PayPal
PayPal
Ahoj,poradí mi někdo jak na pay pal účet? Nevím jaké verifikační číslo tam zadat?Píší ,že 4-místné ,ale já mám na kartě jen 3-místné.Zatím jsem na 3 dny blokován.

Re: PayPal
To čtyřmístné číslo najdeš na svém výpisu z banky, který ti každý měsíc chodí. A najdeš ho u té transakce 50Kč co ti paypal stáhne při první verifikaci. Pokud máš internet banking, tak to najdeš do dvou dnů po stáhnutí peněz u této transakce.
Pokud ten verifikační kód zadáš špatně, tak chcou tuším okopírovaný pas,občanku a tu kartu s kterou máš paypal v plánu spojit. To naskenuješ na jeden papír a pošleš faxem na uvedené číslo. Odpověď celkem trvá. Mají toho zřejmě dost.
Samozřejmě všechno je na stránkách paypalu popsáno a vysvětleno. Příště se prvně ptej a poté až zkoušej klikat na všechno možné.
Doporučuji ti založit so na tohleto ještě jeden účet. Používám to tak již dlouho. Pokud platíš například na Amazonu, tak chcou data o tvé kartě a stáhnou si sami částku za uvedené zboží. Když by se někdo náhodou seknul, tak nevím jak by vypadala případná reklamace. Proto druhý účet a držím tam částku, která při případném náhlem zmizení peněz z účtu tolik nebolí...
Ptej se v případě dotazů a prosím dříve, než něco nejde.
Pokud ten verifikační kód zadáš špatně, tak chcou tuším okopírovaný pas,občanku a tu kartu s kterou máš paypal v plánu spojit. To naskenuješ na jeden papír a pošleš faxem na uvedené číslo. Odpověď celkem trvá. Mají toho zřejmě dost.
Samozřejmě všechno je na stránkách paypalu popsáno a vysvětleno. Příště se prvně ptej a poté až zkoušej klikat na všechno možné.
Doporučuji ti založit so na tohleto ještě jeden účet. Používám to tak již dlouho. Pokud platíš například na Amazonu, tak chcou data o tvé kartě a stáhnou si sami částku za uvedené zboží. Když by se někdo náhodou seknul, tak nevím jak by vypadala případná reklamace. Proto druhý účet a držím tam částku, která při případném náhlem zmizení peněz z účtu tolik nebolí...
Ptej se v případě dotazů a prosím dříve, než něco nejde.
S tím internetem to taky není přesné. U České jsem viděl jen začátek výpisu transakce a musel jsem počkat na výpis z banky na papíře. Utekly mi kvůli tomu nějaké stovky za převod na účet, který jsem pak musel udělat. A taky mi díky tomu utekly Revel Performa M22 za 20 tisíc i se stojany (bez cla a dopravy). Taky je dobré se při první transakci připravit na telefonát v angličtině. Mě tehdy paní trochu zaskočila, v neděli, čekal jsem totiž jiný telefonát. Ale nakonec jsme si vše vysvětlili. Jen nevím, jak by to bylo, kdybych nemluvil anglicky.
Mě zrovna před 3mi měsíci skončila platnost mojí karty. Tak jsem si založil Master Card u České Spořitelny. Paypal si stáhnul 50Kč. A v internet banking jsem viděl po rozkliknutí verifikační kód hned po uskutečnění transakce. Bylo to za dva dny od stažení 50Kč....
Tak to bude asi tím, že já u nich mám Visa.