El. zásuvky

Doporučte, kde jste viděli výhodnou nabídku ke koupi - výprodeje, akce
sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: El. zásuvky

Příspěvek od sonofstars »

Mám přívod 1x25A do bytu v domě o 6ti bytech. Je to rok starý update.
Je to dobrý start?
Zbytek materiálově chápu. A jak k sobě dostanu pytla na konzultaci? Piješ Mirku Slivovicu?
:)

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Já měl 1x20A jen do svého bytu a bylo to špatně, i když jsem měl od rozvaděče pro hifi sólo přívod (klasickou měď, tuším 3x1,5 - nevím přesně a nechce se mi to jít studovat do stupačky). Až když jsem u EON domluvil samostatný 3x20A, a jednu fázi dal čistě na hifi (připojení viz minulý příspěvek), bylo to poznat.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

zabiny007 píše:
26 črc 2017 19:05
Takže díky investici teď doma dokonalá idylka - manželka s knihou v posteli , já s muzikou v obýváku.
To je už na rozvod :mrgreen:.

Tak jsem rád, že Steve potvrdil nesmyslnost drahých zásuvek.Opravdu stačí sehnat jen nějakou konstrukčně lepší než ABB a nemusí se utrácet za nějaké Furutechy.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

sonofstars píše:
26 črc 2017 19:15
Mám přívod 1x25A do bytu v domě o 6ti bytech. Je to rok starý update.
Je to dobrý start?
Zbytek materiálově chápu. A jak k sobě dostanu pytla na konzultaci? Piješ Mirku Slivovicu?
:)
Já piju slivovicu. Kdybyste potřebovali třeba poradit.. :lol:

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

svartenatt píše:
26 črc 2017 20:00
Tak jsem rád, že Steve potvrdil nesmyslnost drahých zásuvek.Opravdu stačí sehnat jen nějakou konstrukčně lepší než ABB a nemusí se utrácet za nějaké Furutechy.
Nesmyslnost drahých Furutechů potvrdil tím, že mu čínská zásuvka dorazila, má luxusní vzhled a je těžká?
No když myslíš...

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Steve píše:
26 črc 2017 18:01
Zásuvka dnes dorazila, jsem příjemně překvapen, vzhled skutečně luxusní, nádhera, je celkem těžká a robustní, vše pevné, kontakty pro vodiče silné a velké, kvalita podle mě tedy velmi, velmi dobrá. Montáž již provedena, začátek samostatného el. přívodu tímto položen. Oproti těm bílým chrastítkům české, polské a nevímjaké výroby, co koupíte v našich obchodech ELEKTRO, je to opravdu sto a jedna.
Co více bys od zásuvky chtěl zabiny007?
Vy snad máte v těch svých předřazených zásuvkách něco jiného?
Kvalitní kontakty a bytelná konstrukce je maximum, co chtít od zásuvky.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Já netvrdím, že je čínská zásuvka špatná, její kvality prokáže čas. A Steve nám, jako dlouholetý člen fóra určitě popravdě své dojmy a zkušenosti nasdílí a já mu budu věřit, protože jsem z jeho zkušeností vycházel i při pořizování některých svých hraček a pár nákupů jsem s ním konzultoval.

Já se jen pozastavuji nad tvým sebejistým prohlášení od klávesnice, že nákupem dokázal nesmyslnost drahých zásuvek.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Stejné jako tvrdit, že Futurech není předrážený. Tím debata končí.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

svartenatt
Souhlas, konec bezpředmětné debaty, alespoň na něčem se shodneme :-)

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

sonofstars : A jak k sobě dostanu pytla na konzultaci? Piješ Mirku Slivovicu?

Dobrou ano, ale když jedu autem tak jen vodu. Mám nyní 14 dní dovolenou, ale potom se domluvíme a dorazím k tobě na konzultaci. Rád pomohu.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Pytel
Hezkou dovolenou přeji a pak tě odvezu klidně z domova ke mě a zase zpátky :) ať můžeš ochutnat. Díky za nabídku konzultace :)

zingali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zingali »

Samostatnou napájecí hifi větev mám již dlouho. Protože právě probíhá rekonstrukce domku - bydlím v malé řadovce v Praze nechal jsem vyměnit hlavní jistič, všechny bytové rozvaděče + jističe. Celou elektroinstalaci jsem dle pokynů elektrikáře uzemnil do zemnícího pásku řádně zakopaného na zahradě. Dráty zůstaly původní - dva vodiče v mědi- správné průřezy, přidané nové okruhy již třívodičové. Zásuvky mám standardní ABB. Zvukový přínos výrazný. Až přestěhuji hifi do nové místnosti v podkroví možná dojde i na hifi zásuvky...

free
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od free »

Zdravim,chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti aj s hlavnym isticom priamo v rozvadzacej skrini,mam na mysli toto http://www.zs-acoustics.com/HiFi-Tuning ... _Cryo.html

Druha otazka,preco highend zasuvky do steny nemaju ten stredovy kolik?
napr. http://www.webareal.sk/highend-eshop/es ... FP-SWS-D-R
Naposledy upravil(a) free dne 20 lis 2017 19:02, celkem upraveno 1 x.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Tenhle jistic jsem si pro klid duse taky poridil. Rict, jestli ma prinos nebo ne neumim, protoze v mych podminkach je nemozny zrealizovat relevantni ABX test.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Ten "jistič" je zcela obyčejný pojistkový odpojovač, a ta zásuvka je taky běžná, je to eurozásuvka, namísto kolíku má po stranách kontakty. Výhoda je nasnadě, elektrotechnici vědí, ostatní to nepotřebují vědět, protože elektrika není hračka. Nevýhoda je taky jasná.

Odpovědět