Prezident
Re: Prezident
Zvládl by obojí a ještě by stihl jezdit s obytnákem.
Finále prezidentské volby: agent Bureš versus Pávek.
Jsme národ voličů - debilů.
Jsme národ voličů - debilů.
Já se nemusím polepšovat, nemám důvod, ale ty se snažíš zbytečně jirkash, my tu už všichni víme, že na nic smysluplnýho se nezmůžeš, nemusíš nám to pořád znovu a znovu dokazovat. Ale tak pro ty hůře chápající, zaprvé milej zlatej vymletej, nikdy a nikde jsem neřekl, žes nebyl u voleb, zadruhé, nikdy a nikde jsem neřekl, žes v prvním kole volil bureše, takže jedinej kdo tu v tom chlapečku plave a vaří z vody, seš ty. Takže si konečně dej tu facku a s ujasňováním začni u sebe. Ale nepřekvapils, už tu víme, že stejně jako ten tvůj milovanej bureš se nezmůžeš na nic jinýho než na smysl nedávající blekotání, papouškování, překrucování, lhaní atd. Tobě to ještě nedošlo, ale po tom co všechno jsi tu vyzvracel tu už nikdo nic co plácneš nevnímá, v podstatě jsi tu sám sebe definitivně ukončil.
Ja se o nic snazit nemusim, jen ti dobre radim. To uz je na tobe, zda se polepis a vezmes si rady k srdci. Bolet to bude jen tebe. 
Ja se na nic zmahat nemusim, porad me neco nutis, sve domnenky a nesmysly.
Prosim, precti si po sobe veskere posty a zamysli se nad sebou. Co post, to rozpor a blaf.
Polepsi se, jeste neni pozde.
Hudbě zdar. 
Ja se na nic zmahat nemusim, porad me neco nutis, sve domnenky a nesmysly.
Prosim, precti si po sobe veskere posty a zamysli se nad sebou. Co post, to rozpor a blaf.
Polepsi se, jeste neni pozde.
Naposledy upravil(a) jirkash dne 15 led 2023 19:06, celkem upraveno 1 x.
Jakej Norland proboha? 
Každý ať si volí co chce. Přece nebudu někoho proto urážet!?. I Proto jsme tam kde jsme, tady v této male nedulezite zemi. Trochu pokora a respektu. 
Ano souhlas, každý ať volí dle svého uvážení. Ukončuji dohadování. 
Krychtax...tady je ted malej problem v tom, že už si nemůžeš volit co chceš, ale musíš si vybrat ze dvou kandidátů. Já bych třeba volil Marka Ebena.
.... jo a já zase Maryčku Magdonovou. Bejci, běžte poslouchat hudbu a každému nechejte co jeho jest.
Ať to dopadne jakkoliv, není nutné urážet lidi, kteří volí jednoho, či druhého kandidáta. Jedná se o cca 4 milióny voličů, to nejsou nepřátelé jsou to naší sousedé, kamarádi, rodina, příbuzní, nejsou o nic horší jedni, nebo ti druzí. Vzpamatuje se, myslel, že na tomto fóru, jsou lidé trošku jinde... Člověk se dnes bojí ŕici, nebo napsat, koho volil, aby nedostal sprchu od lidí, kteří volí někoho jiného. To je kanál, pokračujte... 
Jackal
. No mazec, volit půjde několik miliónů lidí. Ať jednoho či druhého ( jiný není). .... "Vypatlanci"?!!
Já bych to radši smazal tohle vlákno. A lituju že jsem to otvíral
Já bych to radši smazal tohle vlákno. A lituju že jsem to otvíral
Všimli jste si, že volič babiše vám nemusí sdělovat, že ho volí.On se vždycky projeví tak, že pomluví protivníka.
Tohohle jsem si všimnul, už když byla volba Zemana.Zemanův volič přišel a aniž by se ho kdokoliv na cokoliv ptal, hodil špínu na knížete.S cizíma lidma jsem se o tom nebavil, nestáli mi za to, ale když to byl někdo známej, zeptal jsem se ho proč to dělá.Proč mi naopak, neřekne něco pozitivního na ten svůj výběr.
A víte co ?
Ty lidi sklapli.Chyběli jim jakýkoliv rozumný argumenty.
Akorát moje matka dokázala vyblejt takový ty kraviny, jako...on je hrozně chytrej člověk, on se motá, protože má nemocný nohy a podobný bláboly.
Vono totiž, chválit babiše, to je jako chválit Stalina.Nějaký pozitivum by se snad našlo.
Tohohle jsem si všimnul, už když byla volba Zemana.Zemanův volič přišel a aniž by se ho kdokoliv na cokoliv ptal, hodil špínu na knížete.S cizíma lidma jsem se o tom nebavil, nestáli mi za to, ale když to byl někdo známej, zeptal jsem se ho proč to dělá.Proč mi naopak, neřekne něco pozitivního na ten svůj výběr.
A víte co ?
Ty lidi sklapli.Chyběli jim jakýkoliv rozumný argumenty.
Akorát moje matka dokázala vyblejt takový ty kraviny, jako...on je hrozně chytrej člověk, on se motá, protože má nemocný nohy a podobný bláboly.
