čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?
čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?
vraj za posledné 2 dni pribudli len 4 príspevky
bohvie prečo. Pritom tam admin len toť nedávno založil cca 20 new tém. Tí CZ a SK hifisti si nevedia vážiť čo majú 
Re: čo nové na f-sporte?
nové je, že "záhadne" zmizlo vlákno "hifi-názory po 2 rokoch". To ozaj nechápem prečo. Veď ho založil sám admin. To už aj jemu niekto zmazáva témy?
-
boxer
Olegu,už jsme si to psali jinde.
Nechme f-sport spát,žít,stát či co.Je nám všem u prdele.Naše chYba,že jsme se od M.neodstřihli dávno.Byly to zbytečné nervy a hádání a hledání toho,co kde bylo či nebylo smazáno,přesunuto,vypuštěno,změněno.Nechceme zde mít jako na Slovanetu hned po Kazzzzzzatelových DPA 222 2.nejdelší thread právě o M.
Opravdu ho sem netahejme.Žijme si v klidu a s hifi bez cocotov.
Děkuji.
Nechme f-sport spát,žít,stát či co.Je nám všem u prdele.Naše chYba,že jsme se od M.neodstřihli dávno.Byly to zbytečné nervy a hádání a hledání toho,co kde bylo či nebylo smazáno,přesunuto,vypuštěno,změněno.Nechceme zde mít jako na Slovanetu hned po Kazzzzzzatelových DPA 222 2.nejdelší thread právě o M.
Opravdu ho sem netahejme.Žijme si v klidu a s hifi bez cocotov.
Děkuji.
Nekritizujme Martina. Ani sousedy z Slovanetu.
Korektní vztahy se všemi příznivci poslechu a cest k nim, ať jsou jakékoli.
Porozumění, vcítění a odpuštění.
Beránci moji spokojení...
Korektní vztahy se všemi příznivci poslechu a cest k nim, ať jsou jakékoli.
Porozumění, vcítění a odpuštění.
Beránci moji spokojení...
Nezvyknem sa vŕtať v sračkách iných, ale tak ma ten "človek" ponižoval vymazávaním mojich príspevkov, že som si jednoducho neodpustil a napriek tomu, že nemám vo zvyku zaoberať sa inými, zabŕdol som.
acon
tebe, že by ponížil?
nevěřím
každý jsme na jiné vrstevnici. nejen toho audio-kopce.
kopců je více

tebe, že by ponížil?
nevěřím
každý jsme na jiné vrstevnici. nejen toho audio-kopce.
kopců je více
parafrazujem wikipediu a jeho popis Remarqua - Na západní frontě klid, cize Na zapadnutom f-sporte klud -> Záměr fora a částečně i obsah vyjadřuje moto „Forum je pokusem nepodat zprávu o hifistoch, který byli zničeny válkou – i když unikly jejím granátům“
http://cs.wikipedia.org/wiki/Erich_Maria_Remarque
http://cs.wikipedia.org/wiki/Erich_Maria_Remarque
nebol to správny výraz, uznávamlachim píše: acon
tebe, že by ponížil?
Slovanet je iné kafe. Nikdy som ho nekritizoval napriek tomu, že to nie je prostredie, kde by som bol doma. Martin je o inom. Nevážil si hifipriateľov a svojou diktatúrou udupával ich dôstojnosť.eficak píše:Nekritizujme Martina. Ani sousedy z Slovanetu.
....
Hele zaregistroval jsem se u Martina na foru s tím že jsem si chtěl pokecat s lidma o koupi nového zesilovače a CD. Měl jsem Denona PMA 735R a CD 755. Přemejšlel jsem o sestavě HK 970 stereolegend...Neměl jsem možnost si to nikde poslechnout, tak jsem chtěl slyšet váš názor, co jste z větších měst, kde jsou hifistudia a napadlo mě že někdo se najde kdo tuhle sestavu slyšel a popíše svoje pocity.... Místo toho jsem si vyslechl kidy typu, že mám na hovno sestavu a ať si klidně koupim další nahovno hrající sestavu atd..... NAD s Xavianama jsou nejvíc a basta!!
