HIFI a ženy

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

HIFI a ženy

Příspěvek od NIN »

Pánové, jak tak přemýšlím a přemýšlím, stále nemůžu přijít na to proč se oblasti zvuku ženy vůbec nevěnují. Já tedy žádnou hifistku neznám a ani jsem na ní nikde nenarazil. Nechápu v čem je pořádnej aparát chlapštější než třeba fotbal. Ten dneska ženy hrají normálně. Hudbu by měli vnímat stejně jako my. Na živou hudbu chodí, ale doma jim stačí obyčejné rádio. Pak jsou jen některé, které to doma pochválí jak to hraje, ale zase chlapovi. Kde je tady ten zakopanej pes?

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: HIFI a ženy

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak to mě teda taky zajímá.Až přijede žena z nákupů tak se jí na to hned zeptám.Ale bude to asi tím že nejsou takový požitkáři jako muži...

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Určitě bude celá řada důvodů. Jedním z nich asi bude, že mají méně volného času než muži. :oops:

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

No to asi nebude časem,zrovna sedím se ženou a švagrovou a tchyni,žena říká,že jí stačí,když se jí hudba líbí,nezáleží na tom jak to hraje,tchýně prý nepozná rozdíl,tak jí je to jedno a švagrová mi teď řekla,že si radši do ucha narve diamanty,než nějaké frekvence :-). Tož tak u mně z krátkého pohovoru :-)

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Pravý důvod dle tchýně je,že ženy nedovedou tak vypnout a soustředit se jen na poslech,že vnímají vše okolo a timpadem se o hudbu zajímají úplně jinak než chlapi...

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Asi jo.V hlavě se jim honí řada věcí ,od pračky,žehlení až po nedělní oběd...No jooo héééérečky :lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Ale prdlačku.

Ženy na rozdíl od chlapů líp slyší a protože mají "na starosti jiný věci", tak se nehandrkují jako chlapi, kdo ho má většího, protože jim jsou nuance, který (prý) slyší chlapi ukradený. Pro ně je důležitý, jakou jim hudba přináší potěchu jako takovou.
Stejně jako u aut jim je jedno, co a jak je tam technickýho,ale jak jim to jde k pleti a kabelce a jak to vyhovuje jejich potřebám.

Ale jejich " tzv.chlapský hifistický či jiný přeměřování pindíka" mají zase třeba u kabelek a bot a podobně. Tam dovedou řešit děsný pí..oviny, který zase chlapům připadají "ujetý".

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Všude ale existují menšiny respektive vyjímky. Jsou chlapi, kteří nemají potřebu se bavit o tom jak velcí jsou chlapi. Jsou ženy, které zajímá víc než jen typ a barva laku na autě. Jsou ženy, které neřeší zásadně boty a kabelky. Jsou ženy, které nějakému praní, žehlení a vaření moc nedají. Nejsou ale ženy (nevím ani o jedné), které řeší nebo si dokonce vyřešily zvouček kapely se svým milovaným zpěvákem. Vždyť kolik ženskech se rozplývá, když slyší třeba někde Gotta? A kašlou na to, že ho z nějakého starého rádia málem ani nepoznaly.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Přečti si pořádně příspěvky nad tebou... *palec*

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Číst umím. Spíš mi jde o to, jestli tady někdo na nějakou výjimku v oblasti ženského Hifi někdy narazil. Názor jedné manželky, švagrové a tchyně určitě není dogma. Krom toho manželka a tchyně mívají názory podobné. (To není nic osobního).

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Nenarazil jsem. Všem je to šumák. A to až do extrémů- poslouchají z čehokoli, na čemkoli. A často i kohokoli, pokud to má dobrý rytmus. Menšina je těch, co se o muziku zajímají jinak, než jako o tanec. Několik jich znám, shánějí si i konkrétní tituly :!: , ale většina prostě poslouchá to, co momentálně hraje. Na koncertech, to je jiná, tam se dá hejbat a jsou tam lidi :D . Stačí poslechnout rozhovory kamarádek u nás doma: "Už má zase něco novýho, já nevím, prý to hraje líp..." A musí se z toho furt utírat prach... *2thumbsup*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

drfish píše: "Už má zase něco novýho, já nevím, prý to hraje líp..." A musí se z toho furt utírat prach... *2thumbsup*
:D :D :D

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Já měl na myslí spíš Boxerův příspěvek,třeba jak by se kluci bavili,kdo má hezčí kabelku... :-)

slimak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slimak »

Ty nosíš kabelku? :mrgreen:

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

A holky skupují klumpry??? :-) Tím jsem chtěl jen naznačit,že pro ženy je nakupování a baveni se o hifi,jako pro nás nakupovat a bavit se o kabelkach ;-)

Odpovědět