Pánové cítím zde jistý sarkastický posměch. Zřejmě jsem někomu šlápnul na kuří oko

Nejsem erudovaný audiofilský hnidopich studující hodiny všemožné grafy a pročítající nejnovější recenze. Můj příběh je prostý jako já sám. Prostě jsem si právě na základě cizích recenzí a z jisté nostalgie, (kdysi jsem vlastnil jedny levné Senny) vybral právě HD660. S tím jsem šel do studia, kde mají opravdu široký výběr audio techniky. Převážně sluchátek a sluchátkových zesilovačů. Ochotný pán mi přinesl mnou vybrané HD660 a zeptal se mně jestli chci vyzkoušet pouze tento model nebo jestli mi může nabídnout i jiné alternativy. Z nepřeberného množství mi v podobné cenové kategorii přinesl k velmi pohodlnému gauči a na stůl před ním stojící položil další asi 4 sluchátka různých značek. Mezi nimi právě taky Hifimany. Jak jistě víte každý máme trochu jiné sluchovody, kterým lahodí něco jiného. K mému nemalému překvapení Hd660 zněly.. a nyní nečekejte žádný audiofilský kritický popis zvuku ve stylu "zvuk byl jako lehký jarní vánek otírající se o čerstvě rozkvetlé lísky konvalinek. Ne. Prostě mi to znělo jako, bez urážky "Zdeneodie" jako bych poslouchal přes plechovku za pár šupů koupenou někde z Temu. Vím že HD660 a Hofiman jsou každý jiná technologie, ale přes to. Po nasazení Arye jsem byl více méně doma. Proč více méně? Protože já blbec nic nekupuji bez rozmyšlení a proto jsem si sluchátka hned neodnesl, ale nechal jsem to zrát. Takže jsem do té prodejny šel po pár týdnech znovu. Hádejte jak to skončilo? Zkusil jsem Organics. Ty už byly moc "barevné, teplé, basové nebo jak chcete. Prostě ochotný pán podal ještě HE1000SE a já byl s prominutím v prdeli. Nebo spíš náš rodinný rozpočet

Pokud jste dočetli, až sem tak vám děkuji a každému co jeho ucho ráčí. Mému lahodí zvuk čínského Hifimanu