Laici versus technici

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Laici versus technici

Příspěvek od efičák »

Jo, mám volno.
Na démonický Grundig se musím přïjet podívat.
Teď už není tak horko, tak se ozvu.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

boxer píše:Ovšem perlu "O Hovně" jsem poctivě louskal 3x. :shock:
Poprvé proto,abych pochopil,co vlastně je jádrem pudla, :idea: pak jsem si musel ujasnit gramatiku, :?: tedy kde začíná jaká věta a která myšlenka patří ke kterému obrazu děje. :!:
Teprve počtvrté (to by jsi měl ocenit) jsem to přečetl souvisle jako celek. :roll:
Z důvodů těchto ti radím.

Opravdu počkej,než zmáčkneš odeslat. Nech si to v kebuli uzrát,přečti to po sobě párkrát a až to bude ONO,odešli.
díky boxere, oceňuji to. vím, že se to nečte lehce. navíc první "odstavec" k tomu jaksi patří jen vzdáleně: původně to měl být běžný mail, ale pak mě najednou (ó ta hrůza) popadla "můza". :mrgreen:
vlastně to doopravdy začíná až dědečkem mého spolužáka...

ohledně formy s tebou ale nemůžu souhlasit. nejde to přepsat chronologicky v úhledných větách. myšlenka by byla fuč.

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

:mrgreen: Draku, mám pocit,že když Tě ta můza líbá,používáš k její přízni nějaké šamanské metody,vydržíš dost dlouho v jednom tahu... Já mám rád čistý sport :mrgreen: .
Přes řeku do stínu stromů.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

čistý sport? něco takového existuje?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

přízeň bohyně Můzy nelze získat žádnými metodami, ať už šamanskými nebo jinými - buď je, nebo není.
;)

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Ok,barde ;) . A čistý sport?Já ho ještě zažil...jako žáček okresního přeboru v kopané spousty let zpět.A toho ducha jsem si ve sportu zachoval dodnes.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Škoda, že žádná bohyně Můza neexistuje. Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

merhaut píše:Škoda, že žádná bohyně Můza neexistuje. Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
To Merhaut: Klidně s tebou souhlasím. A když již, tak klidně i zdola nahoru... Tenhle problém soužití kritici/básníci je od té doby, kdy člověk poprvé projevil své "básnické střevo". A jak to dopadlo ? O básnících se učíme, o kritikách nic, protože upadli v zapomnění...Někdy mám stejně pocit, že nejvíc kritizuje ten, kdo na to sám nemá.

Takže Dadafte piš, když již jsi políbený poeta shoda dolů (od Merhauta) a ode mne zdola nahoru - patříš mezi nás.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já vím, jak to merhaut myslí. jde o slovíčka. bohyně - Můza, že?
není fo fuk merhaute? (a nemyslím fuck)

boxer

Příspěvek od boxer »

Dadaft.

Nesouhlasím.Pokud naservíruješ myšlenky na "papír" a po vychladnutí jejich obsah jen přepíšeš do "přečtitelné" formy,pochopí vícero lidí,co tím chtěl "básník" říci.

Jinak by nikdo takovéto knihy nekupoval,protože by se v tom všichni museli prolouskávat jako egyptologové.

Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...

Vzhledem k autorovi této věty,mám neodvratný pocit,že v tom slově není omylem navíc jedno písmeno,ale 2. :idea: :!: :?: ;)

Ptero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptero »

Promiňte, že se Vám tu do toho míchám, protože toto vlákno je něčí, a vypadá to v podstatě na soukromou trucovnu víceméně uzavřené skupiny přátel, proti tomu nic, ale je mi smutno a poslední roky někdy doslova pěním nad neskutečnou devalvací slova "básník", stejně tak jako slov "novinář", "umění" apod. Prosím, zda by jejich užívání nešlo vždy předem trochu zvážit.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Ptero píše:Promiňte, že se Vám tu do toho míchám, protože toto vlákno je něčí, a vypadá to v podstatě na soukromou trucovnu víceméně uzavřené skupiny přátel, proti tomu nic, ....
To Ptero: Buďme rádi alespoň za to..., jako by nestačila devastace slova technik...
merhaut píše:Škoda, že žádná bohyně Můza neexistuje. Mohla poblíbit tunajší bardy shora dolů ...
Merhaute, stárnu a špatně vidím. Zatím co ty poblíváš, já líbám..., no každý jsme nějaký. Jeden má rád holky, druhý vdolky... (Ale aby si boxer nemyslel o nás dvou něco špatného).

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Ptero.
Pověz mi upřímně, zda si mám nechat titul, udělený adminem: analogový poeta?
Přátelé mi navrhují změnu na popleta. Ubylo by tím inflace glorifikované poezie a prózy těch políbených.

Aleska.
Líbejme, těšme se.
Tolerancí k společnému sdílení té můzy harmonie, rytmu (Beat) a hudebnímu ukojení.
Když mě Zbyněk, anebo Peer obdarují hudbou svého srdce a psyché, je to čistá radost.
A rozdíly? To je koření. Nemůžeme se plně pochopit. Na to není čas a web to dokonce křiví. Hledání standartů sdělení rozdílných názorů je otázkou citu a vkusu.
Tobě se obého dostalo měrou vrchovatou. *thumbs up*

Ptero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptero »

eficak:
Ale tak jsem to přece nemyslel. Tady je navíc ponechání zcela namístě.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

boxer: ne

ten text je víc jak dva měsíce starý. netvrdím, že je to nějaké umění, ale je to literární text. žádné upravování ani přepisování nikam nevede.

a není to soukromé vlákno, i když bych byl radši, kdyby bylo.

taky doufám, že Rowingova nečinnost je čistě způsobena jeho faktickou nepřítomností na síti. protože za co mě bylo doporučováno se stydět, a co mě bylo fakticky vymazáno, jsou veselé překlepy oproti tomu, co zde vůči mně bezostychu použili merhaut a Donuts.

efičák: ano, web to křiví. různost názorů je koření života. ale nic se nemá přehánět. myslím, že bychom to líbání a blití mohli mezi námi chlapy nechat už tak...

Odpovědět