Československá superstar

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: Československá superstar

Příspěvek od Donuts »

To nepochybne, kdo jiny nez ten Nejvyssi by mel byt opravnen pohybovat se v case. :lol:

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

boxer píše:POMPO,jsi boží.
Já vím, sorry.Tak jo byli dobří ale ještě žijí ne?

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

To je důsledek toho že to fakt nesleduju,nedokážu to ani kdybych chtěl. Ať to byli vyhulení,Caruso pšouk,čs.superškvár,nebo jiné vzblitiny tak na tom čas nic nemění byly to, jsou a nejspíš vždy budou sračky.

boxer

Příspěvek od boxer »

Dobrý Pompo,a co jsi nám tím chtěl jako všem říct,když " normálním" lidem je to všechno jasný a nepotřebují o tom mlet,navíc půl roku potom.

A tak je to se všemi tvými příspěvky. Vpadneš do mrtvýho threadu a něco napíšeš. Je v podstatě jedno co. Hlavně že něco.

Děláš si čárky?

:roll:

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Do prdele. A já jsem si myslel, že jsem zase něco velmi hodnotného zaspal a to si trochu přispal pompo. Pořád sedím, poslouchám bigbít a nevim, co se ve světě kultury děje. Jdu si raději pustit Jethro.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

boxer píše:Dobrý Pompo,a co jsi nám tím chtěl jako všem říct,když " normálním" lidem je to všechno jasný a nepotřebují o tom mlet,navíc půl roku potom.

A tak je to se všemi tvými příspěvky. Vpadneš do mrtvýho threadu a něco napíšeš. Je v podstatě jedno co. Hlavně že něco.

Děláš si čárky?

:roll:
Jasně a chtěl jsem si ulevit ;)

Odpovědět