Co to je ?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Aleska
Kontaktovat uživatele:

Co to je ?

Příspěvek od Aleska »

Při vyhledávání na českém netu jsem objevil stránky, nad kterými rozum zůstává stát:

http://www.vlcak.com/wp/?p=11

Co to je ?

Mike
Kontaktovat uživatele:

Re: Co to je ?

Příspěvek od Mike »

Tak tohle mi přijde velice divné..... působí to zvláštně a navíc to využívá názvu naší registrované internetovské domény !!!
Vykastrovat a ihned.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

rowingu, chteji te vykastrovat! Nedej se a trhej.

Odbornik zasne, laik se divi.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Marvine! vykřikl, co v srdci Magrathey. To byl samozřejmě není, pokračoval v okamžiku Arthurovi chtěli otevřít lebku, aniž mu Ford říkal, vůbec tušení, co přijde, hovořil vesele, ale především proto, že se nechtělo věřit, že je přesně ten správný frajer). Ve skutečnosti do jednoho květináče petúnií a já a on byl nervózní, utrápený človíček. A to velmi laskav - vyhledat nějakou kosmickou loď, sto metrů dál.
citát z textu k zesáku Densen B-110

STRÁNKY PATŘÍ JISTÉMU mARTINU vLČKOVI
do pytle s caps lock. autor o sobě:
Po absolvování gymnázia v Olomouci - Hejčíně (maturita 1994) jsem nastoupil ke studiu oboru Aplikované fyzika se zaměřením na přístrojovou fyziku a metrologii na katedře experimentální fyziky přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a 12. listopadu 1997 obdržel Cenu rektora Univerzity Palackého za nejlepší studentskou vědeckou práci v oboru přírodní vědy za práci Entropické relace neurčitosti pro některé jednoduché kvantové systémy. Na stejné téma jsem také pod vedením Prof. RNDr. Vladimíra Majerníka DrSc. vypracoval a obhájil diplomovou práci. Státní závěrečné zkoušky úspěšně složil roku 1999 a studium na vysoké škole ukončil získáním červeného diplomu.
Pokračoval postgraduálním studiem pod vedením Prof. RNDr. Miroslava Hrabovského DrSc. ve Společné laboratoři optiky Univerzity Palackého a Fyzikálního ústavu Akademie věd ČR v Olomouci. Státní doktorskou zkoušku jsem vykonal v roce 2003. Tématem disertační práce jsou optické detektory kosmického záření a práce byla odevzdána na jaře 2006. Obhajoba by měla proběhnout do konce roku. V rámci svého postgraduálního studia spolupracoval na mezinárodním projektu detekce vysokoenergetického kosmického záření The Pierre Auger Project, který je vybudován v Argentině.
V letech 2004-2006 jsem pracoval jako landing koordinátor a vývojový inženýr ve společnosti LG.Philips Displays v Hranicích na Moravě. V této továrně se vyrábějí vakuové obrazovky pro televizory.
Nyní pracuji jako manažer parametrů RAM u společnosti AŽD Praha s.r.o.
Postgradulní studium jsem absolvoval na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého. Přesněji tedy ve Společné laboratoři optiky Univerzity Palackého a Fyzikálního ústavu akademie věd ČR.
Mým školitelem byl Prof. RNDr. Miroslav Hrabovský DrSc. a konzultanty RNDr. Petr Schovánek, Dr. Jan Řídký. Tématem byly optické detektory kosmického záření.
Spolupracovali jsme na mezinárodním projektu The Pierre Auger Observatory, který si klade za cíl pozorovat kosmické záření a energiích vyšších jak 10^19 eV.
publikace:
[1] Martin Vlček: Entropické relace neurčitosti pro některé jednoduché kvantové systémy, ročníková práce PřF UP Olomouc, (1997).
[2] Martin Vlček: Entropické relace neurčitosti pro některé jednoduché kvantové systémy, diplomová práce PřF UP Olomouc, (1999).
[3] M. Vlček: Entropic uncertainty relations of the Pöschl-Teller well, Acta Univ. Palacki Olomuc, Physica 38, (1999), 33-45.
[4] V. Majerník, M. Vlček, E. Majerníková: The zero contingent uncertainty relations, Acta Physica Hungarica, Heavy Ion Physics 9, (1999), 361-378.
[5] V. Majerník, L. Richterek, M. Vlček: Entropické relace neurčitosti, Pokroky matematiky, fyziky a astronomie, ročník 44 (1999), č. 4, 315-334.
[6] B. Ferenc, M. Vlček: CAT - překlad projektové zprávy, interní zpráva SLO UP a FzÚ AV ČR číslo 186/SLO/99.
[7] B.Ferenc, M. Vlček: CELESTE - překlad projektové zprávy, interní zpráva SLO UP a FzÚ AV ČR číslo 187/SLO/99.
[8] M. Vlček: Měření kvality zrcadel pro prototyp fluorescenčního detektoru Auger Karlsruhe, interní zpráva SLO UP a FzÚ AV ČR číslo 207/SLO/2000.
[9] V. Majerník, M. Vlček, E. Majerníková: An Alternative Entropy-Like Uncertainty Measure for the Continuous Observables, Acta Physica Hungarica, Heavy Ion Physics 12, (2000) 57-64.
[10] P. Schovánek, J. Křepelka, M. Hrabovský, M. Palatka, M. Vlček, L. Soukup, J. Řídký, L. Jastrabík, J. Grygar, M. Boháčová: Optical Filters Designed for the Fluorescence Detector of the AUGER Project with Transmittance in the Range 300 nm - 420 nm, Proc. of 12th Czech-Slovak-Polish Opt. Conf. "Wave and Quantum Aspects of Contemporary Optics", Sept. 12-15 2000, V. Losiny, Czech Republic, Ed. by Peřina J., Hrabovský M. a Křepelka J., Vol. 4356, (2001), SPIE, Bellingham, USA.
[11] P. Schovánek, M. Vlček, M. Hrabovský, M. Palatka: Podíl SPOLEČNÉ LABORATOŘE OPTIKY UP a FzÚ AV ČR v Olomouci na stavbě atmosférických optických detektorů vysokoenergetických částic kosmického záření, JMO 2, (2001), 60-61.
[12] M. Vlček: The Pierre Auger Project Overview, Acta Univ. Palacki Olomouc, Physica 40, (2001), posláno do tisku.

