PSB M4U 2

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

PSB M4U 2

Příspěvek od Prospero »

Kanadsky vyrobce reproduktoru, firma PSB, uvedl pred casem na trh sva prvni sluchatka s oznacenim M4U 2:

http://www.avforums.com/review/PSB-M4U2 ... eview.html

http://www.psb-lautsprecher.de/de/produkte/kopfhorer/

Cena je sice pomerne vysoka, kvalita zvuku i provedeni ale spickove. Sluchatka maji v privodnim kabelu dalkove ovladani (dokonce i pro iPhone) a aktivni potlacovani vnejsiho hluku (Active Noise Cancelling), cimz jsou idealni na cesty, vyborne ale hraji take "ciste pasivne” na domaci aparature. *thumbs up*

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Re: PSB M4U 2

Příspěvek od jimmi »

Zdar.Aj si ich mal možnosť osobne počuť ?Vidieť,ohmatať,aký maju komfort? A poprípade porovnať z niakymi podobnými z potlačením zvuku napr. od Sennheiser,alebo od inej firmy?Na špičkovom a eventuale a aj menej kvalitnom zdroji zvuku, a aj aky bol prepojovací kábel?Značka,typ.Dík.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: PSB M4U 2

Příspěvek od Prospero »

Moc ti o nich rict nemohu, v ruce jsem je mel na mnichovske High End. Pouzity material je kvalitni, zadny levny platik, trochu mi to pripominalo karbon v klavirnim laku v kombinaci s hlinikem. „Musle“ maji potah z pevne umele kuze a daji se nastavit do ruznych poloh, a cela sluchatka se daji, pro lepsi transport, i slozit. (Ty „panty” jsou precizni a stabilni.) Na hlave sedi velmi pevne, ale netlaci. Na to, ze v nich jsou i dve tuzkove baterky mi neprisla ani moc tezka. Na cem a cim byla pripojena nevim, zvuk byl ale velmy otevreny, detajlni a prijemny. Prima moznost porovnani s konkurenci ale nebyla.
Upozornil jsem na ne hlavne jako na moznou alternativu pro “mobilni” hifisty, ke kterym ja ale nepatrim. Pokud tedy nekdo bude chtit zjistit vice, bude si je muset jit osahat a poslechnout sam.
Me na nocni poslech jeste stale vyhovuji ma 20let stara AKG K 280 Parabolic. ;)

Odpovědět