Minuta ticha

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Pytel
Kontaktovat uživatele:

Re: Minuta ticha

Příspěvek od Pytel »

Nyní si také pouštím LP Rosa na kolejích a potom pustím LP Vítr. Naposled jsem ho viděl a slyšel na country ve Lhotce ( Kulich tam čepoval výborné Plzeňské ) je to asi 3 roky. Čest jeho památce.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Wabiho jsem poznal coby mladý třináctiletý junák někdy na jaře v roce 1968, kdy jsme jezdili tábořit k chatě Kamčatka jeho otce, zvaného Klačík, co uměl zařvat i rozesmát skvělou písničkou... Wabi chodil se svou pozdější první ženou, Knedlou, a byl už tehdy spíš zálesák než rower. Krásná doba, plná naděje, než to rudý běs na dalších 20 let znovu zaříz...

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Poslední dobou Wabiho poslouchám čím dál víc....pasesátka se blíží a Outsider waltz začíná být aktuální :mrgreen: . Vedle bratří Ryvolů ho považuju za největšího velikán trampské hudby u nás. Vítr je pro mne i audiofilským zážitkem... třeba Morgan :!:
Byl to prostě bourák *fnuk*

brrouk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brrouk »

Tak ted jsem slyšel na Radiozurnalu, ze odešel Malcom Young.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Tak k tomu jsem měl sakra blízko. Ještě, že se mnou bydlí jeho miniatura. Teď půjde cena určitě nahoru https://www.ebay.com/itm/AC-DC-2006-Knu ... SwmudZ-HDQ
Byl to borec a uměl hrát prý sóla na kytaru stejně jako jeho slavnější brácha a přesto se nikdy nepředváděl.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

http://www.rockandall.cz/novinky/zemrel ... h-lindaur/
*fnuk* Pro mě osobně hrozná zpráva, hrozná tragédie *fnuk* Jsou lidé, kteří jsou nenahraditelní *fnuk*
http://www.protisedi.cz/article/rip-vojtech-lindaur

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Včera jsem seděl kolem osmé večer v autě před hospodou a čekal, až mu dohraje jeho nej skladba "Rockin in the Free World" od Neil Younga. Bylo mi dost úzko :cry:

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

*thumbs up* hm...ta je parádní. Pořád mám sevřené srdce a vlhké oči. Vojta byl výjimečný, jedinečný, úžasný tvor, takový bohém. Znal jsem ho od základky, s jeho sestrou chodil do třídy...marně v duchu pátrám, kdo toho u nás pro bigbít udělal víc. Krásně jeho osobnost "popsala" Jana Kománková (můj druhý odkaz). Věděl jsem, že s ním něco je, ale netušil, že umírá (mluvil jsem s ním naposledy před dvěma lety na Mělnickém vinobraní). Čest jeho památce *klanimse*

Např. tady . . .

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

PetrD- sakra Peťulo-to je fakt síla,také jsem nevěděl,že je na tom tak špatně.Ten Nový rok moc šťastně teda nezačal-zubatá to bere dost zhurta hned od začátku.... *fnuk*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

O 2 roky téměř na den přesně po Bowiem

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Neplete si někdo Neila s Malcolmem ?

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Buď jak buď, nějak nám kriticky ubývá opravdu zasvěcených publicistů. Občas se mi stane, že narazím na recenzi bigbítové klasiky od redaktora, který to tak maximálně vygooglil, a to je tragédie.
Lindaurovým odchodem se výrazně narušila rovnováha v objektivní hudební publicistice.
Bude tu hodně dlouho smutno a Jiří Černý to nevytrhne.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Vojtěch byl bohém, někteří encyklopedici byli z jeho faktografických úletů v rádiu Beat docela vytočení. Skvěle se četl.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Lad2000 - ta ukázka z YT byla myšlena asi tak,že tahle píseň od Neila Younga byla Vojtova oblíbená. ;)

Odpovědět