Něco se pokazilo ?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Todd
Kontaktovat uživatele:

Něco se pokazilo ?

Příspěvek od Todd »

:? Zdravím potřeboval bych radu při poslechu se mi ztratily výšky začli se ztrácet pozvolna jako když na potenciometru uberete na 0 trvalo to cca 2 vteřiny takže jsem myslel že mi odešel AV ale když jsem odpojil sloupy a připojil místo nich regály ty hrajou normálně jen jsou 2 pásma oproti sloupům takže co se pokazilo výhybky ? *headbang* výšky nehrajou ani v jedné bedně což je mi divný :) díky za tip popř jestli tu není někdo z Prahy kdo se tím zabývá :| nebo nějaký servis

Todd
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco se pokazilo ?

Příspěvek od Todd »

AV Onkyo TX DS 696 Sloupy Magnat Quantum 507 regály 501 díky za jakýkoliv tip *thumbs up*

liboraudiotechnika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liboraudiotechnika »

Výhybky ne. Spíš shořely výškáče...

Todd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Todd »

liboraudiotechnika píše:Výhybky ne. Spíš shořely výškáče...
V obou bednách zároveň ? a hlavně co s tím ? :) nějaký servis ?

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Zrovna tak je málo pravděpodobné že se něco stalo s výhybkou v obou sestavách najednou...
Odpájej přívod k výškáči a změř impedanci - aspoň jednoduchým ohmmetrem. Pokud bude nekonečná je situace jasná - přerušená cívečka, opravit, převinout se někdy dá. Nebo přilož tužkovou baterii 1.5V krátkodobě na svorky repráku, musí to zapraskat, jinak vadný.

Odpovědět