pro1OOr
Re: pro1OOr
ale no tak...
jsem v klidu.
a záleží mi na tom, co říkám.
pro tuto chvíli by se místo "konce cesty" hodilo spíš (snad nikoho neurazím tímto žertem) "dokonáno jest".
tož tak.
jsem v klidu.
a záleží mi na tom, co říkám.
pro tuto chvíli by se místo "konce cesty" hodilo spíš (snad nikoho neurazím tímto žertem) "dokonáno jest".
tož tak.
Máme z toho již zaběhlou tradici... dadaft něco napíše - Merhaut ho utře... 

boxer
třeba já nemám energii to zkoušet.
ač mám doma 2 páry stojanovek a 2 páry regálovek, takže prostor bych asi vytvořil...
jsem líný to zkoušet.
ale v žádné případě to nesoudím. bo jsem to nezkusil a vlastně neslyšel. možná,.... tak max. v hospodách na bose nebo technics

dadaft
já tvé příspěvky čtu a zajímají mě.
ač mám doma 2 páry stojanovek a 2 páry regálovek, takže prostor bych asi vytvořil...
jsem líný to zkoušet.
ale v žádné případě to nesoudím. bo jsem to nezkusil a vlastně neslyšel. možná,.... tak max. v hospodách na bose nebo technics

dadaft
já tvé příspěvky čtu a zajímají mě.
myslím, že ne lachimelachim píše: ač mám doma 2 páry stojanovek a 2 páry regálovek, takže prostor bych asi vytvořil...
fakt to nejde tak, že si jednou v neděli ráno v dobrém rozmaru řekneš: udělám to a uděláš to. bylo by to fajn, kdyby to šlo takhle jednoduše, a já bych skákal radostí jak tenhle zelený smajlík

jo.Peer píše:Máme z toho již zaběhlou tradici... dadaft něco napíše - Merhaut ho utře...
ať napíšu cokoliv k čemukoliv, jedno je jisté: okamžitě vyskočí merhaut jako čert z krabičky a hlásí: jsi blbec.
třeba u tohodle vlákna je na tom nejlegračnější způsob jeho argumentace: když si podle toho, co jsi napsal, představím, o čem mluvíš dadafte, tak vím, že lžeš. skutečnost, o které tvrdíš, že je, a kterou se snažíš popsat, nemůže být skutečností, ale je to tvoje fata morgana. důkazem je iluze, kterou si z tohoto popisu já merhaut vytvořím.
vážně k popukání....
Lachim
Právě. A já? Například mě,jako skalního zastánce sterea a odpůrce DK by nenapadlo ani ve snu něco jako Dadafta.
Právě. A já? Například mě,jako skalního zastánce sterea a odpůrce DK by nenapadlo ani ve snu něco jako Dadafta.

Hurá, píšeš !
Merhauta neřeš, on to nikdy nevyzkouší - představ si tu hrůzu, kdyby musel korigovat své technické názory !
Merhauta neřeš, on to nikdy nevyzkouší - představ si tu hrůzu, kdyby musel korigovat své technické názory !
no jo - jenže já nevydržím čekat, až našetřím na pořádné bedny. musel jsem najít sestavu, která by to dokázala. a vymyslet spoustu fíglů.boxer píše:apříklad mě,jako skalního zastánce sterea a odpůrce DK by nenapadlo ani ve snu něco jako Dadafta.
a taky neumím šetřit.
jenže já nevydržím čekat, až našetřím na pořádné bedny. musel jsem najít sestavu, která by to dokázala
Mám tomu rozumět tak,že pokud by jsi měl odpovídající aparát jak cenově ale hlavně kvalitativně,tak by jsi přešel na "normální " stereo a tyto vícebednové quaziquadrosterea
by jsi již nedělal?
Měl by jsi klasické stereo?
V tom případě "pouze" zatím vytloukáš slušnější poslech z levného aparátu za cenu "BOSE systému"?
Je to tak správně? V tom případě některé otázky a odpovědi dostávají docela jinou "příchuť".
Mám tomu rozumět tak,že pokud by jsi měl odpovídající aparát jak cenově ale hlavně kvalitativně,tak by jsi přešel na "normální " stereo a tyto vícebednové quaziquadrosterea

Měl by jsi klasické stereo?
V tom případě "pouze" zatím vytloukáš slušnější poslech z levného aparátu za cenu "BOSE systému"?
Je to tak správně? V tom případě některé otázky a odpovědi dostávají docela jinou "příchuť".

