Tak to mám smůlu...i když teď s tou dálnicí až k vámPavel Diok píše:amusia píše:Říkal jsem si, jak dlouho to na HIFInázorech vydrží bez tohoto Superzábavního, jedinečného a fantastického pořadu skvělé a vynikající televizní stanice NOVA...ty přívlastky hlavně kvůli "hudebním pořadům", které vysílá. Hm...
Přiznám se, že jsem neviděl ani vteřinu, asi to budu muset napravit.
Co se týče české produkce, je to velmi tristní a dost dlouho mě nic nového nezaujalo. Co také čekat s takovým publikem (čeští posluchači). S kým si asi tak v mém okolí pokecat o muzice, na které zrovna ujíždím (např.The Tangent '09, Arzachel, After Crying, Transatlantic '09, Deluge Grander, Hidria Spacefolk, Kotebel, Phideaux, Beardfish, Bubu, Anekdoten...atd...atd)? Hm...tak si raději poslouchám a na okolí seru![]()
V životě jsem si nekoupil bulvár, nečučim na Superstars, Slavíka,MISS a co já vím co ještě báječného mi uniká, poslouchám všemožné odnože progressive rocku, chodím do přírody na pivko...manželka říká, ať se okolnímu světu nedivím, že prý oni si o sobě myslí, že jsou normální a já nějakej pošahanej.
Hele od kud jseš, ty bys dobře zapadl do naší progrockové party, která se pravidelně první pátek v měsíci střetává v hospodě a probírá novinky progrocku, kde pojedem na koncerty a tak. My jsme z Ostravy, pokud nejsi z daleka, mohl bys přijet, i Fox z Opavy dojíždí, ale samozřejmě pokud jsi daleko, tak je to blbost. Ale jen abys věděl, že na tu super muziku nejsi sám. Já jsem takový blázen, že kupuji progrock nejen na CD, ale i na vinylu, třeba ten Kotebel - Omphalos jsem sehnal i na 2LP a budu odteď i některé LP progrocku distribuovat, ale budu se zaměřovat na ty skvělé, ale méně známé kapely. Samozřejmě lze i CD.

Co se týče té distribuce, tak pak můžet hodit seznámek na amusia@seznam.cz ... a jsem Petr

A jelikož je toto vlákno o "Superstars", nebudu to dále zasírat plkama o úplně jiné muzice, i tak toho bylo až až!