digitalizace TV

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
monte
Kontaktovat uživatele:

digitalizace TV

Příspěvek od monte »

Možná to sem nepatří, ale chci se zeptat na kvalitu a hlavně ono se vypínají i analog radia ?
Už tak dostalo radio na frak co se týče kvality a přechod je vlastně na Mp3 rozsah s bídou 6000Hz až 15 kHz
Sice ke mne digitalizace dojde možná až za pět let, protože kraj Zlin je braný jako poslední řiť v republice a vlastně dodnes tady ani analog nic velice nepředvádí. Převaděč TV má akorát zašuměné CT a zrnitou NOVU zbytek jen různé odrazy. Moje záchrana byla IPTV a jako VIP zákazník mám 60 programů za 360,- měsíčně bez DPH. Jen mne sere když jsem zapojil HDMI tak se vypnuly i analogové výstupy pro propojení se zesilovačem pro radia. Poslouchat radio přes zaplou televizi je trochu mimo.

korys
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: digitalizace TV

Příspěvek od korys »

Ono už stejně na tom VKV kromě Vltavy a Hey není co poslouchat, zvlášť v našich končinách(Morava). A na zprávy stačí cokoliv. Digitalizace je prostě na xx let hotová věc v takové podobě, jakou ji pro masy navrhli a usoudili, že to kvalitativně bude většině stačit...(Co by chtěli za koncesionářské poplatky?...)Tak se na to asi dívali Ti, co rozhodli. A pokud to někomu nestačí, musí si připlatit...

JFI
Kontaktovat uživatele:

Re: digitalizace TV

Příspěvek od JFI »

o čem je toto vlákno? o tv, nebo o rádiu?

Odpovědět