Prezident
Re: Prezident
Vcera emoce, malý 89.
Priznivcum ano, spd, trikolory a pod radit nechci, bylo by to zbytečné, ale kdyby se snazili byt v zivote úspěšnější nebo stastnejsi, udelali by pro sebe lepe.
Priznivcum ano, spd, trikolory a pod radit nechci, bylo by to zbytečné, ale kdyby se snazili byt v zivote úspěšnější nebo stastnejsi, udelali by pro sebe lepe.
Aha, takže zvolit zloděje, podvodníka, udavače, hlupáka a prachobyčejnýho lháře, kterej bez jedinýho uzardění lidem lže přímo do ksychtu, kterej neumí nic jinýho než se povyšovat nad ostatní, podrážet nohy, napadat, urážet, pomlouvat a je namyšlenej tak jako málokdo jinej, kterýho nezajímá nic jinýho než on sám a jeho peněženka a kterej se evidentntě neštítí prakticky ničeho jen aby dosáhl toho co si zrovna zamanul a dostal se do pozice, kde by mohl dál beztrestně hrabat do vlastní kapsy jakkýmkoli způsobem kterej se mu zrovna zamane, to by bylo štěstí, jo? Mně se chce zvracet jen když ho vidím. Jednou zapomeneme, to bude štěstí. Tahle volba byla konečně neuvěřitelný štěstí (sice až na třetí pokus, ale konečně se lidi probrali a vyšlo to), po ožralovi a hulvátovi, kterej naší zemi dělal léta ve světě jen ostudu, jsem se naštěstí vyhnuli ještě horšímu individuu. To je štěstí, že většina republiky použila mozek a zvolila správně.
"Každej nemůže bejt chytrej. To by pak bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej."
Tvoje vojna musela být opravdu jedno velké neštěstí
Co takhle policie, nádražaci, funebraci, zdravotníci a jiní?
Všechny jiné i podobné povolání házíš spolu s tím tvým důstojníkem do jednoho pytle?
Hádám, že o tomto konkrétním člověku víš úplné hov..nko a na základě tvé pravěké zkušenosti s někým úplně jiným soudíš a zveřejňuješ tyhle své bludy ? Relevance tvého názoru je dle mého rovna nebo spíš menší 0.
Jediné co o tobě vím, že jsi na Hifiroom a že si říkáš lechos, ale nikdy bych si o tobě nedovolil říct že jsi "špatný" nebo "dobrý" člověk jenom na základě této povrchní informace.
Já osobně se povazuji za pacifistu, ale odsoudit člověka jenom podle jeho historické přítomnosti armádě?
Naopak, myslím si, že někteří armádní hrdinové minulosti se zasloužili o to, aby se na náš národ ostatní světa nedívali jako na vlezzadky Evropy.
Tvůj pohled je mi k
Prý ještě Miloš stihne vymenit Rychetskýho jako oplatu za petikolku. A aby klika Andrej Miloš neprisla úplně o vše. Jsem zvědavý jak toto České "Palermo" bude pokračovat nebo skončí. Krátí se mu to.
https://www.zemancountdown.cz/
Děkujeme Milošu a Andreji. Váš čas zrejme nadešel.
Masmédia a CT zejména si to velmi užívají. 
https://www.zemancountdown.cz/
Děkujeme Milošu a Andreji. Váš čas zrejme nadešel.

Fakt by asi bylo lepší na HIFI foru mít odemčená jen vlákna týkající se alespoň okrajově HIFI a muziky. Pak bych netušil, co se tu vyskytuje za individua a následná diskuze by byla oproštěna od vytřeštěných očí. Copak nestačí, že i bez politiky to tu občas zavání vyhrožováním inzultace? Všichni jsme spoluobčané jednoho státu (Slováci prominou), tak proč ta nevraživost kvůli politice? Musíme pochopit, že některým "politikům" jde hlavně o to, co nejvíce rozeštvávat a strašit, aby pak oni mohli nastoupit jako naši zachránci a spasitelé (ve skutečnosti nás místo záchrany jen vysávají). V sobotu jsem výsledky voleb sledoval v práci, dojetím jsem potom měl vlhké oči (ano, jsem Havloid a prvdoláskař) a i když tam máme nejednu koblihu, která hodně dávala najevo zklamání, vše bylo v klidu a nikdo nikoho nenapadal a neurážel. Všichni si totiž uvědomujeme, že musíme vzájemně spolupracovat a vycházet. Třeba se mi lépe spolupracuje s příznivcem SPD, který volil Baštu a ve 2.kole Babiše a zároveň volič ODS a Petra Pavla je velmi problémový pracovník. Tož hlavně klídek a užívejme si života co to jde . . .
PS: Ještě poznámka pro voliče Babiše, kteří od něj přebírají dehonestační rétoriku, že armádní generál v.v. Petr Pavel byl špion a rozvědčík, kterého tu cvičila snad i KGB
Jistě vám není neznámé jméno Andor Šándor, uznávaný bezpečnostní a vojenský expert, jehož názory a komentáře vždy pečlivě sleduji, neb si myslím, že to má v hlavě opravdu srovnané. Nikdy jsem nikde nezaznamenal, že by se do něho někdo opřel, že je to bývalý komunista, špion a rozvědčík řízený KGB, když absolvoval stejný zpravodajský kurz jako P. Pavel. Od roku 1986 působil na generálním štábu ve zpravodajské škole. A dokonce byl z tohoto místa stažen, když se začal připravovat na vysazení do zahraničí (díky Listopadu 1989 k tomu již nedošlo) . . . nikde jsem nezaznamenal jeho dehonestaci, proč? Protože se Babišovi neplete do cesty a je pod jeho rozlišovací schopnost.
Přežil jsem Husáka, Jakeše, Klause i Zemana, ale fakt si absolutně nedovedu představit, že by si lid této země zvolil prezidentem republiky Babiše
jen z té představy je mi na blití.
Sakra . . . nějak jsem to s tím písáním přehnal
K tomuto tématu je to vše, tož hezký den a . . . BUDUJ VLAST - POSÍLÍŠ MÍR 
HOWGH
PS: Ještě poznámka pro voliče Babiše, kteří od něj přebírají dehonestační rétoriku, že armádní generál v.v. Petr Pavel byl špion a rozvědčík, kterého tu cvičila snad i KGB

