pro1OOr

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: pro1OOr

Příspěvek od Aleska »

merhaut píše:Alesko, vypadá to u tebe na poruchu funkční gramotnosti.
Nic si z toho nedělám. Já si to dokáži i přiznat. Já mám pouze poruchu (jak jsi správně řekl), tys ji bohužel nikdy neměl. Ty dokážeš pouze zahnojovat funční vlákna opisem od jiných (tj. tzv. tvými citacemi) a to tak daleko, až je zkurvíš. Sám od sebe (s vyjímkou tvých článků o hudbě jako takové) jsi nikdy nic nevymyslel a nevytvořil. Spokojen ?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

To pasul, merhaut, Donuts :

Nikdo vás nenutí Dadaftova vlákna číst - můžete jej klidně ignorovat. To je výhoda netu, nemuset klikat na to, kam se dostat nechci a co nechci číst.

Než jej kritizovat, sami udělejte vlastní námět, čtivý a pro všechny. Takto to připadá, že spíše závidíte že Dadaftovy vlákna čtena jsou a to bez ohledu na obsah. Jsme na veřejném fóru, který vznikl právě proto aby každý mohl říci svůj vlastní názor a nebyl za to banován a urážen. Je to fórum pro všechny, čili i pro Dadafta.

A jen tak mimochodem, čtu všechna fóra audiofóra, takže i to vedlejší. Každé z nich jde jinou cestou a každé z nich je jiným směrem zaměřeno, každé z nich má své čtenáře. Přispívejte do fóra které máte rádi a ostatní nechte jit jejich vlastní cestou, nechte je prostě žít.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Renown píše:Člověk, který hledá moudrost je rozumný - člověk, který si myslí, že jí našel je blázen. Nic konkrétního. Jenom o tom zkuste přemýšlet.
také jsem o tom přemýšlel. bez toho, že bych to k něčemu nebo někomu vztahoval. mudrosloví a akademická filozofie (řešící dnes už jen sama sebe) jsou vychládající mrtvoly. nezlob se. je to fráze. výstřižek z nedělní přílohy novin. aby to mělo smysl, musí to být konkrétní.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Aleska- reakcím se nediv, říká se - kdo mlčí souhlasí... Někteří to tak vzali a reagují na Dadaftovi názory o pro100ru...a hlavně jak jej vytvořit. Neumím si představit jak by tohle forum vypadalo a kdo by jej ještě četl, kdyby si tady každý založil vlákno a onanoval nad svými přístroji a zvuky jaké vyluzují.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Aleska-Tak ty musíš být hodně pomatený.Závidět někomu tenhle tread že se nejvíc čte?Víc nesmyslů se na jednom místě na netu se těžko hledá.To máš pravdu.To může napsat jenom blázen a pomatenec,který ví prd.Tvrdit tady,že Philips a Grundig jsou nejlepší stroje a nikde nic lepšího neslyšel-to bych čekal u 15letého haranta.To co mám doma je nejlepší a kdo si myslí opak je blbec.Takový člověk neslyšel vůbec nic a nemá žádné zkušenosti.Svoje holoprdelnictví schovává za takové řečičky.Sorry,ale tohle ne.A ty s tím souhlasíš.Co dodat.Jen-klidně si tady onanujte nad svými řečičkami. *palec* :roll:

boxer

Příspěvek od boxer »

Mih

Neumím si představit ,...kdyby si tady každý založil vlákno a onanoval nad svými přístroji a zvuky jaké vyluzují.

