Československá superstar
Re: Československá superstar
Ďýki dost slušným víkonúm,si superStar nahrajy na DVD REC a pak 3 hoďynoví pořat přetáčeňým blbosťý,kecú a reglam zdrcnu na 3/4 hoťki pouse spjevu a hodnoceňý poroty.
Chodúr je zcela nejlepší,ale díky vyzáži dle mého nevyhraje.Zklamala mě mladá Romka z Brna Monika,která na velkém pódiu se přestala chytat,mladý Rom z Třebechovic p/O. Honza je sice hodně dobrý,ale naposled mu to nějak nešlo a chybí mu taková ta suverénost.Tzv. rocker Šmajda mě osobně moc neoslovuje,ale pro ty mladý holky bude hodně vysoko.
Stará je dle mého výborná a mrzí mě,že vypadla Markéta Konvice.
Nepochopil jsem,jak se mohl dostat tak daleko absolutně špatněj D.LACHO. To byl běs.
Chodúr je zcela nejlepší,ale díky vyzáži dle mého nevyhraje.Zklamala mě mladá Romka z Brna Monika,která na velkém pódiu se přestala chytat,mladý Rom z Třebechovic p/O. Honza je sice hodně dobrý,ale naposled mu to nějak nešlo a chybí mu taková ta suverénost.Tzv. rocker Šmajda mě osobně moc neoslovuje,ale pro ty mladý holky bude hodně vysoko.
Stará je dle mého výborná a mrzí mě,že vypadla Markéta Konvice.
Nepochopil jsem,jak se mohl dostat tak daleko absolutně špatněj D.LACHO. To byl běs.
Komerční televize potřebuje získat diváka a vydělávat prachy.
Superstar sleduju "povinně" s naším mladým. Pěvecká soutěž to byla jenom do tý doby, než porota vybrala několik posledních jedinců a ty pak předložila davu. Co se hlasování přesunulo na diváky, tak je z toho soutěž o sympatiích.
Pokud by to byla soutěž pěvecká, tak zcela jasné finále by muselo být Šenková + Chodúr.
Superstar sleduju "povinně" s naším mladým. Pěvecká soutěž to byla jenom do tý doby, než porota vybrala několik posledních jedinců a ty pak předložila davu. Co se hlasování přesunulo na diváky, tak je z toho soutěž o sympatiích.
Pokud by to byla soutěž pěvecká, tak zcela jasné finále by muselo být Šenková + Chodúr.
Ja počas toho programu povinne nsadzujem sluchátka, no manželka ma upozorní ak spieva niekto talenovaný. A že tam talenty sú, sa nedá poprieť. No vypadnutím tej českej obéznej rockeristky (zaboha si nespomeniem na meno a myslím, že som ho ani nikdy nevedel) sa pre mňa superstar skončila nadobro. Tá baba mala HLAS
Acon
to byla právě ta Šenková.

Já čumím jak puk. Tolik sledovačů zde. Mně do obýváku superstár nesmí, těch pár sekund při přepínání programů mi stačí... manželka musí ke tchánům anebo do komůrky.
u nás chodí manželka k PC...ale na SS také nekouká, odrazují ji ty vulgárnosti "poroty"merhaut píše:Já čumím jak puk. Tolik sledovačů zde. Mně do obýváku superstár nesmí, těch pár sekund při přepínání programů mi stačí... manželka musí ke tchánům anebo do komůrky.

To víš Jardo,chci mít hudební přehled.
Tebe už nedoženu v přehledu světového rocku,tak alepsoň na domácím Superstar.
Tebe už nedoženu v přehledu světového rocku,tak alepsoň na domácím Superstar.
Říkal jsem si, jak dlouho to na HIFInázorech vydrží bez tohoto Superzábavního, jedinečného a fantastického pořadu skvělé a vynikající televizní stanice NOVA...ty přívlastky hlavně kvůli "hudebním pořadům", které vysílá. Hm...
Přiznám se, že jsem neviděl ani vteřinu, asi to budu muset napravit.
Co se týče české produkce, je to velmi tristní a dost dlouho mě nic nového nezaujalo. Co také čekat s takovým publikem (čeští posluchači). S kým si asi tak v mém okolí pokecat o muzice, na které zrovna ujíždím (např.The Tangent '09, Arzachel, After Crying, Transatlantic '09, Deluge Grander, Hidria Spacefolk, Kotebel, Phideaux, Beardfish, Bubu, Anekdoten...atd...atd)? Hm...tak si raději poslouchám a na okolí seru
V životě jsem si nekoupil bulvár, nečučim na Superstars, Slavíka,MISS a co já vím co ještě báječného mi uniká, poslouchám všemožné odnože progressive rocku, chodím do přírody na pivko...manželka říká, ať se okolnímu světu nedivím, že prý oni si o sobě myslí, že jsou normální a já nějakej pošahanej.
Co se týče české produkce, je to velmi tristní a dost dlouho mě nic nového nezaujalo. Co také čekat s takovým publikem (čeští posluchači). S kým si asi tak v mém okolí pokecat o muzice, na které zrovna ujíždím (např.The Tangent '09, Arzachel, After Crying, Transatlantic '09, Deluge Grander, Hidria Spacefolk, Kotebel, Phideaux, Beardfish, Bubu, Anekdoten...atd...atd)? Hm...tak si raději poslouchám a na okolí seru

