McIntosh MHA100

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
Rado
Kontaktovat uživatele:

McIntosh MHA100

Příspěvek od Rado »

Asi je to plácnutí do větru, ale stejně zkusím...Neměl někdo možnost vyzkoušet tento nový sluchátkový DAC/zesilovač od McIntoshe - MHA 100?

Obrázek

Líbí se mi na něm možnost použití zároveň jako zesilovače pro regálové reprobedny do 50W/8Ohm, zabudovaný DAC, nastavení citlivosti pro sluchátka atd. Pokud by měl zabudovaný ještě binaurální procesor, byl by to pro mě asi ideální sluchátkový zesilovač . Četl jsem, že v kombinaci se sluchátky Sennheiser HD800 je to zdařilá kombinace.
Pokud byste měl někdo nějakou zkušenost, slyšeli, něco zaslechli apod., dejte prosím vědět, zajímá mě to.

P.S.: Pokud nemáte zkušenost a chcete psát cosi o předraženém kýči a přechválené spotřebce, nechte si to pro sebe...děkuji.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: McIntosh MHA100

Příspěvek od MB »

Tak od chvile ako som ho zbadal ho chcem počut....

PS: čo tie sluchatka?

Rado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado »

Sluchátka jsou McIntosh MHP1000...Ty bych si taky rád poslechl, neméně jako novinku od AKG sluchátka AKG K-812, což by mohlo být zajímavé spojení.

kacafear
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kacafear »

Pro ty co chtějí zesilovač vyzkušat, připojím cenu MHA 100.
140000 Kč

*bravo*

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Typické pre McI. :)

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Nevite kolik stoji ty sluchatka?

Rado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado »

Cena sluchátek není prozatím údajně stanovena, předpokládá se cca 2 000,- USD...

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Len mala poznamka k sluchadlam MHP 1000. Navrhli a vyrobili ich ludia z Heilbronnu, su to teda vlastne na zakazku McIntosha modifikovane sluchadla Beyerdynamic.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Tak sluchatkač je skladom, mám dohodnutý posluch v utorok...

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Tak som ho včera trošku poskúšal, zostava bola jednoduchá MHA-100 a MCD-1100 a oboje moje slúchatká, posedel som tam asi hodinku a pol, pustil som si Smetanovu Vltavu na SACD od MFSL a aj nejaké RUSH SACD od Audiofidelity , prvé vydanie CD punkáčov Ebba Gron 1978-1982 a samozrejme aj DSOTM od PF na MFSL (emoce,pinkflojdi,emoce,pinkflojdi...). Nie nesedel som tam ako prikovany a netváril som sa že som nič lepšie v živote nepočul, ale blížilo sa to tomu.
MHA100 hra ako typický McIntosh, tj otvorený , jasný a teplý zvuk, bez problémov rozohral HD800 do podob, ktoré sú mi doma nedostupné a Denony o ktorých sa asi ani výrobcom nesnívalo, Určite by sa našli niektorý ktorý budú tvrdit, že McIntosh patlá zvuk, ano patlá ale mna to strašne bavilo.
Inak zo začiatku, asi prvé 3 minuty mi tam vadilo niečo vo zvuku, ked som sa asi fakt kyslo tváril tak mi predajca povedal, že je zapnutá funkcia HXD, ktorá fakt netuším čo má robit ale podľa predajcu to má vyvolať pocit reproduktorov na sluchátka....toto si mohli v USA odpustit, fakt zbytočná funkcia pre sluchatkač. On to ale nie je iba sluchatkáč ale aj DAC a zároven zosilovač. Škoda, pretoze keby tam toto nebolo, možno by sa to cenou priblížilo k čiastke ktorú mám pri sebe a MHA-100 by som si kúpil.
Ale kedže som iba chudobny pristahovalec, budem musiet pošetrit.

PS: A nazivo je fakt nádherný

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Aby som nezabudol, cena sluchatkáča je 45000SEK tj. 135000Kč, o cene sa dá samozrejme jednať

Odpovědět