Vividy
Re: Vividy
Taky se mi to nějak nezdá 

asi jen při platbě předem 

Hmm, do mých 13m² by se šikly ..
Tak kontaktuj prodejce,na můj dotaz osobního poslechu ani nereagoval,takže bych určitě poslal peníze předem,bo je to dobrá koupě 

Tůdle. Ono je divné, že nemá uvedený telefon... 

Ale bedny dobrý ne 

To jo, koupil bych je a až bych se nabažil, prodal dál...
Ale už jsem zažil na Bazošu dva podvodníky...jeden prodával akufejz a druhý tanojky...obé za nízké ceny.
Jsem zvědavý, kdo naletí...napsal jsem mu, že mám zájem...

Ale už jsem zažil na Bazošu dva podvodníky...jeden prodával akufejz a druhý tanojky...obé za nízké ceny.
Jsem zvědavý, kdo naletí...napsal jsem mu, že mám zájem...
Tak mu odepište a uvidíte jaké podmínky si řekne
asi to bude min.záloha předem 

Přišla mi bleskem odpověď
Dobry den,
bedny jsou zapocet od zakaznika, ktery si zakoupil model B1.Bedny hraji tak jak maji hrat Vivid, moznost porovnani.
Na jednom stredobasovem menici je opticky pozustatek dotyku pani uklizecky bez vlivu na zvuk.Repro maji ve spodni casti logo Vivid Audio.Bedny nebyly nikdy servisovany, vse je v puvodnim stavu.
Pripadne mame jeste na prodej identicke avsak je to ex-demo ze studia, tzn. minimalne hrane, stale na stejnem miste, vcetne original drevenych obalu, par stoji 98 tisic, zaruka 12 mesicu.
V pripade dalsiho zajmu vam mohu poslat realne foto techto dvou paru.
Inzerovane bedny jsou k videni, poslechu v Praze, centrum.
V pripade dalsiho zajmu prosim www.stereolab.cz
Takže to asi podfuk nebude ....záleží na míře poškození.
Dobry den,
bedny jsou zapocet od zakaznika, ktery si zakoupil model B1.Bedny hraji tak jak maji hrat Vivid, moznost porovnani.
Na jednom stredobasovem menici je opticky pozustatek dotyku pani uklizecky bez vlivu na zvuk.Repro maji ve spodni casti logo Vivid Audio.Bedny nebyly nikdy servisovany, vse je v puvodnim stavu.
Pripadne mame jeste na prodej identicke avsak je to ex-demo ze studia, tzn. minimalne hrane, stale na stejnem miste, vcetne original drevenych obalu, par stoji 98 tisic, zaruka 12 mesicu.
V pripade dalsiho zajmu vam mohu poslat realne foto techto dvou paru.
Inzerovane bedny jsou k videni, poslechu v Praze, centrum.
V pripade dalsiho zajmu prosim www.stereolab.cz
Takže to asi podfuk nebude ....záleží na míře poškození.
Naposledy upravil(a) Fidas dne 29 říj 2017 20:57, celkem upraveno 1 x.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Leony5:
Zaloha predem? Naprosty nesmysl. Bedny jsou k videni a poslechu v jednom prazskem studiu, k porovnani s ostatnimi Vividy a klidne na vlastni elektronice. Pan ma na prodej dvoje 1.5ky. Tyhle levne maji nejakou kosmetickou vadu na jednom ze stredobasu, fotky budu mit zitra. Pak ma jeste jedny, v top stavu, za dvojnasobnou cenu s 12mesicni zarukou.
Je lepsi proste vedet, ne si jen neco porad vymyslet.
Zaloha predem? Naprosty nesmysl. Bedny jsou k videni a poslechu v jednom prazskem studiu, k porovnani s ostatnimi Vividy a klidne na vlastni elektronice. Pan ma na prodej dvoje 1.5ky. Tyhle levne maji nejakou kosmetickou vadu na jednom ze stredobasu, fotky budu mit zitra. Pak ma jeste jedny, v top stavu, za dvojnasobnou cenu s 12mesicni zarukou.
Je lepsi proste vedet, ne si jen neco porad vymyslet.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Fidas:
Copy paste odpoved, jakou jsem dostal odpoledne. Chystas se tam? Ja asi i jo. Jestli je to fakt jen kosmeticka vada, tak se o ne asi popereme
(nene, ja byl prvni
). Za 50 tis. je to zadarmo.
Copy paste odpoved, jakou jsem dostal odpoledne. Chystas se tam? Ja asi i jo. Jestli je to fakt jen kosmeticka vada, tak se o ne asi popereme

Nechystám, do půli týdne do večera dělám a byl jsi první....
Uvidíš, do jaké míry je to poznamenané uklízečkou...
Dej vědět, ju?
Uvidíš, do jaké míry je to poznamenané uklízečkou...
Dej vědět, ju?
Omlouvám se za mystifikaci,odpověď přišla,akorát mi to hodilo do spamu