V životě jsem si nekoupil bulvár, nečučim na Superstars, Slavíka,MISS a co já vím co ještě báječného mi uniká, poslouchám všemožné odnože progressive rocku, chodím do přírody na pivko...manželka říká, ať se okolnímu světu nedivím, že prý oni si o sobě myslí, že jsou normální a já nějakej pošahanej.
"chodím do přírody na pivko..."
Oni ti už v žádný hospodě nechtěj nalejt ?? To budeš asi opravdu výjimečný člověk ..
Oni ti už v žádný hospodě nechtěj nalejt ?? To budeš asi opravdu výjimečný člověk ..
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
amusia píše:Říkal jsem si, jak dlouho to na HIFInázorech vydrží bez tohoto Superzábavního, jedinečného a fantastického pořadu skvělé a vynikající televizní stanice NOVA...ty přívlastky hlavně kvůli "hudebním pořadům", které vysílá. Hm...
Co se týče české produkce, je to velmi tristní a dost dlouho mě nic nového nezaujalo. Co také čekat s takovým publikem (čeští posluchači). S kým si asi tak v mém okolí pokecat o muzice, na které zrovna ujíždím (např.The Tangent '09, Arzachel, After Crying, Transatlantic '09, Deluge Grander, Hidria Spacefolk, Kotebel, Phideaux, Beardfish, Bubu, Anekdoten...atd...atd)? Hm...tak si raději poslouchám a na okolí seru![]()
Hele od kud jseš, ty bys dobře zapadl do naší progrockové party, která se pravidelně první pátek v měsíci střetává v hospodě a probírá novinky progrocku, kde pojedem na koncerty a tak. My jsme z Ostravy, pokud nejsi z daleka, mohl bys přijet, i Fox z Opavy dojíždí, ale samozřejmě pokud jsi daleko, tak je to blbost. Ale jen abys věděl, že na tu super muziku nejsi sám. Já jsem takový blázen, že kupuji progrock nejen na CD, ale i na vinylu, třeba ten Kotebel - Omphalos jsem sehnal i na 2LP a budu odteď i některé LP progrocku distribuovat, ale budu se zaměřovat na ty skvělé, ale méně známé kapely. Samozřejmě lze i CD.
Hifi Studio Panský dvůr
..dám tip na kluky ze Studénky, instrumental prog: Slow Tension: http://bandzone.cz/slowtension ,ale CD pouze na objednávku přes jejich stránky
Ahoj Pavle, pokud napíšeš "kde pojedeme ma koncerty" tak už nemusíš psát že jsi z Ostravy. To již každý ví na základě toho "Kde", protože pokud bys nebyl z Ostravy, tak by tam bylo napsáno "Kam pojedeme na koncerty"kde pojedem na koncerty a tak. My jsme z Ostravy

- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No jo Lubore, Ostravák je Ostravák, když to píšu jen tak, nepřemýšlím o spisovné češtině, ale máš recht.
Hifi Studio Panský dvůr
Víš, mám zásadu, že dokud to počasí dovolí, "chlastám v přírodě"...tzn. chodím s manželkou & spol. do oblíbené zahradní restauračky (Svijany,Plzeň či 11°Postřižínský ležák + grilované koleno atd.), kde ti i kaštany mohou spadnout na hlavu). A když nastoupí podzim, máme svojí "Starou kovárnu", kam si mohu přinést své CD a nehrozí tam naladění Impulsu.zero píše:"chodím do přírody na pivko..."
A nestraš, vyjímečný nejsem