k "volkmenům". Ale těch 250kč mě nezabije. Koupím je a udělám soustředěnější poslech.

Odpovědět