eBay
eBay
Má někdo zkušenost s nakupováním na Francouzkým ebay?
Chtěl bych tam vydražit jeden zesilovač.
Jak je to s registrací? Dá se třeba nakupovat na jendu registraci na ebay.de a ebay .fr?
Chtěl bych tam vydražit jeden zesilovač.
Jak je to s registrací? Dá se třeba nakupovat na jendu registraci na ebay.de a ebay .fr?
Re: eBay
Registrace není důležitá pro to, kde chceš nakupovat.
Někdy si sám prodejce vyhrazuje právo rozhodovat kde věc pošle a kde ne.
Někdy si sám prodejce vyhrazuje právo rozhodovat kde věc pošle a kde ne.
Niečo som už z francúzskeho ebay nakupoval, i keď poväčšinou to boli len drobnosti ako knihy a LP.
Registrácia na ebay je len jedna, nezávisle od krajiny z ktorej nakupuješ. Dôležité je len či je predajca posiela tovar do zahraničia. Ak to nemá uvedené v spôsoboch prepravy tak sa môžeš predajcu priamo dotázať, či by bol ochotný poslať do Čiech. Štruktúra fr. webu je podobná ako u anglického, takže sa dá doklikať i poslepu
inač pomôže napr. translate.google.com
A ešte pozor na spôsob platby, najlepšie je použiť PayPal (vzhľadom k jazykovej bariére a supportu)
Registrácia na ebay je len jedna, nezávisle od krajiny z ktorej nakupuješ. Dôležité je len či je predajca posiela tovar do zahraničia. Ak to nemá uvedené v spôsoboch prepravy tak sa môžeš predajcu priamo dotázať, či by bol ochotný poslať do Čiech. Štruktúra fr. webu je podobná ako u anglického, takže sa dá doklikať i poslepu

A ešte pozor na spôsob platby, najlepšie je použiť PayPal (vzhľadom k jazykovej bariére a supportu)
Ak je ten zosilovac nejaka vzacnost, a keby ti to nechcel poslat do CR, tak mi daj vediet, nieco vymyslime, vo FR mam adresu, mozem ti to aj koncom maja priniest, alebo to urcite francuz posle do Svajciarska a odtial ti to vydolujem tiez...
Díky za info.
Do zahraničí posílá a platba paypal tam taky je.
Vzácnost to není, je to tenhle Audiomat.
http://cgi.ebay.fr/amplificateur-audiop ... 4601ef3dc4
Akorát mám obavy z toho předního panelu aby to nepřišlo několik kusů.
Už je tam po druhý a nikdo zatím nejeví zájem. Já bych tech 850 eur za to dal. Plus pošta do Čech je asi 140euro.
Do zahraničí posílá a platba paypal tam taky je.
Vzácnost to není, je to tenhle Audiomat.
http://cgi.ebay.fr/amplificateur-audiop ... 4601ef3dc4
Akorát mám obavy z toho předního panelu aby to nepřišlo několik kusů.
Už je tam po druhý a nikdo zatím nejeví zájem. Já bych tech 850 eur za to dal. Plus pošta do Čech je asi 140euro.
...tak se ho předem zeptej, zda je ochotný to pečlivě zabalit a pojistit při přepravě. Takovéto těžké věci se musí zabalit do igelitu a potom obložit polystyrénem nebo celá bedna zapěnit nějakou montážní pěnou aby se to nehnulo a zároveň bylo jako v bavlnce - tlumič. Nic jiného nepomůže, leda originální balení, popř. speciální molitan ala PELICAN a spol.
Nejdem zakladať nové vlákno tak sa opýtam tu : neviete niekto čo je s ebay.de ? od včera večera t.j. 24.1.2013 sa nedajú zobraziť aukcie z nemecka okrem " sofort kaufen " . Zobrazujú sa iba prihadzovacie aukcie ostatných štátov... 

Mám ten samej dotaz, nechápu co tam mají za hapr....
to isté je už aj na ebay.co.uk !
Po volbách se rozhodne 

hmmm... že by aj na slovensku ?DRVOŠTĚP píše:Po volbách se rozhodne

Myslis, ze se treba chysta aukce neuspesnych kandidatu? Neco jako: "Kdyz uz jste si mne nemohli zvolit, tak si mne alespon kupte"?DRVOŠTĚP píše:Po volbách se rozhodne

Mám takový dojem, že se cosi změnilo na straně zadávání inzerátů.
Záměrně jsem dnes večer zkoušel přihodit na několik nových aukcí které se mi zobrazily přes rozšířené vyhledávání a oproti předchozímu stavu drtivá většina aukcí které mají --Versand nach: Deutschland- odmítá příhoz v mém případě CZ což dříve nebylo prostě se tento parametr - Versand nach: Deutschland zřejmě ignoroval a dalo se do těchto aukcí jít. Natolik postřeh z dnešního večera asi to bude trvalý stav a nebude tak jednoduché se k něčemu dostat.
Záměrně jsem dnes večer zkoušel přihodit na několik nových aukcí které se mi zobrazily přes rozšířené vyhledávání a oproti předchozímu stavu drtivá většina aukcí které mají --Versand nach: Deutschland- odmítá příhoz v mém případě CZ což dříve nebylo prostě se tento parametr - Versand nach: Deutschland zřejmě ignoroval a dalo se do těchto aukcí jít. Natolik postřeh z dnešního večera asi to bude trvalý stav a nebude tak jednoduché se k něčemu dostat.
Musíš dát ich hábe