Omluva
Omluva
Jelikož vlákno o prodeji JBL250 je zamčené, tak jsem založil nové vlákno, kde se chci omluvit za svůj nejapný příspěvek. Šlo výron mladické nevycválanosti a hulvátství a žádám, abyc h byl náležitě potrestán. Žádám trest nejvyšší. Žádám trest smrti!!!
A teď vážně: kdo chce JBL 250Ti , stačí na TOMTO DF dát vyhledat a najde tu odkaz na členna, který tyto bedny nabízel asi před 2 měsící zpět. Nechce se mi to te´d hledat, ale já jsem na ten odkaz zareagoval, domluvil si návštěvu a poslech a bedny jsem viděl.Nechci dělat totmuto prodejci reklamu, ale jeho JBL nenesly absolutně známky používání, byly v černém klavírním laku a navíc k nim v ceně nabízel i originál firemní kabely. A co víc, byl ochotný jednat i o další slevě,to vše z ceny, která byla někde jinde než u tohoto druhéhop zde inzerovaného páru. Ale to je každého věc, co si na kolik cení a každá věci si svého kupce najde dřívě či později.
Na tom, že někdo dá alternativní tip i v cizím vlákně, nespatřuji nic mimořádně špatného a de fato u věci, která se dá lehce dohledat. nevím, proč ten humbuk.
Pamatuji, když jsem tu dával kdysi před lety inzerát na prodej svého Brystona 4B-SST, musel jsem si vyčíst a vyslehcbout všemožné "odborné" komentáře na to téma, jak to je nehrající krám a jak je to neprodejné a kdesi cosi. to bylo daleko horší, než když jsem napsal, že existují další bedny JBL ve východních Čechách.
Takže prosím jen admina, aby byl stejně shovívavý či stejně kritcký u všech příspěvků, které "zavání".
Díky Zdeny.
A teď vážně: kdo chce JBL 250Ti , stačí na TOMTO DF dát vyhledat a najde tu odkaz na členna, který tyto bedny nabízel asi před 2 měsící zpět. Nechce se mi to te´d hledat, ale já jsem na ten odkaz zareagoval, domluvil si návštěvu a poslech a bedny jsem viděl.Nechci dělat totmuto prodejci reklamu, ale jeho JBL nenesly absolutně známky používání, byly v černém klavírním laku a navíc k nim v ceně nabízel i originál firemní kabely. A co víc, byl ochotný jednat i o další slevě,to vše z ceny, která byla někde jinde než u tohoto druhéhop zde inzerovaného páru. Ale to je každého věc, co si na kolik cení a každá věci si svého kupce najde dřívě či později.
Na tom, že někdo dá alternativní tip i v cizím vlákně, nespatřuji nic mimořádně špatného a de fato u věci, která se dá lehce dohledat. nevím, proč ten humbuk.
Pamatuji, když jsem tu dával kdysi před lety inzerát na prodej svého Brystona 4B-SST, musel jsem si vyčíst a vyslehcbout všemožné "odborné" komentáře na to téma, jak to je nehrající krám a jak je to neprodejné a kdesi cosi. to bylo daleko horší, než když jsem napsal, že existují další bedny JBL ve východních Čechách.
Takže prosím jen admina, aby byl stejně shovívavý či stejně kritcký u všech příspěvků, které "zavání".
Díky Zdeny.
Re: Omluva
Humbuk kolem toho dělá moderátor, nikoliv admin. Před lety, když jsi prodával Brystona, jsem ještě nebyl ani na fóru, natož v RT. Kdyby ano, snažil bych se to zatrhnout. Nikdo nemá právo kazit někomu prodejní vlákno. V takovémto vlákně by měly být pouze informace o prodávané věci a dotazy kupujicích. Maximálně, pokud by se dotyčný snažil prodat nějaký padělek, či poškozený kus a neuvedl to, tak je možné na to upozornit.
Kdyby někdo přišel do cizího ocbhodu a začal tam vykřikovat, že dané zboží mají u konkurence levnější, tak by ho majitel obchodu hnal pohrabáčem, ne? Na internetu tohle není možné, tak na to berte ohled.
Kdyby někdo přišel do cizího ocbhodu a začal tam vykřikovat, že dané zboží mají u konkurence levnější, tak by ho majitel obchodu hnal pohrabáčem, ne? Na internetu tohle není možné, tak na to berte ohled.
Stále čekám na reakci, ve které konkrétně doložíš své výše uvedené tvrzení Vintage !!!!!sekal píše:Ve kterýchto prodejních vláknech jsem se měl dopustit onoho "opakovatelného kafrání" ? Dolož to !!!!!!vintage píše:Sekal za opakovatelne kafrani v prodejnich vlaknech mel dostat davno BAN!
Zdeny : Dovolil jsem si to nestoudné osočení osobou, skrývající se za nickem Vintage, přenést sem, poněvadž k němu došlo v témže threadu, který je předmětem tvé omluvy.. Doufám, že ti to nebude vadit...