Přežil jsem Husáka, Jakeše, Klause i Zemana, ale fakt si absolutně nedovedu představit, že by si lid této země zvolil prezidentem republiky Babiše

Sakra . . . nějak jsem to s tím písáním přehnal

HOWGH
Bert to jako sondu do světa hifistů. Navíc tu jinak celkem chcípnul pes a to asi není ani dobře pro chod stránek, jestli je tu nějaká reklama nebo jak to funguje.
viz Šándor vs. Pavel - Oni vojáci spolu drží (i ti bývalí). S vyššími hodnostmi jsem léta byl v kontaktu a ze zkušenosti, čím je záležitost závažnější, tím víc se uzavřou před okolím a jsou víceméně jako jeden v šiku (a svoje věci si řeší téměř výlučně uvnitř). Proto se nějakých hodnocení p.Pavla "na tělo" od vojáku spíš nedočkáme.. Navíc teď má armáda vlastně velmi silného spojence na hradě. Určitě stoupne AČR na důležitosti, v otázkách rozpočtu atd. i díky osobě prezidenta.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ov ... f6b220ee8/
Babiš dokázal zvítězit pouze v obcích s vysokou nezaměstnaností či s vyšším počtem lidí v exekucích. Chtěl bych se těchto lidí zeptat, co pro ně ten jejich Babiš udělal za tu dobu, co byl ve vládě?
Babiš dokázal zvítězit pouze v obcích s vysokou nezaměstnaností či s vyšším počtem lidí v exekucích. Chtěl bych se těchto lidí zeptat, co pro ně ten jejich Babiš udělal za tu dobu, co byl ve vládě?
Naposledy upravil(a) Karel1 dne 30 led 2023 13:56, celkem upraveno 1 x.
jestli je tu nějaká reklama nebo jak to funguje
No to je kino, že někdo nevidí ty obrázky vpravo. Jestli jim chceš dát vydělat, tak na ně zaklikej, až pak se platí.
Když někdo nemá nic k tématu, že raději nedrží ústa. Zaměnit KGB s GRU značí o naprostém zmatku v mozkovně. Nejdříve to tady pouráží a pak píše o vzájemné spolupráci dvou pomyslných táborů. Divné.
Ve druhém kole jsem nevolil, jak jsem již výše psal a odůvodňoval. Smutným výstupen těchto voleb je skutečnost, že voliči šli k volbám nikoliv, aby dali hlas "pro někoho, ale hlavně dávali hlas proti někomu". Uvidíme co to přinese v budoucnu. Je to zoufalý stav společnosti a myslím, že nastává "totalita 2.0", už něco pamatuji.
Fakt raději poslouchejme hudbu.
kychtax
To je stejný matroš, oba ze zelené rodiny, budující světlé zítřky, prošlápnutá cestička a hned po ZDŠ zelený gympl atd.
BTW: kterou armádu máš na mysli? Rozpočet? Jooo ten pojede, když má v týmu veřejně známého lobistu zbrojních koncernů.
No to je kino, že někdo nevidí ty obrázky vpravo. Jestli jim chceš dát vydělat, tak na ně zaklikej, až pak se platí.
Když někdo nemá nic k tématu, že raději nedrží ústa. Zaměnit KGB s GRU značí o naprostém zmatku v mozkovně. Nejdříve to tady pouráží a pak píše o vzájemné spolupráci dvou pomyslných táborů. Divné.
Ve druhém kole jsem nevolil, jak jsem již výše psal a odůvodňoval. Smutným výstupen těchto voleb je skutečnost, že voliči šli k volbám nikoliv, aby dali hlas "pro někoho, ale hlavně dávali hlas proti někomu". Uvidíme co to přinese v budoucnu. Je to zoufalý stav společnosti a myslím, že nastává "totalita 2.0", už něco pamatuji.
Fakt raději poslouchejme hudbu.
kychtax
To je stejný matroš, oba ze zelené rodiny, budující světlé zítřky, prošlápnutá cestička a hned po ZDŠ zelený gympl atd.
BTW: kterou armádu máš na mysli? Rozpočet? Jooo ten pojede, když má v týmu veřejně známého lobistu zbrojních koncernů.
Dufam, ze zrusi tie kontrolne ramy na Hrade. Uz len tym sa zapise do historie.
Oldear -> ty už to nehul ani ředěný 

Karel1
Jó, tak to je fakt mentální kapacita.
Rezepiš se mudrlante.
Jó, tak to je fakt mentální kapacita.
Rezepiš se mudrlante.
Já ty obrázky vidím, ale už na ně neklikám. Když na ně kliknu, tak tam stejně většinou není to co na obrázku 
Každopádně dík za info. Myslel jsem, že se platí už zhlédnutí stránky.

Každopádně dík za info. Myslel jsem, že se platí už zhlédnutí stránky.
Tak p.generál hned call na Taiwan. Asi že ten p.Kolář radi oběma podobne (radi i p.Vystrcilovi ze senatu). Ti ted budou jako bráchove.