Měření vs. poslech
Re: Měření vs. poslech
cca 10/10 lidí s kterými jsem mluvil jsme si potvrdili, že sroll na výstavách hraje jinak než jiné sestavy ..a vice versa. A vy tady chcete tvrdit, že by Jiri nepoznal rozdíl mezi jeho sestavou a sestavou s DACmagic+. To Vám trochu ujelo. Kdo byl na výstavě a slyšel, musí se tomu nyní od srdce zasmát/usmívat se/kroutit nevěřícně hlavou.. 

A kde to je strejdine, dej prosím link, nečtu vše na foru. Máš foto? Rád si přečtu něčí testík/report.
Sedour - opět zajímavý post.
Sedour - opět zajímavý post.

kychtax,
môžeš krútiť čím chceš, aj sa smiať.. Či by to poznal, (ak by to poznal) by sa ukázalo až by to poznal naslepo, sluchom, nielen rečami.
Počul som to, viackrát, a počul som aj rôzne názory, nielen to, čo sa tu prezentuje ( "s kterými jsem mluvil"),
napr. toto , alebo názor miestneho člena
A ešte k tomuto
môžeš krútiť čím chceš, aj sa smiať.. Či by to poznal, (ak by to poznal) by sa ukázalo až by to poznal naslepo, sluchom, nielen rečami.
Počul som to, viackrát, a počul som aj rôzne názory, nielen to, čo sa tu prezentuje ( "s kterými jsem mluvil"),
napr. toto , alebo názor miestneho člena
A ešte k tomuto
Na takej výstave som bol viackrát, ako vystavovateľ. Po jednej výstave (cca pred 18-19 rokmi, v Prahe ), keď oproti mne bol iný vystavovateľ, s "lepšou" zostavou, asi 10x drahšou ako ja, som sa na výstavy vyprdol. Keď sa na chodbe ľudia, ktorí boli u nás aj u neho otvorene bavili, prečo mu to hrá tak naprd, keď je to 10x drahšie, tak mu zlyhali nervy a začali zákulisné a veľmi nepríjemné intrigy a podpásovky.. Toto je tá "hifi" realita..Měl by jste si občas zajet poslechnout lepší sestavy. Na výstavy nebo k někomu.. zdá se že Vám chybí kontakt s hifi realitou.

BVaudio
Ále četl jsi to , i mi odpovídal,
BVa
Věř, že za 20let se svět audia změnil opravdu hodně.
Věř, že za 20let se svět audia změnil opravdu hodně.
Koukám, že máš samé fejkové kabely z Aliexpress za pár USD. Tak doufám, že sis podle toho nevytvořil všeobecný názor na originální kabeláž.

Nejde o "vieru". Ide o fakty. Ja som v tomto taký "neveriaci Tomáš".

BVaudio
A je to tady 
, představ si Jiri že udělal, a ty jsi bystrozraky všeználek.
kychtax píše: ↑27 čer 2020 15:53cca 10/10 lidí s kterými jsem mluvil jsme si potvrdili, že sroll na výstavách hraje jinak než jiné sestavy ..a vice versa. A vy tady chcete tvrdit, že by Jiri nepoznal rozdíl mezi jeho sestavou a sestavou s DACmagic+. To Vám trochu ujelo. Kdo byl na výstavě a slyšel, musí se tomu nyní od srdce zasmát/usmívat se/kroutit nevěřícně hlavou..![]()

A ad. DACMagic + - no, pokud korektní slepák, srovnané úrovně atd. , tak si škodolibě tipuju, že by to bylo překvapení..
Jinak teda, abych teda "zapadl" s okoposlechem, tak zrovna minulý rok (letos jsme nebyli) Šroll s těma oválnejma většíma bednama v tom pidipokoji
.. O "galaxii' líp hrály kompaktní aktivní koax Genelec se subwooferem v nearfieldu... 
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
nerad to pisu, Honzo, ale v patek na vystave 2020 to hralo u Srolla pri mych asi 4 navstevach fakt nedobrekychtax píše: ↑27 čer 2020 15:53cca 10/10 lidí s kterými jsem mluvil jsme si potvrdili, že sroll na výstavách hraje jinak než jiné sestavy ..a vice versa. A vy tady chcete tvrdit, že by Jiri nepoznal rozdíl mezi jeho sestavou a sestavou s DACmagic+. To Vám trochu ujelo. Kdo byl na výstavě a slyšel, musí se tomu nyní od srdce zasmát/usmívat se/kroutit nevěřícně hlavou..![]()
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
... a nebyl jsem sam ... http://www.highendforum.cz/viewtopic.ph ... 0&start=40
Zamerne nepisu jestli sroll dobre nedobre. Pisi jinak. Jo?
Proc by nesel zvuk na vystavach hodnotit? Jde..ale lepe s urcitym odstupem. Cough se do toho taky vesele pousti. Nejaky zakladni zvuk sestavy, clovek si obrazek udela. Kdyz neni nekde prusvih. Nebo nekdy kdyz ten prusvih clovek odhadne, slysi a umi "odecist" od vysledku. Tak taky.
Proc by nesel zvuk na vystavach hodnotit? Jde..ale lepe s urcitym odstupem. Cough se do toho taky vesele pousti. Nejaky zakladni zvuk sestavy, clovek si obrazek udela. Kdyz neni nekde prusvih. Nebo nekdy kdyz ten prusvih clovek odhadne, slysi a umi "odecist" od vysledku. Tak taky.
Ale kdyz jsem na vystave slysel diskuse nadsenych hifistu u nekterych pro me nemozne hrajicich sestav. Nedivim se pretlacovackam na forech. Nekteri lidi holt neslysi. Prip. maji radi nejaky urcity typicky atribut, vycuhujici a podle toho pak hodnoti zvuk, jim blizky..
Jak z toho ven. Chodit na koncerty, poslouchat zivou. Ukladat v pameti a dle toho ladit sestavu.
Jak z toho ven. Chodit na koncerty, poslouchat zivou. Ukladat v pameti a dle toho ladit sestavu.
To Kychtax
No tak s Coughem - to ses střelil do vlastní nohy... Má rozsáhlé zkušenosti s živou hudbou i "technikáliemi" kolem a doma sestavu, která je reálný hi-tech, záměrně nepíšu "high-end" , protože to je dnes zcela zprofanovaný pojem... A sorry jako, asi ani netušíš, jaké rozlišení, zkreslení a výkonové parametry mají třeba špičkové drivery v jeho sestavě oproti tomu v těch tvých... I proto mi ty komentáře o zásadním vlivu "rozehrávání' WBT připadají opravdu úsměvné...
No tak s Coughem - to ses střelil do vlastní nohy... Má rozsáhlé zkušenosti s živou hudbou i "technikáliemi" kolem a doma sestavu, která je reálný hi-tech, záměrně nepíšu "high-end" , protože to je dnes zcela zprofanovaný pojem... A sorry jako, asi ani netušíš, jaké rozlišení, zkreslení a výkonové parametry mají třeba špičkové drivery v jeho sestavě oproti tomu v těch tvých... I proto mi ty komentáře o zásadním vlivu "rozehrávání' WBT připadají opravdu úsměvné...