Podpis na Hifinazoroch
Podpis na Hifinazoroch
1. Rad by som poprosil novych a aj starsich uzivatelov, doplnte si do podpisu vas audiogram, jednoduchsie sa potom orientuje v tom, kto ma co doma a kam az dospel vo svojom hifi vyvoji....
2. Rad by som poprosil admina, daj toto ako podmienku na vstup na forum prichadzajucim clenom
3. Rad by som poprosil admina, skus nieco urobit s tymi 150znakmi v podpise, nebola by moznost rozsirit to aspon na 200?
2. Rad by som poprosil admina, daj toto ako podmienku na vstup na forum prichadzajucim clenom
3. Rad by som poprosil admina, skus nieco urobit s tymi 150znakmi v podpise, nebola by moznost rozsirit to aspon na 200?
Re: Podpis na Hifinazoroch
Potřeboval bych tak 500 pokud to teda bude pravidlo.Díky 
mb
logické, správné.
můžeš mi to tam prosím dopsat?
netuším, kam bych to měl totiž psát.
díky ti.
logické, správné.
díky ti.
Klikni hore na uzivatelsky panel, potom profil a nakoniec tam je druhy od vrchu podpis....tam to napis, ja sa nemozem prihlasit pod tvojim uctomlachim píše:mb
logické, správné.
díky ti.
Tak už tam mám ten podpis.Je to OK? 
Citujem - Můj aparát je tak obsáhlý,že se sem nevleze.Takže to shrnu jedním slovem-sračka. A proto berte moje připomínky s nadhledem.Díkypasul píše:Tak už tam mám ten podpis.Je to OK?
skvele....tak tam sakra tu sracku popis v krajsie zaobalenej a nesmradlavej skratke...
-
boxer
MB
Jen by mne zajímalo,jak by jsi chtěl ještě ověřit,že ten podpis je pravdivý.

Jen by mne zajímalo,jak by jsi chtěl ještě ověřit,že ten podpis je pravdivý.
boxer
většina z nás přeci má "svědka". já sem napsat lež, tak mě hned odhalí fotolaik, mb, pytel, matrix.....
mb
díky za návod. už jsem to tam dopsal.
většina z nás přeci má "svědka". já sem napsat lež, tak mě hned odhalí fotolaik, mb, pytel, matrix.....
mb
MB-Jo já to zkusím teda ještě jednou.
boxer-Tak to snad doufám nikoho ani nenapadne,zkoušet takovéhle nesmysly.Slušný člověk tohleto dělat nebude.Ale lidé jsou různí.V osobním představení a fotky by měly stačit.Ono by se to stejně profláklo.Neboť jakmile má někdo špičkový systém,jedu k němu a musím to slyšet.Nějaké low endy si nikdo vymýšlet nebude.Takže se to provalí.
boxer-Tak to snad doufám nikoho ani nenapadne,zkoušet takovéhle nesmysly.Slušný člověk tohleto dělat nebude.Ale lidé jsou různí.V osobním představení a fotky by měly stačit.Ono by se to stejně profláklo.Neboť jakmile má někdo špičkový systém,jedu k němu a musím to slyšet.Nějaké low endy si nikdo vymýšlet nebude.Takže se to provalí.
-
boxer
MB
jednoduchsie sa potom orientuje v tom, kto ma co doma a kam az dospel vo svojom hifi vyvoji....
No jo.A když třeba Fotolaik má ,"s hifi jsem (zatím) skončil" ..........protože vše je o penězích a nechce se patlat se shitem.........................................
a nebo já tam budu mít Sharp SG 35,sluchátka Vivanco SR 85 L,nb IP CPU Dual T2390....
máme méně pravdu a nebo ukazuje to v našem vývoji co?
Pasule nejezdi,to by jsi nerozdejchal.
jednoduchsie sa potom orientuje v tom, kto ma co doma a kam az dospel vo svojom hifi vyvoji....
No jo.A když třeba Fotolaik má ,"s hifi jsem (zatím) skončil" ..........protože vše je o penězích a nechce se patlat se shitem.........................................
a nebo já tam budu mít Sharp SG 35,sluchátka Vivanco SR 85 L,nb IP CPU Dual T2390....
máme méně pravdu a nebo ukazuje to v našem vývoji co?
Pasule nejezdi,to by jsi nerozdejchal.
Boxer- Presne toto si myslim, malokto si dovoli si nieco lepsie vymysliet, bol by rychlo odhaleny, novoprichodiaci by mali trebars povinnost sa predstavit, dalej co sa tyka tvoho a fotolaikovho downgradu...to je diskutabilna, ale uznavam, ze ma to nenapadlo, tam je riesenie iba v predsaveni sa v Kdo je kdo...pasul píše:MB-Jo já to zkusím teda ještě jednou.![]()
Dalej ja to nechcem zaviest ako povine, iba ako odporucanie, clovek starne tak zabuda ,takze ide hlavne o taky rychly prehlad
nemas za co...snad to pomoze aj dalsimlachim píše:boxer
mb
nebude jednoduchšie ak si do podpisu dáme odkaz na vlastné predstavenie. U niekoho naozaj môže popis zostavy zabrať toľko miesta, že to bude až neúmerné ku krátkemu príspevku.
napr. takto?
napr. takto?
Nie je to spatny napad, ale nie vzdy je ta aktualna zostava v prvom prispevku, clovek aby to potom hladal ako ihlu v kopke sena, stale je to lepsie ako nicAcon píše:nebude jednoduchšie ak si do podpisu dáme odkaz na vlastné predstavenie. U niekoho naozaj môže popis zostavy zabrať toľko miesta, že to bude až neúmerné ku krátkemu príspevku.
napr. takto?