autor se tímto snaží podle jeho názoru humornou formou sdělit, že jsme nevzdělaní a nevědomí zabednění pitomci věřící na dobré a zlé víly a hifiskřítky. navíc neovládající rodný ani cizí jazyk. legrace.

anebo pýcha.

p.s. myslím, že texty jsou mechanické překlady nějakého sci-fi.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Ne, já myslím, že Rowing je vědátor!!! :)
Mimo to ho rád zvu k svým voodoo projektům...
No, aby mě dořval, že jsou to blbosti... :D
Ale někdy hledí jako puk. Myšleno, jako já. :)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

to je možné. ba pravděpodobné.

ale co ty texty?:
:mrgreen:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

To já nevím. Možná je to omyl... :D

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

mně to něco připomíná: Ford, Stopař, Arthur, Margarethea...

V melounovém cukru?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

odkud jste vzali ty texty pipisi?

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Generatoru nahodnych textu, prave pro takove ucely, je na netu k dispozici nekolik.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Donuts: neřekl bych. a jestli ano, tak mě napadla lehce šílená myšlenka. romantický román, realistický román, nový romám, román-pásmo... to všechno už tady bylo. ale náhodný román? román povstalý ze samotného chaosu? umělecké porozumění samotné podstatě všehomíra?

začíst se a přepsat to do příběhu? kdo je ve skutečnosti Marvin? a kdo Arthur? je kosmická loď taxík?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

To Dadaft: Proto chci gramofon, ten tohle nedokáže, ty 0 a 1 jednou skutečně ovládnou svět...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Aleska píše:ty 0 a 1 jednou skutečně ovládnou svět...
už ho ovládly.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Bohužel :( A přesto je tady hrska bláznů co si říkají "hifisti" a z této hrstky je řekněme jedno procento které má doma analog. Je to smutné

Odpovědět