Hifi hlášky
Hifi hlášky
monte píše PMA: "Blbe tak se zeptej prvního elektrikáře, kterého potkáš !! "
Jestli tohle vymažete, tak jste eliminovali letošního vítěze ankety "HIFIhláška roku 2009"!
Jestli tohle vymažete, tak jste eliminovali letošního vítěze ankety "HIFIhláška roku 2009"!
Re: Hifi hlášky
Ta věta vypadá velice nenápadnělachim píše: "dnes mi volal můj přítel, že si při žehlení košil v poslechovce něco uvědomil..."
jenže já toho chlapa vidím velice živě
jako když koukám na film.
Vidím perfekcionistu, nic neponechává na náhodě
touží po dokonalosti
žehličku má zapojenou do síťový pračky
a pod žehlicím prknem cerabally.
Možná si právě uvědomil ...
kdo je opravdový hifista.
(Samozřejmě rád přeháním, kdyby to mělo někomu vadit, tak to hned smažte).
Donutsi tak za toto máš u mě o jednu facku méně. Díky moc. 
vyprávěl mi jeden německý člen hifi-fóra. cca. 2 měsíce zpět....
"koupil jsem si pár kusů těch platinových audio rezonátorů. no stálo to sice lehce nad 2.000 eur, ale fakt rozdíl.
konečně mi ty lumen white začaly hrát.
těch 2.000 eur se fakt vyplatí!
jenže včera mi tu jednu platinovou misku sežral pes.
a já nevím, kam jí vykadil. blbec jeden.
takže jsem bez muziky.
sound se mi totálně zhroutil. je to teď neposlouchatelné"
"koupil jsem si pár kusů těch platinových audio rezonátorů. no stálo to sice lehce nad 2.000 eur, ale fakt rozdíl.
konečně mi ty lumen white začaly hrát.
těch 2.000 eur se fakt vyplatí!
jenže včera mi tu jednu platinovou misku sežral pes.
a já nevím, kam jí vykadil. blbec jeden.
takže jsem bez muziky.
sound se mi totálně zhroutil. je to teď neposlouchatelné"
Lachime, považuji Tě za nejoriginálnějšího pišce našeho e-prostoru.
Tvoje hláška, jak rozlišit Renowna, od Rowinga, nás bavila cestou na bratislavskou výstavu báječně
Re: Bi-Wiring - Zlepšenie alebo mýtus?
Odeslatod lachim v 24 zář 2009 13:53
Acon
to máš jednoduché...
renown... malý, hubený blonďák.
rowing... atlet střední postavy s tlustejma brejlema lagerfeld
Tvoje hláška, jak rozlišit Renowna, od Rowinga, nás bavila cestou na bratislavskou výstavu báječně
Re: Bi-Wiring - Zlepšenie alebo mýtus?
Odeslatod lachim v 24 zář 2009 13:53
Acon
to máš jednoduché...
renown... malý, hubený blonďák.
rowing... atlet střední postavy s tlustejma brejlema lagerfeld
eficak
děkuji Ti.
také se moc rád bavím.
......a pozdravuj čaroděje druhé kategorie!
děkuji Ti.
také se moc rád bavím.
......a pozdravuj čaroděje druhé kategorie!
Renown píše: není to audiorom, ale audiodrom. Audiorom je náš opálený kolega.
Tady tipuji přední umístění v letošním top ten:

PMA píše: Bude zase na čase, abych si dal od hifinázorů pauzu, je to tu slušná cvokárna.
Audiofil.....to je nejaka uchylka? Jako pedofil, zoofil, nekrofil.....?
Podle toho jak slysi travu rust tak do te kategorie asi skutecne patri ;-D
Zdroj: Diskuse k článku Jsou levné, jsou české, jsou vynikající. Test reprosoustav Xavian. Člověk se tam docela pobaví.
Zdroj: Diskuse k článku Jsou levné, jsou české, jsou vynikající. Test reprosoustav Xavian. Člověk se tam docela pobaví.
-
boxer
No to je fakt síla. Ufff.
Ale tohle je dobrý.
mam doma 50.1 značkový. Je to tam i napsaný BluePank. Má to superbass, barevnej kouř a výkon 1200 Wattů. Koupil jsem to v Libuši a prodavač říkal, že to být nejlepší, že Avatar na tom byl natočený. Pán koupit, pán koupit, jen čiži tisíce, když zkrat a pán umžít, nevadí, koupit nový. Ňáký podělaný 2.0 a ještě za 11000, to se nechytá, protože mě stálo 50.1 jenom 2500 a ještě jsem dostal jako dárek náhradní baterky do robertka pro starou.
"Kolik je cena osazených reproduktorů? Kolik je za to dřevo?"
"normálně se spočítají rozměry,výhybky,reproduktory,spíchne se to do dřeva a bedny jsou hotové, to zvládne i dítě"
"nejsem zloděj,abych něco spíchl za 5000 a prodával za 11000 korun. To umí jen židi, já jsem jen technik."
Tak tohle je totální MASAKR

"normálně se spočítají rozměry,výhybky,reproduktory,spíchne se to do dřeva a bedny jsou hotové, to zvládne i dítě"
"nejsem zloděj,abych něco spíchl za 5000 a prodával za 11000 korun. To umí jen židi, já jsem jen technik."
Tak tohle je totální MASAKR
ÁÁÁÁ,na technetu máme asi nový prostorový formát 50.1.Bube třeba k tomu spec. poslechová místnost,naučit se vietnamsky,kýbl vonných tyčinek,do toho nějakého jointa a jsme z toho v prdeli!

Musis vybirat od dvou milionu vyse, jinak to nema smysl.
svatá pravda.
svatá pravda.
Taky přidám jednu, která dostala nejen mě ale i mé kamarády astronomy (kromě poslechu je mým stejně silným koníčkem i amatérská astronomie)...
Ten den, kdy jsem si loni kupoval ten NAD T585, tak jsme měli i náš pravidelný astrosraz. Tak jsem se tam samozřejmě pochlubil a jeden slovák, který se tam čas od času objeví to komentoval:
"A toto se eště kupuje? Já som si doma do PC kupil lepsiu zvukouvku a jak mi to bože hrá a také nekrestianske peniaze to nestálo!"
Nejen já ale i všichni okolo jsme totálně lehli...
Ten den, kdy jsem si loni kupoval ten NAD T585, tak jsme měli i náš pravidelný astrosraz. Tak jsem se tam samozřejmě pochlubil a jeden slovák, který se tam čas od času objeví to komentoval:
"A toto se eště kupuje? Já som si doma do PC kupil lepsiu zvukouvku a jak mi to bože hrá a také nekrestianske peniaze to nestálo!"
Nejen já ale i všichni okolo jsme totálně lehli...