Sice to je tak 20 let, co jsme na The Prodigy občas ujížděli, ale jejich vystoupení v roce 2015 na fesťáku Open Air Trutnoff jsem si pochopitelně ujít nenechal. Chvílemi na mě už docela dost agresivní, ale užil jsem si toFidji99 píše: Keith Flint - Prodigy
Koncerty vzdy uzasne.
Minuta ticha
Re: Minuta ticha
Keith Flint a Prodigy zapadli celkem všude. Já na něj narazil v Anglii na Donnington park v roce 2009 mezi hard and heavy účinkujícími.
Pre mna bol zacaitok serie umrti interpretov, ktorych mam rad, silny impulz na to aby som zacal opatovne velmi intenzivne navstevovat koncerty. Myslim, ze prvy na ktorom som si to uvedomil, bol Richard Wright, kedy nejako tak zhasla nadej, ze si este raz v zivote pozriem Pink Floyd.
Ale nejde len o modernu hudbu, takto isto som sa siel 'rozlucit' aj so Zubinom Mehtom minuly rok vo Viedni.
Proste na tie koncerty treba chodit, aby potom clovek nelutoval. A nie v kuse riesit nejake hluposti ohladne aparatur.
Koncert je Pravda.
Ale nejde len o modernu hudbu, takto isto som sa siel 'rozlucit' aj so Zubinom Mehtom minuly rok vo Viedni.
Proste na tie koncerty treba chodit, aby potom clovek nelutoval. A nie v kuse riesit nejake hluposti ohladne aparatur.
Koncert je Pravda.
Svatá pravda a taky nikdo z nás neví, jestli se sám dalšího koncertu dožije - neštěstí nechodí po horách ...
André Matos, tohle se mi píše opravdu špatně: http://www.blabbermouth.net/news/former ... ead-at-47/
Bohužel odešel velice profesionální zpěvák a v ČR jediná celebrita hvězdné velikosti, pan Karel Gott. Další komentář je zbytečný.
Klid jeho duši.
Klid jeho duši.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Velika pozitivni osobnost.
Cest jeho pamatce.
Cest jeho pamatce.
RIP.
Jeho hudbu jsem sice neposlouchal, ale kdo by jeho písně neznal ... pro mě vzor galantnosti.
... odpočívejte v pokoji mistře
... odpočívejte v pokoji mistře
... absolutní profesionál. Pravděpodobně jediný s ním srovnatelný co se týče přípravy na vystoupení je Jiří Korn, za což ho obdivoval i sám Karel . ... to mi jen tak vyvstalo na mysli, když jsem zrovna viděl jejich společnou scénku...
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Budiž mu země lehká
Nebyl to můj šálek kávy, ale baba to byla krásná. Škoda jí
https://magazin.aktualne.cz/kultura/hud ... 47ab5f122/
https://magazin.aktualne.cz/kultura/hud ... 47ab5f122/
Skladbu "The Look" si rád poslechnu i dneska. Povedený bi-song jak pro popaře tak i pro rockery.
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
IVAN KRAL - So Bad