Uzavřená sluchátka na doma cca15-25000kč
Uzavřená sluchátka na doma cca15-25000kč
Řeším to i jinde tak mi nenadávejte zatím ve výběru Aeon2 closed, Fostex th 610, Focal Celestee to jsem schopen poslechnout potřebuji náhradní řešení k Anandám /manželka
/prosil bych o názory případně dostupné alternativy.díky

Re: Uzavřená sluchátka na doma cca15-25000kč
Musí být tak drahé? Mrkni sem
... a musia byť tak lacné? 
Mrkni napr. na Meze Liric ... ak Ti zvukovo sadnú, tak možno dáš preč aj tie Anandy

Mrkni napr. na Meze Liric ... ak Ti zvukovo sadnú, tak možno dáš preč aj tie Anandy
Bacil,srdce a uši by chtěli Meze ale rozum to asi nedá 

Meze Liric hrají velmi dobře nějak tam dodají trochu toho prostoru který chybí uzavřenkám a perfektní výšky ale cena je ulítlá.
Ano ale pro mně je problém těch 612g Audeze jsem zkoušel možná ten starší model který byl ještě těžší a připadalo mi že mám na hlavě cihlu když to přeženu.
... možno by som dal ešte šancu AKG K872. Perfektné mechanické prevedenie (vyrábajú sa na Slovensku
), sú veľmi pohodlné, hmotnosť je menej ako 400g, výborná zvuková izolácia. Zvukové ladenie odlišné od otvorených K812 ... mne osobne vyhovuje trochu viac zvuk K812, ale to je hodne individuálne.
Myslím že v minulosti, pri uvedení na trh, Tyll Hertsens svojou pomerne brutálnou recenziou 812-tiek dosť poškodil imidž všetkých osemstovkových ákágéčiek ... a veze sa to s nimi, podľa mňa nespravodlivo, doteraz (napr. Crinacle) ... ale najlepšie bude vyskúšať si to na vlastné uši

Myslím že v minulosti, pri uvedení na trh, Tyll Hertsens svojou pomerne brutálnou recenziou 812-tiek dosť poškodil imidž všetkých osemstovkových ákágéčiek ... a veze sa to s nimi, podľa mňa nespravodlivo, doteraz (napr. Crinacle) ... ale najlepšie bude vyskúšať si to na vlastné uši
Dík za typ má cenu zkoušet Beyery t5g3? nebo t1g2 zatím poslouchám Lirici a Aeon2 cl noire.Hodně nosím brýle jak sem starej a blbej
tak mi to komlikuje trochu výběr.Protože uzavřenky a brejle nejdou moc dohromady čumím do počítače a poslouchám muziku a nesmím rušit ženu.

Beyery T5 3.gen nemám vyskúšané. Osobne mám trochu napočúvané T1 3.gen
sluchatka/foto-vasej-sluchatkovej-zosta ... 3-148.html
... ale tie nie sú, čo sa týka zvukovej izolácie, vhodné ... sú v podstate otvorené ako aj T1 2.gen
sluchatka/foto-vasej-sluchatkovej-zosta ... 3-148.html
... ale tie nie sú, čo sa týka zvukovej izolácie, vhodné ... sú v podstate otvorené ako aj T1 2.gen
Něco pro zasmání z dob když u nás leda Tesla, Videoton a Tonsil byly k dostání
to je z Tuzexu 70.let pro majetnější klienty za 190 TK, spočítejte si
to je z Tuzexu 70.let pro majetnější klienty za 190 TK, spočítejte si

- Přílohy
-
Tak poslouchám T5g3 a docela zábava nejsem zvyklej na dynamický měniče teda jestli tady je je to takový méně přesný ale nevadí asi trochu chybí detail.
Tak asi budu muset zvýšit částku na cca 50000kč.