Gruppenonanie. *palec*

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Dokud bude dadaft svoje dojmy vystýlat technickými pojmy, a tím mást nezkušené, budu na to prostě reagovat a na ty nesmysly poukazovat ... a může on a jeho věrní ratlíci hafkat a výt třebas od rána do večera ...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pasul píše:Aleska-Tak ty musíš být hodně pomatený.Závidět někomu tenhle tread že se nejvíc čte?Víc nesmyslů se na jednom místě na netu se těžko hledá.To máš pravdu.To může napsat jenom blázen a pomatenec,který ví prd.Tvrdit tady,že Philips a Grundig jsou nejlepší stroje a nikde nic lepšího neslyšel-to bych čekal u 15letého haranta.To co mám doma je nejlepší a kdo si myslí opak je blbec.Takový člověk neslyšel vůbec nic a nemá žádné zkušenosti.Svoje holoprdelnictví schovává za takové řečičky.Sorry,ale tohle ne.A ty s tím souhlasíš.Co dodat.Jen-klidně si tady onanujte nad svými řečičkami. *palec* :roll:
takže pořadě:
- Aleska není pomatený. znám ho. je šílený.
- v tomto vlákně se to skutečně hemží nesmysly, v tom máš pravdu: čtyři bedny produkují pseudoprostor - jo, pokud je neumíš postavit, ale ne nevyhnutelně. 2 páry nemají přesnou lokalizaci - nesmysl. atd. ale právě proto toto vlákno vzniklo. hifi není jen o penězích.
- nikdo netvrdí, že philips a grundig jsou nejlepší stroje. o grundigu v7000 jsem tvrdil, že je lepší než několik konkrétně jmenovaných zesilovačů. rozhodně to není špatný zesák - ač tomu mnozí nevěří. no a o philipsu cd960 se nedá tvrdit (pokud tedy nejsi zaujatý), že nepatří mezi nejlepší stroje. bezpochyby patří. a já opravdu nic lepšího neslyšel.
- není mi patnáct. nemyslím si, že jsou to nejlepší mašiny na světě, a že kdo si myslí opak je blbec. to si myslíš ty.
merhaut píše:Dokud bude dadaft svoje dojmy vystýlat technickými pojmy, a tím mást nezkušené, budu na to prostě reagovat a na ty nesmysly poukazovat ... a může on a jeho věrní ratlíci hafkat a výt třebas od rána do večera ...
merhautovy prosté reakce:
merhaut píše:Já si myslím, že konečné ustavení provede Chocholoušek, ale nebudou to bedny, ale pořádně přitažené kurtovací pásy ...
merhaut píše:Ty už seš dadíku odmaskovanej dostatečně, každé další odmaskovávání je nadbytečné ...
merhaut píše:Myslím si, že všem soudným už došlo, o co tu v tom takzvaném pro100ru v podstatě jde - o jedno VELKÉ PRO100DUCHÉ PSEUDO: od pseudoprostoru, pseudoakustiky, přes pseudotechnické kecky, pseudofilozofii, až po pseudobásnění - o nic jiného :-)
merhaut píše:Nejcennějším přínosem jeho cesty do Arktidy byl jeho objev sněžného člověka (játyho). Cimrman se s ním osobně setkal, a jelikož k tomu došlo právě v době říje, mohl zblízka pozorovat jeho pohlavní život. Po návratu do vlasti, jsa silně nachlazen, nadiktoval svému sousedu Padevětovi hru „Přetržené dítě”, která byla takřka nehratelná v podobě, jak ji rekonstruoval dr. Brukner, která je však naprosto hratelná po revizi textu, kterou později provedl prof. Vondruška.
merhaut píše:facka je málo a škoda, že nepiju ...
merhaut píše:Hovno jsem taky v životě nežral ... to je jenom technická poznámka k argumentu typu slyšel neslyšel ...
atd.

názorná ukázka zestárlého prostě reagujícího onana shlížejícího do tůňky na svou mladickou tvář nesmlouvavě poukazující na nesmysly.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

a ratlík hafká a blouzní o (prý)lokalizaci ...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

neblouzním - mám ji doma přímo před sebou. to se nedá okecat.
:D

merhaut

Příspěvek od merhaut »

PSEUDO

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pseudo? jak pseudo? pseudolokalizace? co to jako je?
buď je každý na svém místě, tady, tady a tady, nebo není jasné, kde je.
u mě je vše přesně.
(jen pro tvou informaci - příznivci 2 párů mluvívají o holografickém zobrazení prostoru. to jsou ti mí zpěváci v řadách. tak si už odpust ta tvrzení, že díky PSEUDOLokalizaci nepoznám, kde stojí basák, nebo co tím vlastně chceš říct. vím, že je třeba vlevo. a vím dokonce, jak daleko ode mě. (jakou barvu má baskytara ne - hahahaha))

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Už mě to ale vážně nebaví sledovat jak se tady popichujete.
V naprosté většině nahrávek je stejně ten jakýsi "prostor" vytvořen až na mixážním pultu, kdy se jednotlivé nahrané stopy (nástroje) dávají dohromady, takže to je "pseudoprostor", na což zřejmě Jarda Merhaut naráží. Takže o jakém prostoru se to tu bavíš dadafte ? Myslím, že to už s akustikou nemá moc společného a zvažuji přesun do Volné diskuse.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ne, nenaráží. to by potom bylo vše pseudo. Acon to načrtl: jasně, že je to namícháno ve studiu, ale výsledná nahrávka má nějaké umístění nástrojů v prostoru. o tom se bavíme. nebo si představ sbor zpěváků nasnímaný jedním mikrofonem. o tom se bavíme. kde kdo stojí.

vlastně je to spor teorie vs. praxe.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Mih píše:Neumím si představit jak by tohle forum vypadalo a kdo by jej ještě četl, kdyby si tady každý založil vlákno a onanoval nad svými přístroji a zvuky jaké vyluzují.
Ale o tom toto fórum je, aby každý měl beztrestně popsat co má doma, jak mu to hraje a co poslouchá. Nebo začneme opět s těmi samými móresy jako Martin na našem bývalém fóru ? Kdo bude povolovat co se napsat smí a co nesmí ?

Odpovědět