Sennheiser HD 650
Sennheiser HD 650
Ahoj,uvažuji o koupi sluchátek Sennheiser hd 650. Nemám ,ale k tomu dostatečně kvalitní cd player ,tak zvažuju ,že půjdu o třídu až dvě níž.. napiště mi ,rád se poradím
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sennheiser hd 650
Výborná sluchátka jsou taky Bayerdynamic DT 880 a jsou levnější než Sennheiser HD 650.

Na ty jsem se taky díval . Chtělo by to slyšet
no jo ,ale kde to poslechnu po kupě? Že bych jenom přepojoval sluchadla.. Marku Lewinsone není u Dioka tohle možné?
Co třeba tohle http://www.sluchatkovysraz.wz.cz/
JJ na ten sluchátkový srazík také jedu. Vezmu své Beyery DT 770 Pro, kdyby je někdo chtěl slyšet
Tak se ke mě klidně hlaste, identifikovatelný budu snadno (triko od Dadafta s nickem) takže rád pokecám

Tak se ke mě klidně hlaste, identifikovatelný budu snadno (triko od Dadafta s nickem) takže rád pokecám

to Robinson:
k dobrým sluchátkům patří sluchátkový zesilovač! CD přehrávače ho zrovna kvalitní nemají - až na výjimky...
Třeba Creek... ten pasuje dobře k Sennheisrům HD 650.

http://www.creekaudio.co.uk/main_conten ... =obhseries
Dovozce do ČR:
http://www.highend.cz/
k dobrým sluchátkům patří sluchátkový zesilovač! CD přehrávače ho zrovna kvalitní nemají - až na výjimky...
Třeba Creek... ten pasuje dobře k Sennheisrům HD 650.

http://www.creekaudio.co.uk/main_conten ... =obhseries
Dovozce do ČR:
http://www.highend.cz/
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Robinson:
Myslím, že ten sluchátkový sraz je ideální příležitost jak poznat a poslechnout sluchátky, ketré jsou ve Tvém hledáčku.
Myslím, že ten sluchátkový sraz je ideální příležitost jak poznat a poslechnout sluchátky, ketré jsou ve Tvém hledáčku.
To Robinson
Sennheiser HD 650 jsou výborná sluchátka.Sám jsem jejich majitelem.
Rozhodoval jsem se mezi nimi a AKG 701,které jsou také špičkové.Záleží na tom jaký druh hudby posloucháš a jaký preferuješ charakter zvuku.
Také hraje velkou roli zbytek řetězce,čím lepší bude cd player a sluchátkový zesilovač tím víc z nich vytáhneš,samozřejmě za předpokladu,že si spolu budou rozumnět.
Sennheiser HD 650 jsou výborná sluchátka.Sám jsem jejich majitelem.
Rozhodoval jsem se mezi nimi a AKG 701,které jsou také špičkové.Záleží na tom jaký druh hudby posloucháš a jaký preferuješ charakter zvuku.
Také hraje velkou roli zbytek řetězce,čím lepší bude cd player a sluchátkový zesilovač tím víc z nich vytáhneš,samozřejmě za předpokladu,že si spolu budou rozumnět.
To Roman2
Zkusil bych ten Nový Jičín, nebo někde v Ostravě pozjišťuju jestli by nebylo někde možno si ty sluchadla poslechnout .No co se týče té muziky ,tak poslouchám art rock , jazz rock , a pokukuju po jazzu. Co si poslouchal při výběru ty nebo co posloucháš tak .
Zkusil bych ten Nový Jičín, nebo někde v Ostravě pozjišťuju jestli by nebylo někde možno si ty sluchadla poslechnout .No co se týče té muziky ,tak poslouchám art rock , jazz rock , a pokukuju po jazzu. Co si poslouchal při výběru ty nebo co posloucháš tak .
To Robinson
Já jsem to zkoušel převážně na rockové muzice.
Poslouchám kapely jako Deep Purple,Led Zeppelin,ale také metal a to i současnou tvorbu.
Co se týká tvého žánru ,tak já bych volil spíše AKG 701,protože si myslím,že jsou na tento druh hudby vhodnější.
Na druhé straně bude záležet na tvém vkusu a uších.Mě vyhovovaly více Sennheiser HD 650,i když mi na některých nahrávkách vadilo velké množství basů a určitá zastřenost projevu.
Po výměně sluchátkového kabelu za Cardas headphone cable se jejich projev změnil k mé plné spokojenosti.
Přeju hodně štěstí při hledání.
Já jsem to zkoušel převážně na rockové muzice.
Poslouchám kapely jako Deep Purple,Led Zeppelin,ale také metal a to i současnou tvorbu.
Co se týká tvého žánru ,tak já bych volil spíše AKG 701,protože si myslím,že jsou na tento druh hudby vhodnější.
Na druhé straně bude záležet na tvém vkusu a uších.Mě vyhovovaly více Sennheiser HD 650,i když mi na některých nahrávkách vadilo velké množství basů a určitá zastřenost projevu.
Po výměně sluchátkového kabelu za Cardas headphone cable se jejich projev změnil k mé plné spokojenosti.
Přeju hodně štěstí při hledání.
díval jsem se na ty AKG 701 jsou krásné.. ten design se mi moc líbí.. nemá je někdo doma ? Co ten Jíčín ? Řekněte mi o něm ještě něco . Silně zvažuju ,že tam pojedu.. Tata by tež jel ,co tyMarku Lewinsone? Nuděláme trip ?
Tak nic o Jičínu nepište
vše jsem si přečetl.. Jenom nevystavují tam ty 650tky
. Nebere je tam někdo náhodou? To bych byl úplně přesvědčen tam jet.

- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
To Robinson:
Pokud se na vás (tebe)
dá spolehnout. Můžu poslat na poslech. HD650 + Creek 21 SE.
Před časem jsem kupoval sluchátkovou kombinaci a jen se mi válí doma.
Upřednostňuju repro
Pokud se na vás (tebe)

Před časem jsem kupoval sluchátkovou kombinaci a jen se mi válí doma.
Upřednostňuju repro
Jedu tam s Beyerdynamic 880.
Pojedete někdo se mnou z OV Hrabůvky?
Pojedete někdo se mnou z OV Hrabůvky?