Československá superstar

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Československá superstar

Příspěvek od Zappadaddy »

Monte nesouhlasím.Chodur má i na nové trendy.Ale proč se vrhat na nové když ty 70ky byly lepší.A proč být komerční?Myslím,že to není jeho styl.To je spíše styl Šmajdy.Být slavný a na jevišti až hysterický :!: :?: Mistr převleků.........Chodůr normální a s koženým ksichtem,přesto radost poslouchat,netřeba dělat ze sebe šaška.Ve zpěvu je na míle dál než Smajda.Smajda?Ve 13 letech by se mi líbil víc. :lol: Tak to cítím já.Howgh

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Zappadaddy píše:A proč být komerční?
Protoze si nemuzou vybrat, smlouva je k saskarnam donuti.

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Nejlepčí byl Kandráč *2thumbsup* Bezkonkurenčně *jupi* Prý...já to osobně neviděl *fnuk*

monte
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monte »

amusia píše:Nejlepčí byl Kandráč *2thumbsup* Bezkonkurenčně *jupi* Prý...já to osobně neviděl *fnuk*
Tak ten neměl chybu, dokonce přerušili vysílání a dali reklamu. Jen jsem čekal ,kdy na něho skočí blondýna a vytrhne mu mikrofon z ruky.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

zero píše:Donuts, nechceš hodit do placu svoji fotku? Docela by mě zajímal rozdíl mezi normálním obličejem a koženým ksichtem ...
Donuts, mistr ironických šlehů, by mohl mít něco jako mistr grimas Luis de Funes!

Obrázek

___________________________________________________________________________________________

Podle pokynů, které vydával M. David, bych řekl, že Kandráč dělal přesně, co vyžaduje autor po zpívajících!

Byla to normální soutěž o peníze, lidé udělají cokoli pro 2.636 000 Kč !!!
Neviděl bych za tím spiknutí. *sunglases*

Kvůli prvnímu ročníku soutěže v tom uzavřeném baráku, se děly jinačí věci, aniž by soutěžící cokoli uměli.
Jen vítěz obstojně vařil. Televizního času to zabralo mnohem víc a toho reklamního ještě více!!!

Vítěz a jeho rodina, dělá výborný dojem, je možné, že jim miliony přinesou štěstí.
Přeji Martinovi a jeho blízkým, aby tu vichřici emocí a závisti, přestáli v dobré mysli.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Tady je klip Chodura se svoji kapelou Robson,kde je vidět,že není ulízaný a nudný,ale normální kluk.Bůh ví kdo ho na Nově oblékal a takhle stylizoval :roll: http://www.super.cz/bulvar/hvezdne-kauz ... oklip.html

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Chodur již vydal CD, má ho někdo, jaké to je po hifistické stránce?
Noble Audio - výroba a prodej

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

:o A šopa, už několik týdnů to při pravidelných náletech na mliko a rohlíky v Tescu hlídám a ještě jsem na něj nenarazil. Asi budu muset změnit obchodníka, když nezachytil taku událost.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Jo finalisti jsou fakt dobří ale jen oni tím to končí, ten pořad samotný a vše kolem se nezlobte je ukrutná sračka až k zblití.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

spi dál...

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

to je fakt sííííííla!

Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Audio »

superstar ,talentmánie a různé mánie,prostě k blití *headbang* *headbang* *headbang*

sekal

Příspěvek od sekal »

to je fakt sííííííla!
To tedy rozhodně je....:D (Ovšem je třeba vzít v potaz možnost, jestli nás Pompík tak trochu neprovokuje)....

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Ne to vážně nebyla provokace a nečekal bych že dospělý jedinec mužského pohl.(samosebou s vyjímkou merhauta)vydrží sledovat a poslouchat blbínka jako je- Leošek déle než 5 minut.

boxer

Příspěvek od boxer »

POMPO,jsi boží.

Odpovědět