Prezident
Re: Prezident
Jirkash dej si facku a pak se podívej na to co je zač ten slovenskej trestně stíhanej estébák, kterýmu jde jen o to rozkrádat, rozvracet a nahrabat si co nejvíc do vlastní kapsy. Jak tu padlo, kdokoli z těch ostatních kandidátů by byl lepší prezident než tadle nula, 1000x lepší. A vlastně nejen kdokoli z těch ostatních kadidátů, snad i náhodně vybraný kterýkoli sedmiletý dítě by bylo lepší.
Nemusim si dat facku, Babise sem nevolil a gumu uz tuplem ne. Ted uz tam bohuzel zbyla guma a Slovák. Guma je horsi zlo spolcena s ukrajinskou a vlastizradskou i rozkradacskou petikoalici. Pak si facku dej ty, ba primo pěstí.
Tipuji tě na Baštu. Nic ve zlém, Tvoje volba.
Kolego, nebyt USA a zapadnich států, tak bys nemohl poslouchat svou oblibenou hudbu na hifi přístrojích, volne cestovat a vyjadřovat zde zatim vcelku bez následků své, promin, debilni nazory.
jirkash: Musíš si dát facku, evidentně je to potřeba aby ses probral a vzpomatoval. Já nemám proč se mlátit, Já jsem normální a používám mozek a nevolím vymatlaný podvodníky, zloděje a donašeče co si myslí, že jsou něco víc a něco lepšího a doufám, že ty ve druhým kole taky nebudeš (a nejít k volbám je stejný jako volit bureše), jinak by i ta facka byla málo. Jestli si po tom hulvátským individuu co tam trůní těď zvolíme tohodle kok***, tak jsme národ tupounů bez mozku.
Ramones píše:
Kolego, nebyt USA a zapadnich států, tak bys nemohl poslouchat svou oblibenou hudbu na hifi přístrojích, volne cestovat a vyjadřovat zde zatim vcelku bez následků své, promin, debilni nazory.
Asi tak.
Asi tak.
Volil Baštu. jednak seděl v base a pak pracoval na stavbách, to jsou reference dostatečné pro výkon funkce hlavy státu. Kdo nevolil vůbec ať si nestěžuje až
na chleba nebude. Tak.
na chleba nebude. Tak.
Ano, to je videt u tech co voli gumu, ze nekde zapomeli mozek. Ja k volbam sel a volil. K druhemu kolu pujdu take.LUK píše: ↑15 led 2023 00:56jirkash: Musíš si dát facku, evidentně je to potřeba aby ses probral a vzpomatoval. Já nemám proč se mlátit, Já jsem normální a používám mozek a nevolím vymatlaný podvodníky, zloděje a donašeče co si myslí, že jsou něco víc a něco lepšího a doufám, že ty ve druhým kole taky nebudeš (a nejít k volbám je stejný jako volit bureše), jinak by i ta facka byla málo. Jestli si po tom hulvátským individuu co tam trůní těď zvolíme tohodle kok***, tak jsme národ tupounů bez mozku.
Tedy, nechtěl jsem reagovat. Ale prostě jsem se nemohl pomoct a musel jsme se podívat na historii příspěvků od jirkash... a co jsme nenašel ze září loňského roku:
A lidi se prý nemění...Ty me urcite nebudes vychovavat, chovam se vsude slusne, obcas to chce sebereflexi ..
Ano, jirkash, neboli nordland je výbornej hifista, ale dokáže bejt děsnej hulvát.
Pokud mě někdo nazve pražskou kavárnou, tak se neurazím.Proč taky...řadí mě tím mezi intelektuální elitu.Takže co bych se zlobil.
Rozhodně je to lepší, než volit ty šmejdský flastence, proruský dezoláty, nebo bejt babišovec.
A taky jsem rád, že ten ubohej vulgární vochlasta co je teď prezidentem, potáhne někam do zapomnění.S chutí bych mu plivnul do ksichtu.
Pokud mě někdo nazve pražskou kavárnou, tak se neurazím.Proč taky...řadí mě tím mezi intelektuální elitu.Takže co bych se zlobil.
Rozhodně je to lepší, než volit ty šmejdský flastence, proruský dezoláty, nebo bejt babišovec.
A taky jsem rád, že ten ubohej vulgární vochlasta co je teď prezidentem, potáhne někam do zapomnění.S chutí bych mu plivnul do ksichtu.
kabelguru.cz
jirkash: chápu, že máš pocit, že jsi mi to teď děěěsně nandal, ale i když ty to samozřejmě nevidíš, tak ti musím oznámit, že tvá poslední rakce na to co jsem napsal nedává vůbec smysl. Ale to je v pohodě, od bezmozků co volí bureše nikdo nic jinýho než smysl nedávající blábolení nečeká. Ostatně tebe už tu známe nějakou dobu a víme, že my všichni tady jsme blázni, jen ty jedinej jsi letadlo, teď už alespoň víme kde se tenhle tvůj přístup vzal.
Ja myslim, ze existencia dezolatov je dokazom, ze nieco na tych chemtrails bude.
Nikto nemoze byt tak blby od prirody.
Nikto nemoze byt tak blby od prirody.
Souhlas, zejmena ti, co se nechali nabodat, ted jsou poslusni jak ovecky a voli gumu. 
LUK: Tobě nic nadavat nemusim, nandas si sam.
LUK: Tobě nic nadavat nemusim, nandas si sam.
Nic ve zlém, ale sám si guma.
A vyserte se už na to. Puste si nějakou dobrou muziku.
A vyserte se už na to. Puste si nějakou dobrou muziku.