Laici versus technici
Re: Laici versus technici
Jo, mám volno.
Na démonický Grundig se musím přïjet podívat.
Teď už není tak horko, tak se ozvu.
Na démonický Grundig se musím přïjet podívat.
Teď už není tak horko, tak se ozvu.
díky boxere, oceňuji to. vím, že se to nečte lehce. navíc první "odstavec" k tomu jaksi patří jen vzdáleně: původně to měl být běžný mail, ale pak mě najednou (ó ta hrůza) popadla "můza".boxer píše:Ovšem perlu "O Hovně" jsem poctivě louskal 3x.
Poprvé proto,abych pochopil,co vlastně je jádrem pudla,pak jsem si musel ujasnit gramatiku,
tedy kde začíná jaká věta a která myšlenka patří ke kterému obrazu děje.
Teprve počtvrté (to by jsi měl ocenit) jsem to přečetl souvisle jako celek.
Z důvodů těchto ti radím.
Opravdu počkej,než zmáčkneš odeslat. Nech si to v kebuli uzrát,přečti to po sobě párkrát a až to bude ONO,odešli.

vlastně to doopravdy začíná až dědečkem mého spolužáka...
ohledně formy s tebou ale nemůžu souhlasit. nejde to přepsat chronologicky v úhledných větách. myšlenka by byla fuč.

Přes řeku do stínu stromů.
čistý sport? něco takového existuje?
přízeň bohyně Můzy nelze získat žádnými metodami, ať už šamanskými nebo jinými - buď je, nebo není.

Ok,barde
. A čistý sport?Já ho ještě zažil...jako žáček okresního přeboru v kopané spousty let zpět.A toho ducha jsem si ve sportu zachoval dodnes.

Škoda, že žádná bohyně Můza neexistuje. Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
To Merhaut: Klidně s tebou souhlasím. A když již, tak klidně i zdola nahoru... Tenhle problém soužití kritici/básníci je od té doby, kdy člověk poprvé projevil své "básnické střevo". A jak to dopadlo ? O básnících se učíme, o kritikách nic, protože upadli v zapomnění...Někdy mám stejně pocit, že nejvíc kritizuje ten, kdo na to sám nemá.merhaut píše:Škoda, že žádná bohyně Můza neexistuje. Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
Takže Dadafte piš, když již jsi políbený poeta shoda dolů (od Merhauta) a ode mne zdola nahoru - patříš mezi nás.
já vím, jak to merhaut myslí. jde o slovíčka. bohyně - Můza, že?
není fo fuk merhaute? (a nemyslím fuck)
není fo fuk merhaute? (a nemyslím fuck)
Dadaft.
Nesouhlasím.Pokud naservíruješ myšlenky na "papír" a po vychladnutí jejich obsah jen přepíšeš do "přečtitelné" formy,pochopí vícero lidí,co tím chtěl "básník" říci.
Jinak by nikdo takovéto knihy nekupoval,protože by se v tom všichni museli prolouskávat jako egyptologové.
Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
Vzhledem k autorovi této věty,mám neodvratný pocit,že v tom slově není omylem navíc jedno písmeno,ale 2.

Nesouhlasím.Pokud naservíruješ myšlenky na "papír" a po vychladnutí jejich obsah jen přepíšeš do "přečtitelné" formy,pochopí vícero lidí,co tím chtěl "básník" říci.
Jinak by nikdo takovéto knihy nekupoval,protože by se v tom všichni museli prolouskávat jako egyptologové.
Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
Vzhledem k autorovi této věty,mám neodvratný pocit,že v tom slově není omylem navíc jedno písmeno,ale 2.