Naposledy upravil(a) sekal dne 24 črc 2011 11:29, celkem upraveno 1 x.
Já si naopak myslím, že pokud zde někdo má možnost inzerovat zdarma a zasírat to tu inzeráty,
tak by měl být schopen akceptovat i případnou kritiku a pokud se mu to nelíbí , tak inzerovat někde jinde.
Na ebay zaplati 3% z prodeje a nikdo mu do toho kafrat nebude.
tak by měl být schopen akceptovat i případnou kritiku a pokud se mu to nelíbí , tak inzerovat někde jinde.
Na ebay zaplati 3% z prodeje a nikdo mu do toho kafrat nebude.
Trvám na pravidlech i v inzerátech.james píše:Já si naopak myslím, že pokud zde někdo má možnost inzerovat zdarma a zasírat to tu inzeráty,
Kromě asijských fake plagiátů, nechceme cenové a jiné připomínky.
Fakt ne.
Nikdo nebrání udělat nové vlákno a nechat v něm zaznít vlastní názor.
To bych rád Jamesi.james píše:Na ebay zaplati 3% z prodeje a nikdo mu do toho kafrat nebude.
Napadá Tě, jak zpoplatnit inzeráty tady?
Uměl bys to se softwarem phpbb?
zdeny
kafrat pseudo-argumenty někomu do prodejního vlákna je nehoráznost.
proč jsi si nezaložil vlastní vlákno s doporučením na koupi ???
james
co má co dělat pseudo-kritika prodávaného zboží v prodejním vlákně?
proč jsi si nezaložil vlastní vlákno s připomínkama k prodávanému repro ???
co chceš kritizovat na prodeji repro beden z německa?
cenu ?
další nehoráznost
kafrat pseudo-argumenty někomu do prodejního vlákna je nehoráznost.
proč jsi si nezaložil vlastní vlákno s doporučením na koupi ???
james
co má co dělat pseudo-kritika prodávaného zboží v prodejním vlákně?
proč jsi si nezaložil vlastní vlákno s připomínkama k prodávanému repro ???
co chceš kritizovat na prodeji repro beden z německa?
cenu ?
další nehoráznost
Menší připomínka:
Inzerci jsem nějakým způsobem chtěl omezit. Jenže drtivá většina členů se v anketě vyjádřila proti. Takže diskuze na téma zasírání fóra inzeráty nemá cenu.
Pokud chcete upozornit na levnější variantu prodávané věci, založte si vlastní vlákno. Do inzerátu to nepatří, tečka.
Inzerci jsem nějakým způsobem chtěl omezit. Jenže drtivá většina členů se v anketě vyjádřila proti. Takže diskuze na téma zasírání fóra inzeráty nemá cenu.
Pokud chcete upozornit na levnější variantu prodávané věci, založte si vlastní vlákno. Do inzerátu to nepatří, tečka.
samoT píše:Nikdo nemá právo kazit někomu prodejní vlákno. V takovémto vlákně by měly být pouze informace o prodávané věci a dotazy kupujicích. Maximálně, pokud by se dotyčný snažil prodat nějaký padělek, či poškozený kus a neuvedl to, tak je možné na to upozornit.
[/quote]samoT píše:Menší připomínka:
to byla jenom taková malá nápověda, že když nebudeš zakazovat volnou diskuzi k prodejům,
ubyde inzerátů a nebudeš muset nic omezovat
Ty mně snad čteš myšlenky...james píše:...to byla jenom taková malá nápověda, že když nebudeš zakazovat volnou diskuzi k prodejům, ubyde inzerátů a nebudeš muset nic omezovat
Kejháte jak potrefené husy.
Pokud má být DF rovné, tak nevím, proč je omezeno téme Federman.
Pokud má být DF rovné, tak nevím, proč je omezeno téme Federman.
To je prosté - protože je o hovnu....Zdeny píše:Pokud má být DF rovné, tak nevím, proč je omezeno téme Federman.
Hodnotná odpověď. Jsou tu k nelezení vetší kraviny, než diskuze a la Federman.sekal píše:To je prosté - protože je o hovnu....Zdeny píše:Pokud má být DF rovné, tak nevím, proč je omezeno téme Federman.
Kravin je tu sice dost, v tom ti dávám za pravdu, to ale neznamená, že je nutno to tady ještě více zahnojovat fantasmagoriemi jednoho "nedoceněného" středoškolského učitele.. Zkušenosti s tímto pánem z ostatních odborných fór jsou více než dostatečné a to nejen v tuzemsku... A máš-li neodbytnou potřebu komunikace s p. F., můžeš se zaregistrovat na jeho fóru, o kterém jistě víš, a diskutovat s ním jakákoli závažná témata tam....Zdeny píše:Hodnotná odpověď. Jsou tu k nelezení vetší kraviny, než diskuze a la Federman.sekal píše:To je prosté - protože je o hovnu....Zdeny píše:Pokud má být DF rovné, tak nevím, proč je omezeno téme Federman.