Daň za HIGH-END ?
Re: Daň za HIGH-END ?
DP-55 prehraje v podstate cokoliv, takze to pro ten Denon neni zadny uspech.
súhlas, je to len pekná krabica ale nič viacDonuts píše:DP-55 prehraje v podstate cokoliv, takze to pro ten Denon neni zadny uspech.
kdo je fuchs - neznám
http://cs.wikipedia.org/wiki/Horst_FuchsT-M píše:kdo je fuchs - neznám
on tu používa iné meno, ale je to on, vyskakuje všade kde cíti možnosť niečo predať, PMAT-M píše:kdo je fuchs - neznám

tony ma predbehol

tak neviem - možno foto napovie

tony
tak to si perfektne trafil
tak to si perfektne trafil

tony: díky s tím fakt nekamarádím 
durgo: je to težkej život ? Kdo ti tak ublížil ?

durgo: je to težkej život ? Kdo ti tak ublížil ?
Chlapci, ale fakt som sa dobre zabavil - a smiech je zdravý 

No já taky, některé veličiny, ale i vlastnosti mohou růst nade všechny meze - nakonec kdo má nějaké znalosti z matematiky, tak to ví.
Pavel Macura Audio
nesťažujem sa, ked vidím Horsta hneď mi je lepšieT-M píše:durgo: je to težkej život ? Kdo ti tak ublížil ?

a on je tu zasePMA píše:No já taky, některé veličiny, ale i vlastnosti mohou růst nade všechny meze - nakonec kdo má nějaké znalosti z matematiky, tak to ví.

- pininfarino
- Kontaktovat uživatele:

Typičtí virtuální hifisti, slyšeli hovno a donekonečna papouškují co už napsali stokrát jinde jiní "experti" po zkušenosti s nejnižší řadou dané značky... Furt ta stejná pohádka o zlým německýmm zvuku, hodným pravdivým anglickým zvuku a lavóru... Blbost. Nic neslyšeli, měření taky nerozumí a furt budou mudrovat... Vidím to stejně jako PMA, T-M a Zappa
Většina tu plácá o čem nemá ani šajnu.

Sorry , ale to je blbosť. Ani tá "najtop" zostava nezlepší mizernú nahrávku. Maximálne môže zamaskovať chyby, ale potom maskuje aj užitočné informácie, selektovať nedokáže. Kto toto tvrdí, je alebo naivný, alebo...predajcaTop sestava rozliší samozřejmě kvalitu nahrávky,ale i špatná nahrávka by měla hrát velmi slušně.