Prezident

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Prezident

Příspěvek od Yiakubou »

Ja tomu rozumim a jde i zapnout titulky s autoprekladem. Ale porad nejak nechapu, co je na tom hodnotnyho. Jak pise Fidji, rika to samy, co tady rikaji SPD, KSC a cela tahle skvadra. Vcetne vlastne Babise, kterej u nich ted lovi volice, akorat je trochu opatrnejsi, aby sis zas tolik nena*ral ty svoje stavajici.

Oplt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oplt »

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/pet ... 111040_jip

Je to blb, asi tak. Nechápu co ti to dalo. Si poslechni SPD a je to to samé.
Naposledy upravil(a) Oplt dne 24 led 2023 21:09, celkem upraveno 1 x.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Ale, no tak, o Pitomia ani komanče se nezajímám, tak netuším, co říkají. Tam je přece zajímavé to financování a kdo na tom vydělává, když se Evropa zadlužuje. A nebo néééé. Možná jsem to blbě pochopil. Že je to pitomec nezastírám, ale i on může mít někdy pravdu.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

V tom klidne muze mit pravdu a je jasny, ze na valce vzdycky nekdo vydela. Ale o tom to preci neni. On to pouziva jako argumenty proc neposilat na Ukrajinu zbrane a pritom nenabizi jiny reseni. Protoze ani jiny reseni neexistuje. Navic, kdyz se to neudela ted, bude to v budoucnou mnohonasobne drazsi.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jo chlape, Ty jsi asi expert, ale v tom já nejedu. Já jsem právě jen přes ty finance a peněžní toky. Bohužel.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Yiakubou tomu nerozumíš. "On totiž mluví o míru, to jenom oni pořád mluví o válce, já chci mír"
Ani snad nebudu dávat smajlíka, to se nehodí.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Jarda69 píše:
24 led 2023 19:44
Babišovo tým se asi uplně zbláznil. Nejprve dostal výhružný anonym a teď uplnou náhodou našel na zemi nábojnici.
To mi trochu připomíná pána, co loví z moře očištěné amfory.
Na koho tohle může cílit? Na lidi s IQ pod 80? Ti už ho ale většinou volí.
Proč si myslíš, že to není právě naopak to IQ a volba konkurenta. Ty jsi ten kdo určuje pravdu a jedinou pravdu? Na co si hraješ, nejsi nic, mohl jsi kandidovat a tak jak píšeš monology tady, mohl jsi zaujmout obrovskou masu lidí. Ne, ty jsi jen mluvka, co si myslí, že jeho pohled a názor přemůže všechny a má právo oponenty a lidi s opačným názorem urážet. Co tě k tomu vede. Proč nezvolíš svého kandidáta a nenecháš v pokoji volit lidi, jak se svobodně rozhodnou, bez toho, aby jsi je urážel. To mi nejde do hlavy, jdi volit třeba veverku a mě to bude fuk, protože máš možnost svobodně volit, ale proto nejsi pro mě něco méně, než druzí lidé co volí medvídka. Tohle téma nemá vítěze, běžte volit, tam můžete něco změnit, urážkami se nic nezmění.

Jarda69: nic ve zlém. 👍

Jarda
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda »

Stojí za zhlédnutí, natočila Česká televize, ale v tv to nikdy nebylo...velmi doporučuji! Závěr ať si každý udělá sám.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Jackal píše:
24 led 2023 21:46
Proč si myslíš, že to není právě naopak to IQ a volba konkurenta. Ty jsi ten kdo určuje pravdu a jedinou pravdu? Na co si hraješ, nejsi nic, mohl jsi kandidovat a tak jak píšeš monology tady, mohl jsi zaujmout obrovskou masu lidí. Ne, ty jsi jen mluvka, co si myslí, že jeho pohled a názor přemůže všechny a má právo oponenty a lidi s opačným názorem urážet. Co tě k tomu vede. Proč nezvolíš svého kandidáta a nenecháš v pokoji volit lidi, jak se svobodně rozhodnou, bez toho, aby jsi je urážel. To mi nejde do hlavy, jdi volit třeba veverku a mě to bude fuk, protože máš možnost svobodně volit, ale proto nejsi pro mě něco méně, než druzí lidé co volí medvídka. Tohle téma nemá vítěze, běžte volit, tam můžete něco změnit, urážkami se nic nezmění.

