Ke tvemu statecnemu cinu prijmi dodatecne bahoprani i ode mne.
A at vam to dal klape "na vsech frontach" vcetne muziky...
Prospero to řekl přesně tak jak jsem to chtěl napsat ja, ale stejně: Blahopřeji, doktore!!!Prospero píše:@ drfish:
Ke tvemu statecnemu cinu prijmi dodatecne bahoprani i ode mne.![]()
A at vam to dal klape "na vsech frontach" vcetne muziky...
boxer píše:Ale prdlačku.
Ženy na rozdíl od chlapů líp slyší a protože mají "na starosti jiný věci", tak se nehandrkují jako chlapi, kdo ho má většího, protože jim jsou nuance, který (prý) slyší chlapi ukradený. Pro ně je důležitý, jakou jim hudba přináší potěchu jako takovou.
Stejně jako u aut jim je jedno, co a jak je tam technickýho,ale jak jim to jde k pleti a kabelce a jak to vyhovuje jejich potřebám.
Ale jejich " tzv.chlapský hifistický či jiný přeměřování pindíka" mají zase třeba u kabelek a bot a podobně. Tam dovedou řešit děsný pí..oviny, který zase chlapům připadají "ujetý".
DRVOŠTĚP píše:No, ale zase před výplatou...
A to som ešte nespomenul svokru čo spievala vo folklórnom súbore kde ju vtedy doprevádzal na harmonike svokor a sktorú svojho času lákali aj do rozhlasu, ale jej matka to nakoniec zarazila. Nehovoriac o mojej matke ktorá počas vojny koncertovala na školských podujatiach na gymnáziu zo svojim bratom (klavír + husle).drfish píše:jv: šťastný to muž, jenž obklopen ženami muzikálně založenými. báječná zpráva, chci taky
Já mám situaci velmi podobnou (i ve vztahu), akorát jinak...nic se nám sice nehroutí, naopakJV píše: nejak už nie je čas a hlavne peniaze. S tým posledným súvisí jej nevôla (celkom pochopitelná) pri mojich snahách o vylepšovanie HIFI techniky, hlavne keď sa nám všetko rozpadáva - od domácnosti, cez chalupu až po auto (vzťah našťastie zatial nie). Nie že by nemala nejaký chybyčky - kto ich nemá? Ale v tomto smere jej musím dať jednoznačne.
boxer píše:dělám v restauraci se čtyřma servírkama
Upřímnou soustrast.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti