HIFI a ženy
Re: HIFI a ženy
Já už druhý den musím poslouchat se sluchátky na uších
. Máme teď oba (já i žena) delší volno a moji drahou má hudba začala rušit
. Říká, že to musí poslouchat a nemůže se pak na nic soustředit.
Když nejsem doma, televizi má puštěnou celej den, to se soustředit dokáže, aniž by na ní koukala. Tak to je přístup žen k hi-fi a hudbě. Zato tančit by šla hned 
To samý mám teď doma.Pustí telku a odejde.Vrátí se přetočí záznam koukne a odejde,stále dokola.V sobotu má dcera maturitní ples tak do toho zkoušky šatů,holič,nehtové studio a solárko...A já starej provokatér jí říkám že by to ještě chtělo vymalovat celej barák,když už tak už.A ke všemu jí ráno můj pražský krysařík znásilnil její fenečku maltézáka,tak ho honí po baráku a řve na něj buzerante
.No Itálie se má od nás co učit.

p.s Kočka si vytáhla ze špatně zavřené mikrovlnky biftečky z divočáka a debužíruje

No to máš teda blbý, na oběd pro Tebe zbydou jen hranolky 
To Drvostep: Uz jsi nekdy premyslel o tom, napsat scenar ke komedii? 
Tak teď už vím, co bylo inspirací rozhlas. seriálu Tlučhořovi..
Život se ženou je samo o sobě jedna velká show
. Proto si k tomu asi pouštíme muziku...pak to je dokonce zábavný videoklip

Chlapi prestante uz konecne narikat a lametovat!
Zivot s zenou je mozna mnohdy slozity, to ano, bez ni ale (nekdy) taky, ne?
Ja z vlastni zkusenosti mohu pridat jen vysledky meho dosavadniho „soukromeho pruzkumu“.
Tak tedy: cca. 80% zen je chapava a nebo se necha “vychovat” (a je nakonec rado, ze penize nekonci v krcme
), no a zhruba tak 20% uz muselo jit!
Takova je zivot. Partnerky prichazeji a odchazeji, hudba nam ale stale zustava!
A „na stara kolena” si clovek prece nezk.rvi charakter!
(Fakt ale je, ze "zapalenou" Hi-Fistku jsem zatim take nepotkal.
)
Ja z vlastni zkusenosti mohu pridat jen vysledky meho dosavadniho „soukromeho pruzkumu“.
Tak tedy: cca. 80% zen je chapava a nebo se necha “vychovat” (a je nakonec rado, ze penize nekonci v krcme
A „na stara kolena” si clovek prece nezk.rvi charakter!
(Fakt ale je, ze "zapalenou" Hi-Fistku jsem zatim take nepotkal.
Docela zajímavé téma ...
Moje "bejvalky" hudbu a moje časté výměny komponentů tak nějak skously. Asi v tom duchu, že peníze končí přeci jenom doma.
Dnes mám přítelkyni, poznaly jsme se před 3/4 rokem, bylo nám tehdy 50 (bohužel ne dohromady
).
Když mě poprvé vezla autem, momi jiné SAAB o obsahu 2,3 litru turbo v benzinu. Tak povídala, jestli mi nevadí muzika ... Pustila tehdy CLOU a pěkně na plný pecky, myslel jsem, že ty repráky budu mít na klíně
. Od té doby posloucháme muziku spolu a prakticky všeho žánru. Má přehled o kapelách a je faninkou nějaký český kapely. Dokonce, když ta kapela byla ve finanční tísni, tak jim malinko přispěla ...
Prostě jsou vyjímky a já jsem za tu mou "vyjímku" velice rád...
Moje "bejvalky" hudbu a moje časté výměny komponentů tak nějak skously. Asi v tom duchu, že peníze končí přeci jenom doma.
Dnes mám přítelkyni, poznaly jsme se před 3/4 rokem, bylo nám tehdy 50 (bohužel ne dohromady
Když mě poprvé vezla autem, momi jiné SAAB o obsahu 2,3 litru turbo v benzinu. Tak povídala, jestli mi nevadí muzika ... Pustila tehdy CLOU a pěkně na plný pecky, myslel jsem, že ty repráky budu mít na klíně
Prostě jsou vyjímky a já jsem za tu mou "vyjímku" velice rád...
To je hezké, ale obávám se, že ženy se chovají jinak, když jsou na začátku vztahu a pak s odstupem času se mění a hlavně - chtějí měnit nás. Přeju ti, aby jí (vám) to takhle vydrželo.
Ještě to by chybělo!!! kdo by ti pral vařil a straral se o tebe.Stačí když jsem já na dyvanu ne?...
Prospero píše: Tak tedy: cca. 80% zen je chapava a nebo se necha “vychovat” (a je nakonec rado, ze penize nekonci v krcme), no a zhruba tak 20% uz muselo jit!
Takova je zivot. Partnerky prichazeji a odchazeji, hudba nam ale stale zustava!
![]()
To je shrnutí, za kterým taky stojím. Výchova je velmi důležitá. Někdy je ovšem naprosto zbytečná a tehdy je třeba rychle prásknout do koní. Nutno podotknout, že už mi jednou trvalo dokonce i deset let, než jsem do nich práskl
Blahopřeji,ale neodpustím si jako starej ženáč-Když ptáčka lapají...
Nové koště dobře mete... atd.Hlavně si vem od tchána záručák.Já ho ztratil a když jsem chtěl ženu vyreklamovat tak mi bylo řečeno že jsem nedodržel pravidelné servisní prohlídky
a tím záruka padá
Ale teď vážne užívej si manželství a muziku. 
Záruku nemám bo je to second hand
, ale už drtíme desátej rok, takže se nejedná ani o to nové koště. Už jsme si na sebe docela zvykli. Tak uvidíme jak to bude teď s papírama. Aby mi teď nezdrsněla 
Ale pro jistotu.Koukni výše co mám za levou reprobednou.Člověk nikdy neví.
No budu končit,musím ještě setřít prach,vyndat nádobí z myčky,setřít chodbu,vyžehlit cejchy a pak možná budu puštěn na jedno malé orosené