Promiňte, že se Vám tu do toho míchám, protože toto vlákno je něčí, a vypadá to v podstatě na soukromou trucovnu víceméně uzavřené skupiny přátel, proti tomu nic, ale je mi smutno a poslední roky někdy doslova pěním nad neskutečnou devalvací slova "básník", stejně tak jako slov "novinář", "umění" apod. Prosím, zda by jejich užívání nešlo vždy předem trochu zvážit.
To Ptero: Buďme rádi alespoň za to..., jako by nestačila devastace slova technik...Ptero píše:Promiňte, že se Vám tu do toho míchám, protože toto vlákno je něčí, a vypadá to v podstatě na soukromou trucovnu víceméně uzavřené skupiny přátel, proti tomu nic, ....
Merhaute, stárnu a špatně vidím. Zatím co ty poblíváš, já líbám..., no každý jsme nějaký. Jeden má rád holky, druhý vdolky... (Ale aby si boxer nemyslel o nás dvou něco špatného).merhaut píše:Škoda, že žádná bohyně Můza neexistuje. Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
Ptero.
Pověz mi upřímně, zda si mám nechat titul, udělený adminem: analogový poeta?
Přátelé mi navrhují změnu na popleta. Ubylo by tím inflace glorifikované poezie a prózy těch políbených.
Aleska.
Líbejme, těšme se.
Tolerancí k společnému sdílení té můzy harmonie, rytmu (Beat) a hudebnímu ukojení.
Když mě Zbyněk, anebo Peer obdarují hudbou svého srdce a psyché, je to čistá radost.
A rozdíly? To je koření. Nemůžeme se plně pochopit. Na to není čas a web to dokonce křiví. Hledání standartů sdělení rozdílných názorů je otázkou citu a vkusu.
Tobě se obého dostalo měrou vrchovatou.
Pověz mi upřímně, zda si mám nechat titul, udělený adminem: analogový poeta?
Přátelé mi navrhují změnu na popleta. Ubylo by tím inflace glorifikované poezie a prózy těch políbených.
Aleska.
Líbejme, těšme se.
Tolerancí k společnému sdílení té můzy harmonie, rytmu (Beat) a hudebnímu ukojení.
Když mě Zbyněk, anebo Peer obdarují hudbou svého srdce a psyché, je to čistá radost.
A rozdíly? To je koření. Nemůžeme se plně pochopit. Na to není čas a web to dokonce křiví. Hledání standartů sdělení rozdílných názorů je otázkou citu a vkusu.
Tobě se obého dostalo měrou vrchovatou.

eficak:
Ale tak jsem to přece nemyslel. Tady je navíc ponechání zcela namístě.
Ale tak jsem to přece nemyslel. Tady je navíc ponechání zcela namístě.
boxer: ne
ten text je víc jak dva měsíce starý. netvrdím, že je to nějaké umění, ale je to literární text. žádné upravování ani přepisování nikam nevede.
a není to soukromé vlákno, i když bych byl radši, kdyby bylo.
taky doufám, že Rowingova nečinnost je čistě způsobena jeho faktickou nepřítomností na síti. protože za co mě bylo doporučováno se stydět, a co mě bylo fakticky vymazáno, jsou veselé překlepy oproti tomu, co zde vůči mně bezostychu použili merhaut a Donuts.
efičák: ano, web to křiví. různost názorů je koření života. ale nic se nemá přehánět. myslím, že bychom to líbání a blití mohli mezi námi chlapy nechat už tak...
ten text je víc jak dva měsíce starý. netvrdím, že je to nějaké umění, ale je to literární text. žádné upravování ani přepisování nikam nevede.
a není to soukromé vlákno, i když bych byl radši, kdyby bylo.
taky doufám, že Rowingova nečinnost je čistě způsobena jeho faktickou nepřítomností na síti. protože za co mě bylo doporučováno se stydět, a co mě bylo fakticky vymazáno, jsou veselé překlepy oproti tomu, co zde vůči mně bezostychu použili merhaut a Donuts.
efičák: ano, web to křiví. různost názorů je koření života. ale nic se nemá přehánět. myslím, že bychom to líbání a blití mohli mezi námi chlapy nechat už tak...