Souhlasim s tim, ze urazet protistranu kvuli svobodne volbe se nema. Ani to neni cesta, jak porazit Babise, spis naopak. Jenom teda par poznamek:
- Morem dnesni doby je, ze se casto zamenuji fakticke pravdy a nepravdy za nazory. Kdyz reknu, ze Babis systematicky lze, tak to je velmi lehce overitelny fakt, ne nejaky nazor.
- Nemusim kandidovat na politickou funkci, abych mel pravo vyjadrit, nebo dokonce prosazovat svuj politicky nazor.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Jinak ja jsem si udelal radost a do druhyho kola pujdu volit v tomto tricku od TMBK. Asi si ho vezmu i na rozlucku do prace.
GK.JPG

LUK

Příspěvek od LUK »

Jackal píše:
Jarda69 píše:
Babišovo tým se asi uplně zbláznil. Nejprve dostal výhružný anonym a teď uplnou náhodou našel na zemi nábojnici.
Proč si myslíš, že to není právě naopak to IQ a volba konkurenta.
Stačí se podívat prakticky na jakýkoli burešovo "vystoupení" a rázem je po doměnkách a nastupuje jistota, že Yiaukubou má pravdu. To co bureš dlouhodobě předvádí je vysloveně směšný, ale co předvádí v posledních třech dnech, to už je doslova alarmující.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Pořád to nechápete. Je jedno, jestli volím veverku, nebo medvídka, je to pouze svobodná volba každého z nás a jen protože voliči veverky, nemají stejný pohled na medvídka, nemusí protistranu urážet. Chcete po politicích slušnost a pak se tady urážíme protože máme rozdílné názory. Řeším tu pouze tu slušnost k druhým s opačným názorem. Oba komunisti, oba lžou o své minulosti a mají máslo na hlavě oba, jen Pavel vypadá reprezentativně a má hezkou ženu, ale to může kdokoliv vidět jinak. Já v něm vidím zákeřnost, namyšlenost a určitou mírou arogance. Pozor, to je můj názor a nebudu nikoho urážet, protože ho vidí někdo jinak. Už jsem to tady psal jednou, že pro tak malou zemi stačí 2 komory a prezidentský úřad je zbytečný. Je mi fuk, kdo tam bude, bude stejně zbytečný. Byl jsem volič jediné ženy, které kandidovala, protože to byla žena a žena sympatická. Teď volím Babiše, ne za jeho zásluhy, ale proto, aby tam nebyl člověk, co mi je nesympatický a opakuji znovu, je úplně fuk, kdo tam bude. Nebudu ale nikomu nadávat, nebo hodnotit duševní stav jakékoliv voliče. Kalkulace proč volí někdo tak, nebo tak, nemusí být o zásluhách jednoho, či druhého, ale třeba protože máte averzi proti druhé straně. Dobrou noc.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Uff, tak už se vysvětlila záhada prázdné nábojnice. Nešlo o pana Babiše, ale o odstřel divokých prasat.

https://www.pruhonickypark.cz/2023/01/1 ... 22-1-2023/

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jackal píše:
Jarda69 píše:

V celém postu mě urážíš, k obsahu toho co jsem napsal nemáš nic. Takhle si tedy představuješ slušnou diskuzi bez urážek?
Zvláštní. Já se alespoň netvářím jako ten jediný slušný a spravedlivý. Klidně si mi mohl napsat, ať se do jeho voličů nenavážím a přidat, proč ho třeba ty budeš volit, co se ti na něm líbí, čím jste si blízcí.

LUK

Příspěvek od LUK »

Takže bureš je sympatičtější než Pavel a Pavel je z těch dvou ten zákeřnej, namyšlenej a arogantní, jo? :shock: Tohle opravdu ještě někdo dokáže říct, když vidí co bureš i jen v posledních několika dnech předvádí? :shock: No, evidentně skutečně nemá smysl tu cokoli dál psát.

Odpovědět