Noble Audio-Great Lucid AMT
Re: Noble Audio-Great Lucid AMT
IPod a a sluchátka.. stačí? Nebo nejsem svéprávnej.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
jo, staci
Bryston je asi dalsi reinkarnace boxera.
Cili velke Fokaly Utopie a inakustiky kably. Elektroniku nevim.
Cili velke Fokaly Utopie a inakustiky kably. Elektroniku nevim.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kychtax
Myslím si to taky
Myslím si to taky
Zdroj: http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 890#304890boxer píše:Bryston 4B SST a Lyngdorf TDA-2200 s ATB a DSP.
Len nejak nerozumiem, preco by si boxer zakladal dalsi profil, ked tu ma profil Tarbor.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tyto reprosoustavy mužu doporučit. Vlastnim je již dlouhou dobu a nelituji.zatim nemam duvod nic hledat.Velky zvuk za prijatelny peníz. Omlouvam se za horsi kvalitu fotek .jsou starsiho data . Dnes jeste pribylo k mim par komponentu/lampovy predzesilovac a jeste jeden konec ,ktery stridam s Classe 401

Naposledy upravil(a) berka dne 20 srp 2018 23:55, celkem upraveno 1 x.
berka - moc pěkné 

Tak v tom je poměrně jasno, ten kulatej a medovej zvuk se vyznačuje poměrně přesnými parametry, mezi které patří zejména naboulenej vyšší bas kolem 100Hz a jeho rychlý úbytek pod 50Hz spolu s hodně rychlým poklesem na výškách už od 3kHz.
Tak si to zkus takhle nastavit na ekvalizéru nebo DSP, co za "medovost" z toho vyleze, hlavně ten rychlý ořez na 3kHz.
Pavel Macura Audio
Dělal jsem to x-krát. Ne na 3, ale od 3kHz dál. Když je pak v trvalém poklesu celé pásmo 5-8 kHz, už ani blbé nahrávky neštípou do uší a i kdyby trochu, příval zdůrazněného 80-120Hz medu to spolehlivě zahuhňá.
To vám vadí můj názor na dizajn? To se musíte hned do mně srát? Nemám možnost svýho názoru? Vy jste něco víc? Vy rozhodujete co je správně?
Každýmu se líbí něco jinýho. To , že to to nehraje dobře napadlo ani slovo. Kryxtaxy. ty se mírni. Začínáš být jak STB.
A ostatním radím být nad věcí.
Každýmu se líbí něco jinýho. To , že to to nehraje dobře napadlo ani slovo. Kryxtaxy. ty se mírni. Začínáš být jak STB.
A ostatním radím být nad věcí.
Kryxtax, že umíš, nebo si myslíš. že umíš udělat dobré kabely, neznamená to, že je to pravda. Níkdo to ješťě nezkontroloval, měřením.Je to jen tvá hypotéza, Já to tak slyším. Dej je PMa ať je změří. Pak se budeme bavit.
Ono vkládat kecy, co jsou pravdivé bez důkazů do rána napíšu sto. Ale teprve měřená vypoví.
Aby nedošlo k mýlce, jsem připraven se podílet na testech, které ale předem jsou změřené. JInak je to jedna paní povídala.