GREATEST SONG

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

GREATEST SONG

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Našel jsem tuto stránku, kde je přehled o jednotlivých rocích a jejich největších, nejznámějších, nejlepších :?: skladbách. Zajímavé na tom je, tak jak se mění čas, tak se mění i hudební styly v jednotlivých létech. Můžete nakouknout kdo kdy byl na vrcholu popularity, co se nejvíc kupovalo, poslouchalo atd. TOP 50 je od roku 1950, ale najdete tam i další TOP přehledy různých žánrů od diska, přes rock, balady až po jazz.
http://www.nutsie.com/digitaldreamdoor/ ... gs/2407475
Bonusem je vyhrávaná muzika z daného období. *thumbs up*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: GREATEST SONG

Příspěvek od Aleska »

Děkuji *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*

merhaut

Příspěvek od merhaut »

připojuju se, díky moc, skvělý tip, dneska mě tenhle server doprovázel celý večer, dal jsem si rok 1973, kdy mi bylo 18 :-) Dopručuju jako skvělou kulisku k omládnutí, u mlaďochů k poznávání ...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

merhaut píše:připojuju se, díky moc, skvělý tip, dneska mě tenhle server doprovázel celý večer, dal jsem si rok 1973, kdy mi bylo 18 :-) Dopručuju jako skvělou kulisku k omládnutí, u mlaďochů k poznávání ...
Dopadl jsem obdobně, ale musel jsem jít dříve spát, což mne zachránilo. *2thumbsup*

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Bomba stránky *2thumbsup*
Díky.

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Díky, jsem rád, že to uspělo. *thumbs up* Měl jsem obavy, že to bude bráno jen jako nějaké ty „šitparádové“ žebříčky. Řada lidí když slyší nejlepších 50 z roku..., obrací v oči sloup :roll: Po dovolené to kolegyni dám do jejího počítače, protože si pořád přehrává z 90% Depešáky, nebo U2. A ty opravdu nemusím, je mít skoro denně! Zároveň to použiju jako hudebně výchovný program! Přijde do práce a řeknu jí: "dnes budeme poslouchat rok ...."! *2thumbsup*

Odpovědět