Vono totiž, chválit babiše, to je jako chválit Stalina.Nějaký pozitivum by se snad našlo.
kabelguru.cz
Babiše budou volit hlavně penzisti, protože "jim zvednul důchod"
Slyším to ze všech stran.
Slyším to ze všech stran.
„Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni.“
Václav Havel
Tahle moudrá myšlenka platí pro radikály z obou stran barikády. Politika není derby Sparty se Slavií, kde ti sportovní rivalita na 90 minut zatemní mozek a může to být vlastně docela osvěžující pocit.
Tady jde ale o zásadní volbu, která bude nějak ovlivňovat životy každého z nás. Těch úspěšných, i těch druhých. Jenom nějaká symbióza a snaha vzájemně se ochopit, udělá společnost lepší pro všechny. Jen je třeba s tím chtít vůbec začít. Generalizací boje za principy jedněch, nebo bagatelizací obav těch druhých, to nepůjde. Obojí je naprosté zlo. Zlo, který dřív nebo později vyústí v povinnost, volit menší zlo, aby nevyhrálo to větší. Nálepkování a vzájemný despekt, jen dělá perfektní podhoubí pro nástup oportunistů. Těm pak už jen stačí zacílit na skupinu, která má právem pocit, že se o ni vlastně nikdo nezajímá. Přitom já věřím, že většina lidí má morální kompas v pořádku, jen politici tak rádi cílí na naše temný stránky. Nehledají kompromisy, nesnaží se hledat názorové průsečíky, místo toho hladí po vlasech tu část, kterou už mají jistou. A tím ji jenom radikalizují.
Někdy by bylo fajn, vidět výsledky voleb, kde by občan povinně volil takové, se kterými má největší shodu ve volební kalkulačce. Byl by z toho nejen zajímavý sociologický průzkum, ale hlavně by to dalo každému z nás do ruky nástroj kontroly proti těm, které volil. Jsem přesvědčen, že výsledky by mnohým z nás pořádně zamotaly hlavu. Jenže toho je schopen málokdo. Vždyť přeci stačí mrknout dva měsíce před volbami na grafy, v průběhu let si přečíst nějaký ty nadpisy, občas zareagovat na jedno téma, na který má dotyčný zrovna názor, byť by bylo z hlediska fungování země úplně nepodstatné a podle toho vytvářet sympatie.
Stačí volit pro někoho, ne proti někomu. A když už ne pro ideály, tak aspoň pro sebe samého. Obojí je v demokracii relevantní přístup.
„Nenávidět neumím a jsem tomu rád. Když pro nic jiného, tak už proto, že nenávist kalí zrak a tím znemožňuje hledat pravdu.“
Václav Havel podruhé
Václav Havel
Tahle moudrá myšlenka platí pro radikály z obou stran barikády. Politika není derby Sparty se Slavií, kde ti sportovní rivalita na 90 minut zatemní mozek a může to být vlastně docela osvěžující pocit.
Tady jde ale o zásadní volbu, která bude nějak ovlivňovat životy každého z nás. Těch úspěšných, i těch druhých. Jenom nějaká symbióza a snaha vzájemně se ochopit, udělá společnost lepší pro všechny. Jen je třeba s tím chtít vůbec začít. Generalizací boje za principy jedněch, nebo bagatelizací obav těch druhých, to nepůjde. Obojí je naprosté zlo. Zlo, který dřív nebo později vyústí v povinnost, volit menší zlo, aby nevyhrálo to větší. Nálepkování a vzájemný despekt, jen dělá perfektní podhoubí pro nástup oportunistů. Těm pak už jen stačí zacílit na skupinu, která má právem pocit, že se o ni vlastně nikdo nezajímá. Přitom já věřím, že většina lidí má morální kompas v pořádku, jen politici tak rádi cílí na naše temný stránky. Nehledají kompromisy, nesnaží se hledat názorové průsečíky, místo toho hladí po vlasech tu část, kterou už mají jistou. A tím ji jenom radikalizují.
Někdy by bylo fajn, vidět výsledky voleb, kde by občan povinně volil takové, se kterými má největší shodu ve volební kalkulačce. Byl by z toho nejen zajímavý sociologický průzkum, ale hlavně by to dalo každému z nás do ruky nástroj kontroly proti těm, které volil. Jsem přesvědčen, že výsledky by mnohým z nás pořádně zamotaly hlavu. Jenže toho je schopen málokdo. Vždyť přeci stačí mrknout dva měsíce před volbami na grafy, v průběhu let si přečíst nějaký ty nadpisy, občas zareagovat na jedno téma, na který má dotyčný zrovna názor, byť by bylo z hlediska fungování země úplně nepodstatné a podle toho vytvářet sympatie.
Stačí volit pro někoho, ne proti někomu. A když už ne pro ideály, tak aspoň pro sebe samého. Obojí je v demokracii relevantní přístup.
„Nenávidět neumím a jsem tomu rád. Když pro nic jiného, tak už proto, že nenávist kalí zrak a tím znemožňuje hledat pravdu.“
Václav Havel podruhé
Nadral reprosoustavy