Výběr sluchátek

Sluchátka, sluchátkové zesilovače
Odpovědět
bacil2
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr sluchátek

Příspěvek od bacil2 »

... pamätám si, že deväťstovky boli na vrškoch zvukovo agresívnejšie ... so statickými frekvenčnými charakteristikami to nemá veľa spoločné

... mimochodom dilema "otvorené vs. uzavreté" je večná téma pri sluchátkovom posluchu ... podľa mňa patrí perspektíva uzavretým, ale ich čas ešte nedozrel. V súčasnosti otvorené konštrukcie dávajú obecne "lepšie" zvukové výsledky a sú konštrukčne podstatne viac "easy" ... a sú "hifistami" podstatne viac vyhypované (podobne ako vinyl vs. digital) ... myslím, že pri súčasných trendoch nemajú výrobcovia dôvod trápiť sa so zložitejšou konštrukciou a náročnejšou výrobou skutočne špičkových uzavretých sluchátok.
... treba si jednoducho vybrať z toho, čo je za normálnu cenu dostupné na trhu ;)

BabetakCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BabetakCZE »

Aktuálně patří (dle recenzentů) na špičku uzavřených sluchátek novinka od Dana Clarka - E3.
Ještě jsem je neslyšel, ale vypadají zajímavě.
Prý zvukově poráží Stealth za cenu o třetinu nižší.
Jejich hlavní nevýhodou pro někoho může být, že vyžadují relativně silný zesilovač.

Já si aktuálně na filmy a "easy listening" užívám Creative Aurvana Live SE, které chválil už před 10 lety Tyll a musím říct, že za cenu za které se dají sehnat jsou moc fajn *thumbs up* .

Driver.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driver. »

Má niekto v zbierke tento model?
Aký je hudobný prejav Denon AH-D5200?
Názory, postrehy, plusy/mínusy, budem rád za info *klanimse*

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

@Driver
Tie Denony som raz tuším skúšal a pripadali mi prebasované. Just my opinion.

DarleenGrant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarleenGrant »

Driver. píše:
30 kvě 2024 01:37
Má niekto v zbierke tento model?
Aký je hudobný prejav Denon AH-D5200?
Názory, postrehy, plusy/mínusy, budem rád za info *klanimse* Naše webové stránky vám umožní ponořit se do online kasina, kde můžete hrát o skutečné peníze.

Citlivost 103 dB/mW jsou tato sluchátka schopna produkovat hlasitý a jasný zvuk bez zkreslení, i při nižších úrovních výkonu. To je zvláště užitečné pro přenosné zařízení, kde je výstupní výkon často omezený. Denon AH-D5200 jsou vybavena 50mm měniči z nanovláken, které poskytují vysokou tuhost a lehkost, což vede k rychlejšímu a přesnějšímu pohybu membrány. Výsledkem je dynamický a detailní zvuk. Výšky jsou jasné, středy plné a basy hluboké a přesné, což zajišťuje skvělý zážitek při poslechu různých žánrů hudby.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Tak HD620S pristali u mna na stole. Porovnanie s HD660S ukazalo, ze tych rozdielov tam je malo. Takze osobne som (docasu) vyriesil posluch v praci, aby som nerozptyloval a nerusil okolie.

Skusane na domo robo headamp OTL WCF 6AS7.

fb_zdeněk9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_zdeněk9 »

Mám teď už stařičké sluchátka Audio-Technica ATH-AD700 a chci je nahradit novými, asi opět Audio-Technica. Viděl jsem novinku Audio-Technica ATH-R50x. Polepším si za fajn cenu, nebo raději vyšší řadu R70x nebo novinku R70xa?
Mám to k PC přes zvukovku Asus Xonar Essence STX II na hudbu ve FLAC + hry a ostatní.
Díky

Odpovědět