http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Kurv%C3%ADtko
Jsem nedovzdělané holátko, proto bych prosil uvést nějaký příklad výrobku, který má v sobě zabudované "softwarové kurvítko"jimmi píše: pridavaju kurvítka či už softwarove alebo čiastočne poddimenzované sučiastky
V současné době mám LED Sony 3D a do budoucna právě uvažuji o OLED, cca 55 palců. Chci ale TV s 3D a jak tak sleduji, bude to asi problém, že?
Karel1 píše: To, že je výběr TV s 3D čím dál menší, jsem si všimlProč tedy pořád vychází různé speciální edice blu-ray v 3D?
![]()
To jsem nějak nepochopil. Pořídím-li si novinky ve 3D, jako např. "RAMPAGE: NIČITELÉ" či "BLADE RUNNER 2049", není to žádná reedice dojící z již existujícího materiálu (cenu teď nehodnoťme). Vydávají-li stále novinky na blu-ray ve 3D, proč by se mělo od tohoto formátu ustupovat při výrobě TV? Jsem z toho volaakýsi zmetěnýPítrsPraha píše: Snaha podojit z již existujícího materiálu. To je primární smysl reedic.
Špatně jsi mě pochopil, napsal jsem "Zaujala mě absence 4K, což vítám", takže právě naopak, než zmiňuješ -> absence 4k mě vůbec netrápí. Myslím si, že OLED telka 55 palců za cca 25 000.- je dobrý kaufRedBaron píše: I starší výprodejový OLED FullHD 55" model od LG za 26 tisíc měl špičkový obraz, není důvod aby ho neměla tahle telka. Jestli máš pro telku dostatek potravy ve 4k, aby tě jeho absence trápila, to musíš rozhodnout sám. Jde spíš o výhled do budoucnosti. Mně by to asi netížilo, vysílání ve 4k není, filmy ve FullHD jsou na 55" ze 4m akorát, herní konzole jsou rády, že zvládnou hry do 4k upscalovat a ve FullHD jedou s lepší plynulostí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host