Projektory obecně
Re: Projektory obecně
merhaut
to, že se tě ptám, jak jste u zákazníka předváděli rozdíl stěna/plátno je "podsunování fantasmagorie"?
proč ??
to, že se tě ptám, jak jste u zákazníka předváděli rozdíl stěna/plátno je "podsunování fantasmagorie"?
proč ??
"takže jste těm zákazníkům natřeli stěnu - test obrazu a pak jste jim přes to zavěsili plátno v rámu a udělali 2. test obrazu? aby si tedy mohli vybrat správně. páni... tomu říkám profi přístup." = podsunutá fantasmagorie, infantilně maskovaná za dotaz.
Ja se s nicim smirovat nepotrebuji.
Mne jste ty i tvoji zakaznici u prdele.
Pouze mi vadi tvuj bezduvodny utok na Lachima.
Mne jste ty i tvoji zakaznici u prdele.
Pouze mi vadi tvuj bezduvodny utok na Lachima.
On mi drze podsune svou fantasmagorii a prý můj bezdůvodný útok:-)
Takze znovu.
Rozumis tomu, cos napsal, chytroline?
Vzhledme k tvym dlouholetym zkusenostem a odbornosti bys mohl.
Doufam, ze tvi zakaznici provadeli min. ABX test.
Rozumis tomu, cos napsal, chytroline?
Vzhledme k tvym dlouholetym zkusenostem a odbornosti bys mohl.
Doufam, ze tvi zakaznici provadeli min. ABX test.
Takže to vypadá,jako skoro vždy v poslední době,že se zakladatel vlákna nic nedozví
Tedy kromě napadání a zjištění,jak jsou někteří členové ubozí a neumí normálně diskutovat
Arogance a hulvátství začíná být na tomto fóru zcela běžný jev,což asi není moc inspirující a hifi

- konferencier
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Merhaut a Slimy na sebe přestanou útočit prosím.
Merhaut
u lachimova tvrzení nevidím nic špatného a rozhodně nic fantasmagorického. Hodnotím jej jako tvrzení, názor, příspěvek, dotaz. Tedy prosím i zde o klidné přečtení a klidnější reakce.
Mě osobně přijde, že by mohlo jít jen o nedorozumění.
Pokud se to zde neuklidní, pak v mém popisu "vybavení" jsou uvedeny další využitelné nástroje. Děkuji za pochopení a přeji všem hezký večer.
Merhaut
u lachimova tvrzení nevidím nic špatného a rozhodně nic fantasmagorického. Hodnotím jej jako tvrzení, názor, příspěvek, dotaz. Tedy prosím i zde o klidné přečtení a klidnější reakce.
Mě osobně přijde, že by mohlo jít jen o nedorozumění.
Pokud se to zde neuklidní, pak v mém popisu "vybavení" jsou uvedeny další využitelné nástroje. Děkuji za pochopení a přeji všem hezký večer.
moderátor
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
projektor a platno je lakava zmena i pro me. Alespon bych vyhodil tu placku, ktera mi tu dela take akustickou neplechu a difuzory bych ozdobil celou stenu.
Platno bych zvolil mozna stahovaci mozna pevne.
Od jake uhlopricky a rozliseni (fullhd/uhd/4k) je lepsi zvolit pevnou konstrukci a zapomenout na stahovaci?
Diky
Platno bych zvolil mozna stahovaci mozna pevne.
Od jake uhlopricky a rozliseni (fullhd/uhd/4k) je lepsi zvolit pevnou konstrukci a zapomenout na stahovaci?
Diky
Kontrolní otázka: vůči čemu se tedy lachim vymezil ve svém "páni... tomu říkám profi přístup."?
Merhaut
Zeptej se Lachima přes SZ,je zbytečné plevelit veřejně tohle vlákno
Sonofstars
Mám právě takhle řešenou poslechovku/obývák.Stahovaci plátno a zeď vyplněnou akustickými panely
Na zbytek tvé otázky ti neodpovim,na to jsou tu zkušenější borci 
Zeptej se Lachima přes SZ,je zbytečné plevelit veřejně tohle vlákno
Sonofstars
Mám právě takhle řešenou poslechovku/obývák.Stahovaci plátno a zeď vyplněnou akustickými panely