Flash disk USB 2.0 max velikost 32GB
Flash disk USB 2.0 max velikost 32GB
Vlastním Yamaha MusicCast NP-S303 a chtěl bych se zeptat na přehrávání s USB.
Mám několik Flash disků o velikosti 8-64GB, ale u velikosti 64GB mám problém s přehráváním.
Do velikosti 32GB (FAT32) nemám problém a přehraje mi všechny formáty, které podporuje, ale jeden Flash disk Samsung (USB 3.0), ten o velikosti 64GB, když naformátuji ve (FAT32) a vložím na něj obsah, tak ho zařízení nepřečte. Pořád to píše chybu v přístupu na Flash disk. Nevíte proč?
Formát je ve FAT32 obsah kompatibilní s přístrojem, ale nepřečte ho. Nevím jestli bere Flash disk 64GB jako vysokokapacitní úložiště a má ho problém přečíst..., už opravdu nevím. V návodu je základ mít formát FAT32, ale o omezení velikosti tam nic není. Podpora výrobce už na mě 2 týdny prdí.
Děkuju.
Mám několik Flash disků o velikosti 8-64GB, ale u velikosti 64GB mám problém s přehráváním.
Do velikosti 32GB (FAT32) nemám problém a přehraje mi všechny formáty, které podporuje, ale jeden Flash disk Samsung (USB 3.0), ten o velikosti 64GB, když naformátuji ve (FAT32) a vložím na něj obsah, tak ho zařízení nepřečte. Pořád to píše chybu v přístupu na Flash disk. Nevíte proč?
Formát je ve FAT32 obsah kompatibilní s přístrojem, ale nepřečte ho. Nevím jestli bere Flash disk 64GB jako vysokokapacitní úložiště a má ho problém přečíst..., už opravdu nevím. V návodu je základ mít formát FAT32, ale o omezení velikosti tam nic není. Podpora výrobce už na mě 2 týdny prdí.
Děkuju.
Re: Flash disk USB 2.0 max velikost 32GB
Standartní FAT32 podporuje disky do velikost 32G, takže Yamaha větší asi podporovat nebude,větší velikosti umí Windows, ale už to není běžný standard.
Více zde:
https://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table
Více zde:
https://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table
Já mám do streameru project přez usb vraženou sd kartu 500 gb naformátovanou do FAT 32, a není problém.
Lad2000: Flash Disk 64GB USB 3.0 formátovat ve FAT32 jde, v tom není problém, ale neumí to přečíst přístroj. Někde jsem četl, že nemůžeš připojit NB protože je to velkokapacitní úložiště a to bude asi i viděn 64GB flash disk i když formátovaný ve FAT32. Nejde mi o to používat 64GB, mám hodně 32GB, ale chtěl jsem se jen dopracovat, proč 64GB velikost je zamítnuta přístrojem, někde jsem se dočetl, že je šifrováný a musí se odstranit šifrování a půjde to, bohužel nejde.
Leony5: a to mi je divné, také nevidím problém ve velikosti...
Leony5: a to mi je divné, také nevidím problém ve velikosti...
U některých přístrojů je u USB vstupů omezena kapacita ( velikost v gb ) to bude zřejmě v tvém případě ?
Asi ano, jen by to měli dát alespoň do návodu. O formátování FAT32 je tam psáno o limitu do 32GB ani slovo.
To jsem koupil i tento program, ale ten se neztratí: https://www.easeus.cz/partition-manager ... aster.html
Access Error - No Content přesně tohle píše USB při velikosti 64GB.
Děkuju.
To jsem koupil i tento program, ale ten se neztratí: https://www.easeus.cz/partition-manager ... aster.html
Access Error - No Content přesně tohle píše USB při velikosti 64GB.
Děkuju.
Naposledy upravil(a) Jackal dne 30 led 2022 18:40, celkem upraveno 1 x.
Pokud je tam psáno, že nepodporuje velkokapacitní uložiště tak to bohužel bude do těch 32 GB a víc ani prd.
Není to v návodu, ale někde jsem to četl, smířil jsem se s velkostí 32GB. Teď už to tedy vím jistě.
Nic jiného jsem nepsal, prostě to ta Yamaha nepodporuje.Jackal píše: ↑30 led 2022 18:21Lad2000: Flash Disk 64GB USB 3.0 formátovat ve FAT32 jde, v tom není problém, ale neumí to přečíst přístroj. Někde jsem četl, že nemůžeš připojit NB protože je to velkokapacitní úložiště a to bude asi i viděn 64GB flash disk i když formátovaný ve FAT32. Nejde mi o to používat 64GB, mám hodně 32GB, ale chtěl jsem se jen dopracovat, proč 64GB velikost je zamítnuta přístrojem, někde jsem se dočetl, že je šifrováný a musí se odstranit šifrování a půjde to, bohužel nejde.
Škoda, o takovém omezení jsem ani nevěděl, protože siťový receiver od modelu R-N402D a modely výše dávají bez potíží externí hdd.
A to jsem dříve přemýšlel o tomto síťovém přehrávači, mít ho jako "solo". Dobré vědět, kdybych to někomu doporučoval.
A to jsem dříve přemýšlel o tomto síťovém přehrávači, mít ho jako "solo". Dobré vědět, kdybych to někomu doporučoval.