Pass Labs + Thiel CS 3.7
Pass Labs + Thiel CS 3.7
Pocul prosim niekto niekedy kombinaciu repro CS 3.7 a PASS XP20 + XA200.5. ? Pripadne vase doporucenia a nedoporucenia. Vdaka
Re: Pass Labs + Thiel CS 3.7
anawak
znám dobře thiel 3.7.
na passech jsem je však neslyšel. znám je s 5 jinými zesilovači.
domů bych si je nekoupil.
příliš analytické. chybí středobasy.
tam, co je mezera mezi středovýškou a basákem, chybí jednoduše střeďák.
ten tam "domontovat", bylo by to super.
znám dobře thiel 3.7.
na passech jsem je však neslyšel. znám je s 5 jinými zesilovači.
domů bych si je nekoupil.
příliš analytické. chybí středobasy.
tam, co je mezera mezi středovýškou a basákem, chybí jednoduše střeďák.
ten tam "domontovat", bylo by to super.
Já bych je doma chtěl a textu: ...příliš analytické. chybí středobasy....opravdu moc nerozumím 
ramones
a čemu nerozumíš?
píši to, co jsem slyšel. jak chtěl anawak.
a čemu nerozumíš?
píši to, co jsem slyšel. jak chtěl anawak.
Též by mě velmi zajímalo je slyšet, zejména s mými zesilovači. Na rozdíl od některých jiných repro.
Pavel Macura Audio
pma
jak víme, možnost byla....

bohužel.
jak víme, možnost byla....
bohužel.
Ja som 3.7 pocul len na vystave (hrali s AUDIONET) ale pacili sa mi velmi velmi velmi. Zial nemam ani najmensiu predstavu co by to urobilo s PASS LABS.
Pripájam sa, aj keď som konkrétne 3.7 nepočul. Lachim s nimi nejakú dobu pobýval....Akustika? Nevhodné siliče?Ramones píše:Já bych je doma chtěl a textu: ...příliš analytické. chybí středobasy....opravdu moc nerozumím
V celkovom kontexte sú to veľmi vysoko cenené spíkre, pochybujem, že by sa chýbajúce, dosť dôležité stredobasy nepodpísali na ich renomé...
Mne charakterom trochu pripomínajú Wilsony a tie by som tiež mohol....
Slyšel jsem tyto reprosoustavy na lampových zesilovačích McIntosh (neznám model). Bylo to opravdu velmi dobré. Ovšem jen audiofilské nahrávky. Jakmile tam šlo obyč CD s jiným žánrem než cinky linky pinky dinky jazz, blues apod., tak to šlo všechno do prde..
Takže já osobně bych to s nimi neviděl tak špatně, ale chce to najít vhodné partnery. A obávám se, že Pass nebude dost. Držel bych se lamp a volil bych určitě i zdroj s lampovým výstupem.
Takže já osobně bych to s nimi neviděl tak špatně, ale chce to najít vhodné partnery. A obávám se, že Pass nebude dost. Držel bych se lamp a volil bych určitě i zdroj s lampovým výstupem.
-
boxer
Mým vysněným favoritem před léty se dle dizajnu,hodnocení hifičasopisů a vůbec staly kromě jiných i Thiely.
Když jsem je poprvé slyšel,tak jsem se nějak ošíval,že je asi něco blbě.
Pak jsem je slyšel a různé typy i v Hifi store,a porovnával s EGGLESTONWORKS,PARADIGM,KEF atd.
Pak jsem měl i 2.3 a pak 3.6 doma na vyzkoušení.
Nikdy jsem z nich nespadl,a hrály na kdovíjakým i drahým železe. Moc jsem se těšil na tehdy nové 3.7.,že to bude bomba,poslechl jsem si je na 3 různých místech,u Lachima to bylo jako poslední.
Bomba to byla, dizajn jistě nejde upřít,ale nevybuchlá. Bohužel.
Stejně jako Lachim a jiní,ve zvuku jakoby něco chybí.
Nejsou zase špatné,ne ,to ne,ale za ty prachy to dle mého není nic extra.A to odborné hodnocení mi přijde prostě nadnesené.
Ale vzhledem k mé získané BV-DM hluchotě,to berte spíše jako srandu.
Když jsem je poprvé slyšel,tak jsem se nějak ošíval,že je asi něco blbě.
Pak jsem je slyšel a různé typy i v Hifi store,a porovnával s EGGLESTONWORKS,PARADIGM,KEF atd.
Pak jsem měl i 2.3 a pak 3.6 doma na vyzkoušení.
Nikdy jsem z nich nespadl,a hrály na kdovíjakým i drahým železe. Moc jsem se těšil na tehdy nové 3.7.,že to bude bomba,poslechl jsem si je na 3 různých místech,u Lachima to bylo jako poslední.
Bomba to byla, dizajn jistě nejde upřít,ale nevybuchlá. Bohužel.
Stejně jako Lachim a jiní,ve zvuku jakoby něco chybí.
Nejsou zase špatné,ne ,to ne,ale za ty prachy to dle mého není nic extra.A to odborné hodnocení mi přijde prostě nadnesené.
Ale vzhledem k mé získané BV-DM hluchotě,to berte spíše jako srandu.
Já jsem je zase na jedné dávnější výstavě High-End Praha, tuším cca 2001, hodnotil jako skoro jediné, co se na té výstavě dalo poslouchat, hrálo to s Krelly.
Když se podíváš na impedanci CS 3.7, tak je to docela oříšek pro zesilovač, a některé byť jinak výborně hodnocené zesilovače mají s některými repro problémy, jak se ukázalo.
S Passy bych to ale neviděl jako dobrý nápad.
Když se podíváš na impedanci CS 3.7, tak je to docela oříšek pro zesilovač, a některé byť jinak výborně hodnocené zesilovače mají s některými repro problémy, jak se ukázalo.
S Passy bych to ale neviděl jako dobrý nápad.
Pavel Macura Audio
-
boxer
No já konkrétně ty 3.6 slyšel právě na Krellech a pak na Brystonu (na něm mě to přišlo lepší).
Ale jak říkám,jsem hluchoň.
Ale jak říkám,jsem hluchoň.
-
boxer
Ano,průběh impedance vypadá jako trochu "likvidační".Ale v testu nijak moc nebrblají.

