HIFI a ženy

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: HIFI a ženy

Příspěvek od Prospero »

@ drfish:
Ke tvemu statecnemu cinu prijmi dodatecne bahoprani i ode mne. :D
A at vam to dal klape "na vsech frontach" vcetne muziky... *hura*

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

Prospero píše:@ drfish:
Ke tvemu statecnemu cinu prijmi dodatecne bahoprani i ode mne. :D
A at vam to dal klape "na vsech frontach" vcetne muziky... *hura*
Prospero to řekl přesně tak jak jsem to chtěl napsat ja, ale stejně: Blahopřeji, doktore!!! *bravo* *bravo* *bravo*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Díky všem...zatím nepozoruji změnu....asi ještě vyčkává :lol: :lol: :lol: :lol:

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

boxer píše:Ale prdlačku.

Ženy na rozdíl od chlapů líp slyší a protože mají "na starosti jiný věci", tak se nehandrkují jako chlapi, kdo ho má většího, protože jim jsou nuance, který (prý) slyší chlapi ukradený. Pro ně je důležitý, jakou jim hudba přináší potěchu jako takovou.
Stejně jako u aut jim je jedno, co a jak je tam technickýho,ale jak jim to jde k pleti a kabelce a jak to vyhovuje jejich potřebám.

Ale jejich " tzv.chlapský hifistický či jiný přeměřování pindíka" mají zase třeba u kabelek a bot a podobně. Tam dovedou řešit děsný pí..oviny, který zase chlapům připadají "ujetý".

Tak pod tohle se podepisuji taky...snad jenom dodám, že když už hifi, tak mám vybírat pouze v černé barvě a to z estetickych důvodů.
Znám mraky holek (v každým věku), kterým je jedno, že jim v těch krásných botách upadnou nohy, hlavně, že jsou za dámičky *headbang* i přesto, že v tom chodí jako p...jako poprvé, což naštěstí není případ mojí paní. Je zaplaťpánbůh soudná. To ale nic nemění na faktu, že pro mojí ženu je důležitější jestli to hifi ladí k nábytku. A jak dokáží filozofovat nad kabelkama, nehtama a pod...o tom vím své, dělám v restauraci se čtyřma servírkama *fnuk* takže peklo :twisted:

boxer

Příspěvek od boxer »

dělám v restauraci se čtyřma servírkama

Upřímnou soustrast.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

No, ale zase před výplatou... :oops:

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

DRVOŠTĚP píše:No, ale zase před výplatou... :oops:

Myslíš servírky? :lol: Nebo manželky?

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Oboje.To je lásky..... :lol: :lol: :lol:

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Nedá mi nepochváliť v tomto smere moju zákonitú. Je jej síce fuk či hrá MP3, CD, kazeta, platňa, či škvrčiace rádio, ale muziku má rada. A hluchá určite nie je, lebo keď som jej vyradil k počítaču moje staré velké AKGčka, tak už jej robí problém si dať do uší lacné špuntovky. Často po nociach brúzda internetom a objavuje zaujímavú muziku. Vďaka nej som spoznal kadejakých islandských a im podobných rockerov, či nezávislákov, či čo to vlastne je za kategóriu, ale napríklad aj taký Radiohead, kopu folkových, jazzových, ale aj klasických vecí na ktoré by som asi sám nenatrafil. Práve mi hrá E. Fitzgerald (The George and Ira Gershwin song book) čo niekde zohnala. Niekedy sme vymetali "jazzáky", ale aj filharmóniu, sem tam nejaký ten rock, ale na tieto veci po príchode detí (počas gravidity im púšťala Mozarta :D ) nejak už nie je čas a hlavne peniaze. S tým posledným súvisí jej nevôla (celkom pochopitelná) pri mojich snahách o vylepšovanie HIFI techniky, hlavne keď sa nám všetko rozpadáva - od domácnosti, cez chalupu až po auto (vzťah našťastie zatial nie). Nie že by nemala nejaký chybyčky - kto ich nemá? Ale v tomto smere jej musím dať jednoznačne *thumbs up* .

PS - Musím pochváliť aj moju expriatelku - taktiež ma zoznámila s kopou folkových vecí a cez ňu som sa zoznámil s Bobošovými bluesovými vecami (vtedy chodil z jej spolužiačkou). Sama hrala na klavíri. Takže to až také zlé zo ženskými asi nie je. Ale možno som mal iba šťastie na vydarené "kusy"? Moje sestry tak isto od mala počúvali na starom mono kotúčaku Beatles, Pink Floyd a pod. Aj keď vtedy o nejakom HIfi asi nemoha byť reč. :lol: Jedna sestra dokonca hrala v nejakej amatérskej folkovej kapele.
Ešte ma napadá príklad jednoho známeho - ten si zobral za ženu učitelku klavíra a stal sa z neho celkom slušný znalec Schopina. Pokial viem tak pred tým niečo také vôbec nepočúval. Čiže vplyv žien môže byť v niektorých prípadoch naozaj prínosný. ;)

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

jv: šťastný to muž, jenž obklopen ženami muzikálně založenými. báječná zpráva, chci taky :lol:

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

drfish píše:jv: šťastný to muž, jenž obklopen ženami muzikálně založenými. báječná zpráva, chci taky :lol:
A to som ešte nespomenul svokru čo spievala vo folklórnom súbore kde ju vtedy doprevádzal na harmonike svokor a sktorú svojho času lákali aj do rozhlasu, ale jej matka to nakoniec zarazila. Nehovoriac o mojej matke ktorá počas vojny koncertovala na školských podujatiach na gymnáziu zo svojim bratom (klavír + husle). :D Proste sa to všetko nejak navzájom popriťahovalo. Osud to vie všelijako zamiešať.

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

JV píše: nejak už nie je čas a hlavne peniaze. S tým posledným súvisí jej nevôla (celkom pochopitelná) pri mojich snahách o vylepšovanie HIFI techniky, hlavne keď sa nám všetko rozpadáva - od domácnosti, cez chalupu až po auto (vzťah našťastie zatial nie). Nie že by nemala nejaký chybyčky - kto ich nemá? Ale v tomto smere jej musím dať jednoznačne *thumbs up* .
Já mám situaci velmi podobnou (i ve vztahu), akorát jinak...nic se nám sice nehroutí, naopak ;) přistavujem (dětský pokoj a nad ním nahrávací/produkční studio *jupi*) Takže prostor pro jakékoliv nákupy jsou vyloučeny. Ani do studia ne :roll: ale já si počkám *2thumbsup*

cepik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cepik »

boxer píše:dělám v restauraci se čtyřma servírkama

Upřímnou soustrast.

Boxere
*headbang* Dík *headbang* dík *headbang* dík *headbang* dik

*fnuk* *fnuk*
Jak dojemné, on to někdo chápe :lol:

aesculap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aesculap »

Přidám taky jeden pozitivní poznatek: Dcera (20 let), těžký to muzikant - v jednom roce tancovala na mouchu, jak bzučela na okně :lol: (slyšela v tom rytmus) a od mluvení začala zpívat. No a po letech s klávesami, sólovým zpěvem atd. přišla v 17 letech domů a povídá: "Tati, ta muzika z vinylů je daleko lepší!" Přiznávám, že se mi zamžily oči... *palec* ;)

Odpovědět