Měření vs. poslech
Re: Měření vs. poslech
No, kdysi tonuli v normálním myšlení i jiní, naneštěstí pak "procitnuli" a vrhli se rovnýma nohama do (vlastními slovy) psychoakustických šidítek.
https://forum.avmania.zive.cz/viewtopic ... 8940&all=1
https://forum.avmania.zive.cz/viewtopic ... 8875&all=1
https://forum.avmania.zive.cz/viewtopic ... 8940&all=1
https://forum.avmania.zive.cz/viewtopic ... 8875&all=1

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mumu: já jsem dostal palec dolů za co konkrétně? A prosím vyjádři se, ne že budeš mlčet. Docela mě tahle idiocie uráží.
kabelguru.cz
Ako idiot sa správaš stále ty, na predavača šmejdov si dosť drzý, tak asi preto ten palec dolu. Stačí ti to takto?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Prosim? Musim říct, že být zdvořilý je někdy mimořádně náročné. Ale nevadí kousnu se do jazyka, nádech, výdech, zkusíme to ještě jednou. Napiš konkrétní moje tvrzení nebo příspěvek či názor se kterým nesouhlasíš. Musí to být mimořádné pokud si vysloužím takové označení. Jinými slovy, ne opravdu mi to takto nestačí. Tohle je vlákno, kde píšu o svých zkušenostech o hifi, o svojí sestavě. Pokud máš jiné zkušenosti, sem s nima. Pokud se ti nelíbí názor někoho jinýho, směruj prosím své přihlouplé smajlíky na něj, ne na mě.
kabelguru.cz
Smerovať budem smajliky na Teba, kedy uznam za vhodné. Kychtax ti posiela palec stále, a nevadí ti to. Ale je pravda, že jeho palec je otočený inak.
Chceš konkrétne príspevky, ktoré mi vadia - od teba sú to úplne všetky, s tým nič neurobím ani ja, ani ty.
Predsa máš dosť fandov, jedného "nepriateľa" znesieš.
Chceš konkrétne príspevky, ktoré mi vadia - od teba sú to úplne všetky, s tým nič neurobím ani ja, ani ty.
Predsa máš dosť fandov, jedného "nepriateľa" znesieš.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení

Prečo ked nemáš nič ku teme a v osobnom vlákne Kocmeister kde sa dotyčný predstavuje píšeš a reaguješ?
To sa naozaj nudíš a inak nevieš odreagovať ?
To platí aj pre dalších.
Koli tomu nemám také vlakno tu ani inde. Odpisovať všeliakým individuam a reagovať na nich ma už naozaj nebaví ale teraz som urobil výnimku.

Osobné vlákna sú fajn, okrem Kocmeistrovho, to je plné strašných blábolov. A Jimmi, ty si naopak
, fandím ti 
Teraz Vás ponechám svojmu osudu, veľa šťastia.

Teraz Vás ponechám svojmu osudu, veľa šťastia.
mumu...ty musíš bejt fakt zoufalej, když ani nemáš nic konkrétního.
kabelguru.cz
Jak to myslíš Bunta ?
Jako, že když nereaguju okamžitě po tom, co někdo položí otázku ?
Víš proč Bunta ?...protože netrávím tolik času psaním příspěvků jako ty ! Snažím se svůj čas využít i smysluplnějc, než jenom věčným psaním na fóra, jako ty.
Třeba výrobou kabelů podle vzoru, kterej vyzkoušel u sebe doma Kocmeister.
kabelguru.cz
Většinou ty jeho kabely nemaj žádnou značku.Možná pro to, že Kocmeister osobně žádnou nepotřebuje.Ví co to je.Nebo třeba pro to, že má dost často nestandardní dýlky, nebo nestandardní osazení konektorů.
A, že používá i některý kabely, který se po úspěšným vyzkoušení začali nabízet a prodávat ? No to asi pro to, že jsou pro něj dost dobrý a nemá potřebu je měnit za něco jinýho.
Proto píšu, že má kvalitní propojovací kabely.Protože jsou kvalitní, zhotovený z kvalitní metráže a vyrobený přímo na míru.
Například reprokabely, který má teď, jsou naprosto nestandardní, zakázkově vyrobený.Je to něco, co nemá nikdo v nabídce.A jsou hodně unikátní.
A proč to vlastně řešíš ?
kabelguru.cz
Tuto mate vlastny plateny priestor, kde si rad precitam i historky z vyvoja kabla a pripadne zmeny vo zvuku:
- kabelguru/
- kabelguru/