Výsledky níže jsou dle testu výborné.
50Hz zajímavé

1kHz sinus

Závěr nadšený.
Jsem hluchoň.

Výsledky níže jsou dle testu výborné.
50Hz zajímavé

1kHz sinus

Závěr nadšený.
Jsem hluchoň.
No, nerozumím tomu, že když se píše o něčem, že je analytické, tak to znamená, že detailně "rozebere" a přednese všechna pásma a tudíž jim nebude chybět nic....ani středobas
Je ovšem otázkou, jestli takový nepříkrášlený zvuk lahodí všem posluchačským uším.
Dle dostupných info vyžadují pro maximální využití výkonný a stabilní zesilovač, pak prý jsou opravdu jedny z nej.
Je ovšem otázkou, jestli takový nepříkrášlený zvuk lahodí všem posluchačským uším.
Dle dostupných info vyžadují pro maximální využití výkonný a stabilní zesilovač, pak prý jsou opravdu jedny z nej.
těm co, neslyšeli 3.7
.....a mudrují o nich
pokud píši, že jsou analytické, tak to znamená, že z toho za půl hodiny bolí hlava.
pokud píši, že tam něco chybí, tak to znamená, že tam prostě něco chybí.
(třeba akustická kytara nemá TO tělo)
říkali posluchači od boxera po pana srolla. na bla bla bla v textech nehledím.
thiel 3.7 jsme zkoušeli na různém železe.
od marsh přes audionet max po sroll. stále průser.
drahé lampy ... je to hezké. ale pouze drahé lampy!
zdar je v sýru. není v thielu.
kdo chce, nechť si thiel 3.7 spolu s pass lab koupí. vypadat to bude v poslechovce famózně!
.....a mudrují o nich
pokud píši, že jsou analytické, tak to znamená, že z toho za půl hodiny bolí hlava.
pokud píši, že tam něco chybí, tak to znamená, že tam prostě něco chybí.
(třeba akustická kytara nemá TO tělo)
říkali posluchači od boxera po pana srolla. na bla bla bla v textech nehledím.
thiel 3.7 jsme zkoušeli na různém železe.
od marsh přes audionet max po sroll. stále průser.
drahé lampy ... je to hezké. ale pouze drahé lampy!
zdar je v sýru. není v thielu.
kdo chce, nechť si thiel 3.7 spolu s pass lab koupí. vypadat to bude v poslechovce famózně!