Noble Audio-Great Lucid AMT
Re: Noble Audio-Great Lucid AMT
Tak do 29.8. jsou blokované pro vážného zájemce.
Noble Audio - výroba a prodej
Veliká místnost nebude problém pokud tam hrají již jiné bedny stejné, nebo menší. Jediné zklamání by mohlo nastat, pokud by ty jiné bedny měly naladění se zvýrazněným spodkem. Takže i bedna menší a s třeba jen 8“ basákem může daný velký prostor plnit basy ku spokojenosti, a větší bedna naladěná s mírnějším spodkem se může jevit lehce podvyživeně.
Noble Audio - výroba a prodej
Pavel to je taký prvý dojem lebo ten bas je presný a rýchly a nie mäkký a guľatý .
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To se dalo cekat ze zajem bude ...
Hmm, a ktore parametre reprobedny urcuju ci je zvuk "presný a rýchly" alebo "mäkký a guľatý"? 

To je sice dobrá otázka, ale odpověď na ni, stejně jako na řadu dalších podobných, z grafů a parametrů těžko vyčteš. V čemž tkví, mimo jiné, kouzlo oboru.
Pavel Macura Audio
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Představa, že na každý sluchem rozeznatelný atribut zvuku existuje jeden konkrétní měřitelný parametr, není správná. Vliv na to má ozvučnice, reproduktor, výhybka, jejich materiály, naladění...
A marketing
Chlapci, zacinate trollit dalsiu temu. NA sem hodil "uputavku", tak bud si zajednajte termin, alebo z tejto temy vypadnite. Na porovnavanie pipikov si zalozte vlastnu temu

Chlapci, zacinate trollit dalsiu temu. NA sem hodil "uputavku", tak bud si zajednajte termin, alebo z tejto temy vypadnite. Na porovnavanie pipikov si zalozte vlastnu temu

Moderatora na nas. I ked mi nie je jasne, comu vadi offtopic v tomto vlakne. Drzi vlakno hore a viac ludi si ho vsimne...
ˇAť dá souvislé měření a bavma se dál.JINAK je to o ničem.
Odar
Ty jsi ten pravej, co sereš jedno vlákno za druhým.
Ty jsi ten pravej, co sereš jedno vlákno za druhým.
Proč tolik tajností? Tak buď se chlubím výsledky nebo blafuju.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bryston, neber to ve zlem, ale zajimalo by mne na cem doma hrajes, to ze Miero na nicem uz vime a aspon ja to beru jako folklor to jeho teoretizovani o necem co nikdy neslysel, chtel bych verit ze to u tebe tak neni. O nabizene bedny jsem mel zajem, nekdo mne predbehl (nemel jsem kontakt na prodejce), to se tak nekdy stane ...