NOVOROČNÍ PŘÁNÍ
-
boxer
NOVOROČNÍ PŘÁNÍ
Nezaložil bych tento přející thread,ale dnes ráno jsem dostal níže uvedené přání od kamaráda Pytla,a přišlo mi krásné.Snad se Mirku nebudeš zlobit.

Re: NOVOROČNÍ PŘÁNÍ
Přidávám se k Novoročnímu přáníčku - a v mém případě jen ty peníze prosím, zbytek (
) ponechte Pytlovi a Boxerovi.
Takže vše NEJ, NEJ, NEJ, hodně zdraví, spokojenosti, hudby (a málo hádek na fóru).
Takže vše NEJ, NEJ, NEJ, hodně zdraví, spokojenosti, hudby (a málo hádek na fóru).
Moto pro rok 2010 :
Když budete v novém roce střídmí v konzumaci svých hudebních pochutin, možná uvidíte i zlaté prasátko!
To přeje všem zdejším odborníkům, hifistům, zásadovým prodejcům - nezištně bojujícím za zachování svých marží, věčným hledačům svatých grálů, zlatouchým woodoomanům a neposlední řadě i všem kamarádům, kteří dříve než já pochopili, že všeho moc škodí a proto už sem téměř nepíší
Váš Malý Had a Křeček

PS : My nemusíme, my už ho vidíme ...
Když budete v novém roce střídmí v konzumaci svých hudebních pochutin, možná uvidíte i zlaté prasátko!
To přeje všem zdejším odborníkům, hifistům, zásadovým prodejcům - nezištně bojujícím za zachování svých marží, věčným hledačům svatých grálů, zlatouchým woodoomanům a neposlední řadě i všem kamarádům, kteří dříve než já pochopili, že všeho moc škodí a proto už sem téměř nepíší
Váš Malý Had a Křeček

PS : My nemusíme, my už ho vidíme ...
Pánové, přeji všem do nového roku hodně klidu, spokojenosti, smyslu pro humor, trpělivosti a nadhledu. A splnění tajných přání.
I ja se pridavam at se vsem dari po cely rok.
Přeji také všem to nej.
Nebudu vymýšlet nic originálního...
Do Nového roku prostě přeji všem dobrým lidem, nechť se jim vydaří lépe, než ten odcházející a splnění nějakého tajného přání.
...a hlavně hodně ŠTĚSTÍ... (pokud mám dobré informace, tak na Titanicu byli všichni zdávi...)
Do Nového roku prostě přeji všem dobrým lidem, nechť se jim vydaří lépe, než ten odcházející a splnění nějakého tajného přání.
...a hlavně hodně ŠTĚSTÍ... (pokud mám dobré informace, tak na Titanicu byli všichni zdávi...)
-
boxer
Ať vám vaše úsilí přinese takto dokonalou akusticky upravenou poslechovku.
http://www.dejavuaudio.com/showrooms/ba ... ll-567.jpg
http://www.dejavuaudio.com/showrooms/ba ... ll-567.jpg
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
No nevim... Mel by to vylepsit. Urcite bych dal, ja osobne jeste zrcadla na steny, aby se opticky zvetsil prostor.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Úspěšný vstup do nového roku a hodně zdraví a štěstí! A hlavně-dobré uši!