Nič z toho nebolo, prišli doležitejšie veci , ako nové auto a podobné kraviny. Stále som sa utešoval tým, že Kuzma mi stačí a na CDcka kašlem. Dopadlo to tak, že som z 500LP asi 150 rozdal/predal (skuste si na Kuzme púštat Malmsteena od Balkantonu) a k mojim 250CD som 250 prikúpil. CDcka totižto som schopný na rozdiel od LP počúvat aj ako kulisu, alebo aj v "inej" izbe.A hoci mám doma viacero vecí aj na CD a aj na LP, nikdy to nie je rovnaké vydavatelstvo, CD je obyčajne remastrované alebo inak zprasené/vylepšené a tak som si nikdy skutočne neporovnal rozdiel medzi LP a CD u mňa doma, niečo ako domáci slepý test
Ale vdaka pinkovi som sa dostal k CD John Lennon - Imagine od MFSL, to samé, ale na LP mám už doma nejaký ten piatok.
Takže som to dnes konečne skúsil. LP na Kuzme, CD v základnom Espritovi. Asi tušíte kde je pes zakopaný, hnojačka hnojačiek o ktorú by ste si ani bicykel neopreli a ja chcem niečo porovnávat. Viem kde sú možnosti tohto CDP, ale skúsit som to musel...no a dopadlo to ako to asi dopadnúť muselo.

Samozrejme,že to samé CD je po puštení platne ako keby som si strčil do uší E:A:R-y, hnus!!!! Žiaden priestor, zliate nastroje do seba, no a John si asi strcil do ust asi nejaký bombón, ked lisovali to CD
Trošku ma potrápila nerovnaká hlasitost LP a CD, ale to je dané tým, že používam LO MC Denonku DL-304 priamo do MC vstupu na SONY TA-E90ES.
1. Skúšal niekto porovnat LP a CD od rovnakého vydavatelstva ? Alebo dokonca rovno od MFSL? Ako to dopadlo? Nejde mi o vitazstvo formátu LP vs. CD/SACD, ale o porovnanie vydaní konkrétneho vydavatelstva a ideálne na strojoch rovnakej kategórie.
2. Nemá niekto chut zastavit sa u mna s poriadnym CD/SACD playerom aby sme overili ako to je?