to šeďouršeďour píše: ↑26 čer 2020 16:05A zase to Bunta zjednodušuješ a vytrháváš z kontextu (jak máš běžně ve zvyku).Nebo omylem odpovídáš na něco, na co jsem se neptal.BVa píše: ↑26 čer 2020 12:01šeďourDoprdele, aké zosmiešňovanie, čo je na tom zložité?? Že treba pritom rozmýšľať? Ak potlačenie vibrácií (ak to vôbec funguje..) zmení zvuk prístroja, tak vibrácie musia produkovať "niečo" počuteľné, čo ten zvuk zmení. A zistiť sa to dá jednoducho vyprovokovaním tých mechanických vibrácií. Ak to žiadny zvuk do boxov nevyvolá, tak je to autosugescia, pretože "nič" nemôže zvuk zmeniť. Bodka .. Ono tie najjednoduchšie vysvetlenia sú obvykle pravdivé. Že vám to "rúca bábovičky" a nekonečné "ladenie" , to je váš problém.Myslím Bunta, že to zbytečně zjednodušuješ.Tvojí záminku neznám, napadá mě jen, že se to snažíš zesměšnit.Jako ostatně spoustu věcí kolem kabelů, nožiček a dalších věcí.![]()
Zosmiešňovanie (a trápnosť pri ľuďoch s nejakým technickým vzdelaním..) je snaha vytvárať "tajomno a nadprirodzeno", navyše z dôvodov "ekonomických". To sú "záminky", nie racionálny prístup.
A nauč sa konečne slušnosti a netikete.![]()
Když popisuju příklad z praxe, kdy jsem já a dalších zhruba dvacet lidí, slyšeli rozdíl při podložení přístroje, tak je to podle tebe vytváření "tajomna a nadprirozena" výrobcem těch nožiček ?
To, že jsme to zřetelně slyšeli, to nám "rúca bábovičky" ??
A když se zvuk změnil při změně typu nožiček, tak je to podle tebe"mikrofoničností" přístroje.To jsou teda, ale geniálně navržený nožičky, když jejich rozdílnou konstrukcí výrobce dokáže ovlivnit různý složky tý "mikrofoničnosti" ,teda charakteru zvuku, kterej jsme všichni slyšeli.
Mě se zdá, že místo nějakýho technicky logickýho vysvětlení toho jevu, jen všechno kolem toho neguješ, nebo....a to je horší...bohapustě kecáš.
Zjevně by to narušilo tvojí technokratickou víru.
...
Kocmeister má komplet zničený vlákno.
Trochu slušnosti by neuškodilo!
Po tom, co tady čtu tvé příspěvky, bych si od "gurů" nekoupil ani tu tkaničku do bot!