Minuta ticha
Re: Minuta ticha
Smutná zpráva.
Já si ho večer připomenu aspoň poslechem.
Já si ho večer připomenu aspoň poslechem.
Pořád to nejsem schopen pochopit. Bylo plánované i nové album do konce příštího roku. Je mi to opravdu moc líto. Jelikož jsem Depešák s obrovskou hudební sbírkou, tak mě tato zpráva naprosto zdrtila.
Teď jsem se to dozvěděl . . . Zemřel bubeník YES Alan White. Jako celoživotní souputník této kapely jsem z toho hodně zdrcený.
Smutné - trojica ktorú pčúvam, aj keď Depeche som skôr počúval, teraz len trochu spozorniem keď ide v rádiu. Ale jedno LP ešte mám, zbytok bol na kazetách a tie sú už boh vie kde. Vangelisa mám LP ten duet s Andersonom a hlavne skvelý koncert na DVD Mythodea - to si už pár dní plánujem pustiť, ale ešte som sa k tou nedostal. No a YES má v mojej fonotéke dosť velké zastúpenie, takže asi nemá zmysel to vymenovávať. Pozrel som si na ktorých albumoch spolupracoval a zistil som že je tam dosť velký prienik s tými čo mám.
Velka ztrata hudebniho sveta, vsichni tri. Zajimava je provazanost Alana White (kdyz zacinal) na J. lenona, E.Claptona a pak G.Harrisona. A tak trochu ironie vseho je Vangelis, ktery se malem, behem dvou tydnu, stal clenem Yes.
Zemřel Jarda Merhaut

Jak jsem napsal už jinde:
Hodně smutná zpráva. Jarda byl kámoš, znali jsme se dlouho osobně. Uměl o muzice mluvit a psát jako nikdo. Jeden z nejnabitějších lidí, co jsem znal. Je to pro mne docela skličující.
Hodně smutná zpráva. Jarda byl kámoš, znali jsme se dlouho osobně. Uměl o muzice mluvit a psát jako nikdo. Jeden z nejnabitějších lidí, co jsem znal. Je to pro mne docela skličující.
Hmm, smutné..... Zbytečně brzy, opet
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Upřímnou soustrast všem dotčeným.
Ani jsem jej neznal osobně, ale názory byl blízký, až jsem se stal v době banu na fórech jeho prostředníkem vzkazů.
Škoda každého dobrého člověka.
Ani jsem jej neznal osobně, ale názory byl blízký, až jsem se stal v době banu na fórech jeho prostředníkem vzkazů.
Škoda každého dobrého člověka.
Zemřela Hanka Zagorová...
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel
.
Údajně po COVIDu na tom nebyla moc dobře.
Nechť odpočívá v pokoji.
Údajně po COVIDu na tom nebyla moc dobře.
Nechť odpočívá v pokoji.
Celý večer přepínám ČT24, ČT1, Nova, všude Zagorka- nevím co dřív. Pro mne prostě součást života. Odmala. Teď kouknu na koncert
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
JJ úžasná srdečná dáma, skvělý písníčky s melodií harmonií a textem (co braly za srdce), motivující, povzbující NICE; jedou jsem s ní letěl letadlem, je to moc smutný...
(toto vlákno je děsivé)