Velmi smutná zpráva.
Ale odešel pouze fyzicky. V srdcích fanoušků žije a bude žít dál. Navěky.
Minuta ticha
Re: Minuta ticha
Hráls a vyhrávals bitvy se samotnou kmotřičkou Smrtí. Porazit ji ve válce se nedalo, což jste oba (plus další miliony přihlížejících) dobře věděli. Válka je k...a, tahle ale byla úžasná a jestli byl pro tu důslednou potvoru někdo opravdová výzva, byl jsi to ty. A já si stejně myslím, že to tímhle nekončí.
Odpočívej v pokoji, legendo. Pochopitelně ideálně v takovym pokoji, kterej si sám vybereš. Jsem přesvědčen, že ty vrchní (nebo možná spodní?) entity, který na tebe budou dohlížet, budou zas na oko koukat jinam a při tom si budou podupávat. Ostatně kdo by nechtěl bejt součástí týhle party...
Díky za vše, Ozzy!
Odpočívej v pokoji, legendo. Pochopitelně ideálně v takovym pokoji, kterej si sám vybereš. Jsem přesvědčen, že ty vrchní (nebo možná spodní?) entity, který na tebe budou dohlížet, budou zas na oko koukat jinam a při tom si budou podupávat. Ostatně kdo by nechtěl bejt součástí týhle party...
Díky za vše, Ozzy!
Nadral reprosoustavy
Předpokládám Ozzy, žes tam nahoru nechtěl, tak jim tam dole pořádně zatop pod kotlem!
OZZY
OZZY nešiel do neba, tam hrá len jeho božská muzička (ktorú si tam tajne púšťajú na sluchátkach). Čo by tam asi tak robil?
Všetkých kamarátov už má u konkurencie. Práve začala megapárty, kde sú vodovodné batérie na vodku a whisky, kde sú biele pásiky vo veľkosti prechodu pre chodcov a kde sú gitary sále perfektne naladené!
Lemy, Randy, Ronnie a všetci ostatní privítali najväčšieho z najväčších!
See you on the other side OZZY

OZZY nešiel do neba, tam hrá len jeho božská muzička (ktorú si tam tajne púšťajú na sluchátkach). Čo by tam asi tak robil?
Všetkých kamarátov už má u konkurencie. Práve začala megapárty, kde sú vodovodné batérie na vodku a whisky, kde sú biele pásiky vo veľkosti prechodu pre chodcov a kde sú gitary sále perfektne naladené!
Lemy, Randy, Ronnie a všetci ostatní privítali najväčšieho z najväčších!

See you on the other side OZZY