Naposledy upravil(a) boxer dne 07 zář 2008 13:14, celkem upraveno 1 x.
Myslím si, že všem soudným už došlo, o co tu v tom takzvaném pro100ru v podstatě jde - o jedno VELKÉ PRO100DUCHÉ PSEUDO: od pseudoprostoru, pseudoakustiky, přes pseudotechnické kecky, pseudofilozofii, až po pseudobásnění - o nic jiného :-)
boxer
kdybych našel bedny, které by dokázaly hrát, tak jako mi to hraje teď nebo líp, a měl na ně prachy, koupil bych. proč by ne. nevýhodou toho mého systému je, že ty bedny musí stát fakt na milimetr přesně a zabírá to docela dost místa.
popravdě: ještě jsem neslyšel bedny, které by se k tomu dokázaly aspoň přiblížit.
merhaut
ty si ani v nejdivočejším snu nedokážeš předestavit, jak to hraje. vůbec nevíš, o čem je řeč. už mě ta tvoje přisprostlá nadutost vážně unavuje. žádný pseudoprostor!!! rozumíš ty [.....]? žádný pseudoprostor se nekoná.
[EDIT by Rowing]
kdybych našel bedny, které by dokázaly hrát, tak jako mi to hraje teď nebo líp, a měl na ně prachy, koupil bych. proč by ne. nevýhodou toho mého systému je, že ty bedny musí stát fakt na milimetr přesně a zabírá to docela dost místa.
popravdě: ještě jsem neslyšel bedny, které by se k tomu dokázaly aspoň přiblížit.
merhaut
ty si ani v nejdivočejším snu nedokážeš předestavit, jak to hraje. vůbec nevíš, o čem je řeč. už mě ta tvoje přisprostlá nadutost vážně unavuje. žádný pseudoprostor!!! rozumíš ty [.....]? žádný pseudoprostor se nekoná.
[EDIT by Rowing]
dadaft
normálně mě to teď rozesmálo.
se tady řehtám jako kůň. skvělá kombinace slov.
slintám si na klávesnici a dusím se!
normálně mě to teď rozesmálo.
se tady řehtám jako kůň. skvělá kombinace slov.
slintám si na klávesnici a dusím se!
merhaut,dadaft
Pánové já se nestačím divit velice zábavné odborník versus laik.... dokonce v reálu a s vulgarismy jako bonus. Merhaunt jako odborník a dadaft jako experimentátor nebojící se ničeho a nikoho. Já si snad ty bedny koupím a když nebudou hrát tak je roštípu a hodím do kamen na chatě když budou tak si je nechám. Stereo? na co máme quadro... Van Der Hull senilní dědek stačí dvoulinka. Vicent? ne Grundig.. CD AudioNET ale ne Philps Top model.
Akustika? měření,digitální korekce to taky nebudeme dělat ale využijeme odrazů a necháme se ošlehnout plameny akustického pekla dadaftovi místnosti...
Já už se snad smíchy pomočím napsáno slušně
Zdraví Michal
Pánové já se nestačím divit velice zábavné odborník versus laik.... dokonce v reálu a s vulgarismy jako bonus. Merhaunt jako odborník a dadaft jako experimentátor nebojící se ničeho a nikoho. Já si snad ty bedny koupím a když nebudou hrát tak je roštípu a hodím do kamen na chatě když budou tak si je nechám. Stereo? na co máme quadro... Van Der Hull senilní dědek stačí dvoulinka. Vicent? ne Grundig.. CD AudioNET ale ne Philps Top model.
Akustika? měření,digitální korekce to taky nebudeme dělat ale využijeme odrazů a necháme se ošlehnout plameny akustického pekla dadaftovi místnosti...
Já už se snad smíchy pomočím napsáno slušně

Zdraví Michal
merhaut
Plánujete napsat recenzi na novou desku Metallicy? Metallica Death Megnetic? Právě ji poslouchám a je to takový návrat k původní tvorbě docela mě zaujala.
Zdraví Michal

Zdraví Michal