Tak jsem se na to radši vykašlal nechtěl jsem se s nikým hádat, po nějakém čase jsem se pokusil přihlásit a moje registrace byla smazána....
Když jsem se obrátil na admina (M) tak ze mě dělal magora, že jsem zapoměl heslo ať si udělám novou registraci a stejně to nešlo. Vím že mnozí z Vás jste s ním kamarádi, ale já si o něm myslím svoje.....
A koukám že na něho nemám špatnej názor jenom já

Martin píše na f-sportu k nějakému Denonu :
robo456
tak jsem mu založil temátko
http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?ac ... topic=4818
a můžeš tam pisnout nějaké zkušenosti, či postnout fotečky
Takový to býval dobrý sajt, dnes tam jsou čtyři příspěvky denně a z toho dva napíše Martin sám a ještě navíc tímto způsobem
robo456
tak jsem mu založil temátko
http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?ac ... topic=4818
a můžeš tam pisnout nějaké zkušenosti, či postnout fotečky
Takový to býval dobrý sajt, dnes tam jsou čtyři příspěvky denně a z toho dva napíše Martin sám a ještě navíc tímto způsobem
Nechci tady vnašet nejake s nazory na martinove forum,ale zas tak dramaticky bych to nebral
1/že si neporadil s oponujicimi nazory fora je je jeho problem a to samozřejmě znamena v dnesni pro nekohoho ex době a pro nekoho nepochopitelne pro lidi nesnesitelnem obdobi,kdy si mozna na hlavu posadim LP nebo sacd nebo cd si musi na sve soustave poznat sam
že nekdo prosazuje cerebaly nebo jine "ham mam madein vitana " je Taky jeho problem a jeho chechtaky
Osobne si myslim že některe Vitana jsou k užitku
Samozřejme Martin si zavinil svuj pad,ale ze by jsi psal svoje přispěvky tak tedy nevim
Toto tedy bych nikdy nenapsal
Mne tento Clověk martin neublizil ,takze nevim
Ale musim uznat ze toto nove forum se mi opravdu vice libi
Osobne bych si přal at vsechno muj sluch slysi jako dríve,ale to asi nikdy nebude
zdravim maga Renow.....
ps....jste opravdu pan analog....,,
1/že si neporadil s oponujicimi nazory fora je je jeho problem a to samozřejmě znamena v dnesni pro nekohoho ex době a pro nekoho nepochopitelne pro lidi nesnesitelnem obdobi,kdy si mozna na hlavu posadim LP nebo sacd nebo cd si musi na sve soustave poznat sam
že nekdo prosazuje cerebaly nebo jine "ham mam madein vitana " je Taky jeho problem a jeho chechtaky
Osobne si myslim že některe Vitana jsou k užitku
Samozřejme Martin si zavinil svuj pad,ale ze by jsi psal svoje přispěvky tak tedy nevim
Toto tedy bych nikdy nenapsal
Mne tento Clověk martin neublizil ,takze nevim
Ale musim uznat ze toto nove forum se mi opravdu vice libi
Osobne bych si přal at vsechno muj sluch slysi jako dríve,ale to asi nikdy nebude
zdravim maga Renow.....
ps....jste opravdu pan analog....,,
Vzpoměli jsme s Bohušem Křečkem a Renownem, na nejlepší období příspěvkového hodokvasu u Martina. Naše Hifinázory dosud nedosahují kvality těch cca dvou let, kdy to na F-sportu prostě nemělo chybu. Ponechme si to dobré a dobré to bylo.
Zažil jsem šok. Na f-sportu jen nápis přesunuto na hifipassion a tam nic z toho, co jsem znal. Aby se vám nestalo něco podobného upozorňuji, že je třeba povolit JavaScript pro zobrazení menu. Mě hlupáka ta skutečnost se zmizením klasického fóra dostala tak, že jsem na to na chvíli úplně zapomněl. Navíc jsem si nemohl vzpomenout na adresu tohoto fóra a byl jsem tak na dva dny na internetu tak zoufale sám! 
Re: čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?
A všimněte si že hifinazory.cz v přehledu for chybí
- proč asi....