Má někdo zkušenosti s nákupem na angelicaaudio.cz ?
Občas to sledují na YouTube a jsou tam zajímavé kousky. A ten pán je opravdový nadšenec!
Angelicaaudio
Re: Angelicaaudio
Ano nadšenec,ale pro noční vlky!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Co se obchodu týká, kupoval jsem u pána zcela nové měniče Tesla ARN 8608 a ARZ 4608 pro repasi mých retro beden. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Dobrá komunikace, zboží v pořádku.
Pro případné další zájemce nakoupit u pana Jardy z Angelicaudio: silně nedoporučuji! Pán jede pouze na zisk a spokojenost zákazníka je až někde velmi daleko, jestli vůbec! Vykupuje staré vysloužilé repráky z diskoték v aukcích a prodává je za šílené ceny poté, co tomu přidá punc vyjimečnosti na svých videích!
Kdysi dávno jsem chtěl začít s Hi-Fi a bohužel jsem skončil u něj v garáži. Moc jsem tomu tenkrát nerozuměl, nechal si od něj něco doporučit a odešel domů s absolutním šrotem: špatným zesíkem a repráky. Ze zesilovače nikdy nešlo dostat kloudný zvuk a jednomu repráku za 3 měsíce odešel středový reproduktor a musel jsem měnit za draho.
Jelikož se pan Jarda chvástá spoustou spokojených zákazníků(a několik s podobnou zkušeností,jako já), nechci mu až zas tolik křivdit ale rád bych připojil velké varování:
Pokud si od něj něco kupujete: musíte si být sakra jistí jednak tím zbožím druhak cenou, jinak hrozí, že skončíte s nefunkčním šrotem, zkaženou náladou a bez hromady peněz!
Kdysi dávno jsem chtěl začít s Hi-Fi a bohužel jsem skončil u něj v garáži. Moc jsem tomu tenkrát nerozuměl, nechal si od něj něco doporučit a odešel domů s absolutním šrotem: špatným zesíkem a repráky. Ze zesilovače nikdy nešlo dostat kloudný zvuk a jednomu repráku za 3 měsíce odešel středový reproduktor a musel jsem měnit za draho.
Jelikož se pan Jarda chvástá spoustou spokojených zákazníků(a několik s podobnou zkušeností,jako já), nechci mu až zas tolik křivdit ale rád bych připojil velké varování:
Pokud si od něj něco kupujete: musíte si být sakra jistí jednak tím zbožím druhak cenou, jinak hrozí, že skončíte s nefunkčním šrotem, zkaženou náladou a bez hromady peněz!
Pana Jardu jsem měl kdysi uloženého - zajímavé kousky tam bývaly, to jo, akorát za opravdu horentní sumy . A to jsem neřešil stav . Takže ať tento nadšenec je nadšencem třeba dal , ale pro ostatní ( obchodně) zajímavý ( a asi i bezpečný) fakt není
A na Aukru vystupoval jako Jardak44. Tak nejak...
A na Aukru vystupoval jako Jardak44. Tak nejak...
Jojo Jardova pantomima a repro na otocnem podstavci na Youtube, dobry pervers..... 

Spíše vetešník...