Československá superstar
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Československá superstar
Monte nesouhlasím.Chodur má i na nové trendy.Ale proč se vrhat na nové když ty 70ky byly lepší.A proč být komerční?Myslím,že to není jeho styl.To je spíše styl Šmajdy.Být slavný a na jevišti až hysterický
Mistr převleků.........Chodůr normální a s koženým ksichtem,přesto radost poslouchat,netřeba dělat ze sebe šaška.Ve zpěvu je na míle dál než Smajda.Smajda?Ve 13 letech by se mi líbil víc.
Tak to cítím já.Howgh
Protoze si nemuzou vybrat, smlouva je k saskarnam donuti.Zappadaddy píše:A proč být komerční?
Nejlepčí byl Kandráč
Bezkonkurenčně
Prý...já to osobně neviděl 
Tak ten neměl chybu, dokonce přerušili vysílání a dali reklamu. Jen jsem čekal ,kdy na něho skočí blondýna a vytrhne mu mikrofon z ruky.amusia píše:Nejlepčí byl KandráčBezkonkurenčně
Prý...já to osobně neviděl
Donuts, mistr ironických šlehů, by mohl mít něco jako mistr grimas Luis de Funes!zero píše:Donuts, nechceš hodit do placu svoji fotku? Docela by mě zajímal rozdíl mezi normálním obličejem a koženým ksichtem ...

___________________________________________________________________________________________
Podle pokynů, které vydával M. David, bych řekl, že Kandráč dělal přesně, co vyžaduje autor po zpívajících!
Byla to normální soutěž o peníze, lidé udělají cokoli pro 2.636 000 Kč !!!
Neviděl bych za tím spiknutí.
Kvůli prvnímu ročníku soutěže v tom uzavřeném baráku, se děly jinačí věci, aniž by soutěžící cokoli uměli.
Jen vítěz obstojně vařil. Televizního času to zabralo mnohem víc a toho reklamního ještě více!!!
Vítěz a jeho rodina, dělá výborný dojem, je možné, že jim miliony přinesou štěstí.
Přeji Martinovi a jeho blízkým, aby tu vichřici emocí a závisti, přestáli v dobré mysli.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tady je klip Chodura se svoji kapelou Robson,kde je vidět,že není ulízaný a nudný,ale normální kluk.Bůh ví kdo ho na Nově oblékal a takhle stylizoval
http://www.super.cz/bulvar/hvezdne-kauz ... oklip.html
Chodur již vydal CD, má ho někdo, jaké to je po hifistické stránce?
Noble Audio - výroba a prodej
Jo finalisti jsou fakt dobří ale jen oni tím to končí, ten pořad samotný a vše kolem se nezlobte je ukrutná sračka až k zblití.
to je fakt sííííííla!
superstar ,talentmánie a různé mánie,prostě k blití

To tedy rozhodně je....to je fakt sííííííla!
Ne to vážně nebyla provokace a nečekal bych že dospělý jedinec mužského pohl.(samosebou s vyjímkou merhauta)vydrží sledovat a poslouchat blbínka jako je- Leošek déle než 5 minut.